Med Office 365 kan I arbejde mere effektivt med CRM og cloud

Microsofts artikler – til små og mellemstore virksomheder

Artikler
Din kilde til de seneste nyheder og oplysninger til små og mellemstore virksomheder. Læs og se de nyeste artikler og videoer, der er nøje udvalgt med henblik på at gøre din virksomhed mere produktiv og succesrig.
-

Med Office 365 kan I arbejde mere effektivt med CRM og cloud

Med Office 365 kan I arbejde mere effektivt med CRM og skyen

En nyere brancheundersøgelse af CRM (Customer Relationship Management) i SMV-sektoren viste et par nøgletendenser:

  • CRM er nu et vigtigt system for SMV'er…SMV'er bruger CRM-løsninger til at administrere nøgleprocesser i virksomheden, f.eks. kontaktoplysninger for kundeemner og kunder, opbygning af kundeemner, e-mailmarketing og salgsprognoser.
  • SMV'er har brug for et CRM-system der gemmer alle oplysninger om kundeemner og kunder på ét sted, gør det nemt for afdelinger at dele data, rapporterer om salgspipelinen og gør det muligt at køre omfattende marketingrapporter.

På trods af disse behov for CRM står mange SMV'er over for alvorlige udfordringer, når de forsøger at dele vigtige finansielle data om kundeemner og kunder med resten af virksomheden. Kun 40 procent af SMV'er rapporterer om problemfri datadeling mellem økonomi- og salgsafdelingen og mellem økonomi- og marketingafdelingen. Yderligere 60 procent rapporterer stadig om besvær på deres rejse mod problemfri datadeling. Derudover gør manglen på automatiseret integration af marketingdata både marketing- og salgsrapportering til en udfordring for mange SMV'er.

Mens størstedelen af SMV'er har lokal CRM, er et voksende segment gået over til cloudbaserede CRM-systemer for at forbedre medarbejdernes produktivitet, øge virksomhedens omsætningshastighed og reducere de indirekte omkostninger, der er forbundet med it.

Microsoft tager CRM til SMV'er seriøst.Tjenesten Microsoft Dynamics CRM Online findes nu på OSDP (Online Service Delivery Platform) – den samme administrations, fakturerings- og klargøringsplatform, der bruges af Office 365 (på de aktuelle Microsoft Dynamics CRM Online-markeder). Dette betyder, at kunder og partnere nu kan administrere deres cloudbrugere og cloudfakturering på en enkelt platform. Denne platform består af delt hostinginfrastruktur-, handels-, brugeroplevelse/brugergrænseflade-, digital marketing- og markedskomponenter. Dette gør Office 365-tjenester til SMV'er mere konsistente og giver en tættere integration.

Hvis du vil have mere at vide, kan du bruge et øjeblik på at se denne video om CRM-løsninger specielt til SMV'er, (på engelsk), hvor det demonstreres, hvordan disse to cloudtilbud kan forbedre medarbejdernes produktivitet og hjælpe organisationerne med at øge virksomhedens omsætningshastighed og reducere de indirekte omkostninger, der er forbundet med it. Der er også en værdifuld værdifuld kundeudtalelse fra BioMedix (på engelsk) om værdien ved at bruge en kombineret Office 365- og Microsoft Dynamics CRM Online-løsning.

Få mere at vide om Office 365

Flere oplysninger om Dynamics CRM Online-løsningens

Relaterede artikler:

Relevante dokumenter: