Beskyt dine data

Microsofts artikler – til små og mellemstore virksomheder

Artikler
Din kilde til de seneste nyheder og oplysninger til små og mellemstore virksomheder. Læs og se de nyeste artikler og videoer, der er nøje udvalgt med henblik på at gøre din virksomhed mere produktiv og succesrig.
-

Beskyt dine data

Beskyt dine værdifulde data mod uautoriseret adgang

Jeg ejer et mindre budfirma og bruger meget tid på at koordinere teamet af bude, der leverer pakker over hele byen, og af og til hjælper jeg selv til.

Hvor er min bærbare computer blevet af?

Som mange andre mindre forretningsejere driver jeg min virksomhed på min bærbare computer og gemmer alle kontakt- og kundeoplysninger på harddisken. Men på et job for nylig mistede jeg min bærbare computer.

Beskyt dine data - også selvom du mister din pc

Dette tab gjorde det helt klart for mig, at opgraderingen til Windows 8 Pro var en af de bedste investeringer, jeg har foretaget. Alt indhold på min harddisk, inklusive kundernes kreditkortdata og personlige oplysninger, er nu beskyttet. Takket være Windows 8 Pro BitLocker, som er et særdeles sikkert og gennemsigtigt krypteringssystem, der forhindrer uautoriseret adgang til dataene på mine harddiske, undgik jeg at bringe hele min virksomhed i fare. Og med BitLocker To Go-oplysningerne på mine eksterne drev som f.eks. USD var mine eksterne harddiske også beskyttet.

Til alt held er selve det fysiske tab af min maskine det værste, der kan ske, da de krypterede data på min harddisk forbliver ulæselige og ubrugelige for alle andre end mig. Og fordi jeg jævnligt sikkerhedskopierer alle data på min pc, kan jeg hurtigt genoptage arbejdet.

* BitLocker-funktionalitet kræver Windows 8 Pro-version

Få mere at vide om Windows 8

Find en Microsoft-partner, som kan rådgive dig om, hvilken it-løsning der er bedst for din virksomhed.

Se den nye generation af tablets og computere.

Relaterede artikler:

Relevante dokumenter: