Forenklet it

Microsofts artikler – til små og mellemstore virksomheder

Artikler
Din kilde til de seneste nyheder og oplysninger til små og mellemstore virksomheder. Læs og se de nyeste artikler og videoer, der er nøje udvalgt med henblik på at gøre din virksomhed mere produktiv og succesrig.
-

Forenklet it

Administrer din it uanset hvor du er

Windows Intune frigiver tid til it administratorer

Er du it chef som jeg og har brug for kontrol over mange pc'er, der måske endda befinder sig mange steder i landet?

Den virksomhed jeg arbejder i vokser - hurtigt. Jeg skal sørge for, at teknologien følger med udviklingen. I sidste uge åbnede vi et nyt kontor i en anden by. Så nu skal jeg ofte frem og tilbage mellem kontorerne for at konfigurere de nye pc'er, så de kører optimalt og for at sikre, at de er beskyttet af de nyeste opdateringer. Det er tidskrævende, og jeg bruger lang tid på at pendle mellem de to kontorer.

Vi har også en del udfordringer inden for it, bl.a. opgraderingsproblemer, der ofte ikke kan løses over telefonen. Så må jeg smide, hvad jeg har i hænderne og tage hen på det andet kontor. Derudover er der de medarbejdere, der arbejder udenfor kontoret. Der er kun et par stykker, men det kan være ret svært at få fat i dem, hvis jeg har brug for at opgradere en pc.

Takket være min Microsoft-partner har jeg fundet en løsning der både sparer tid og ressourcer: Windows Intune. Den passer til min virksomhed, fordi den giver mig store resultater for en lille investering. Det giver rent ud sagt færre problemer og mere ro i sindet, fordi jeg ved, at mine medarbejderes pc'er administreres ordentligt og er meget sikre.

Få mere at vide om Windows Intune

Prøv Windows Intune

Relaterede artikler:

Relevante dokumenter: