Outlook og Skype går sammen om at gøre dit arbejde nemmere

Microsofts artikler – til små og mellemstore virksomheder

Artikler
Din kilde til de seneste nyheder og oplysninger til små og mellemstore virksomheder. Læs og se de nyeste artikler og videoer, der er nøje udvalgt med henblik på at gøre din virksomhed mere produktiv og succesrig.
-

Outlook og Skype går sammen om at gøre dit arbejde nemmere

Outlook og Skype går sammen om at gøre dit arbejde nemmere

Hvis du bruger Microsoft Office, bruger du sandsynligvis Outlook til e-mails, organisering af kontakter og administration af din kalender – vigtige forudsætninger for at køre en succesfuld forretning. Nu er det nemmere end nogensinde at holde kontakten –Skype-software, der kan hentes gratis er integreret i Office 2013. Hvad betyder det? Det betyder simpelthen, at du kan oprette forbindelse til dine Skype-kontakter fra Outlook. Du kan se, om de er tilgængelige, og med ét klik kan du chatte eller starte lyd- og videoopkald.

Din kollega Karin sender dig f.eks. en e-mail. Når du højreklikker på Karins kontaktoplysninger i e-mailen, hvis hun allerede er en af dine Skype-kontakter, kan du se, om hun er tilgængelig på Skype. Hvis det er tilfældet, kan du starte et Skype-opkald eller en chatsession på stedet.

Hvis Karin endnu ikke er en af dine Skype-kontakter, kan du enten højreklikke på hendes oplysninger og sende hende en kontaktanmodning, eller du kan højreklikke og ringe til hende på hendes mobil- eller fastnettelefon via Skype (du skal have et Skype-abonnement eller en Skype-kredit for at foretage dette opkald). Denne integration virker også på en persons visitkort i Outlook. Når du åbner et kort, kan du se den pågældende persons onlinestatus, foretage et Skype-opkald (eller ringe til et almindeligt telefonnummer) eller starte en chat med ét klik.

Denne integration gør det nemmere at drive virksomhed – du kan starte alle dine Skype-opkald og -chat-sessioner i Outlook uden at gå frem og tilbage mellem Outlook og Skype-klienten til stationære computere. Alt, hvad du behøver for at komme i gang, er Office 2013 (eller Office 2010), og kontrollér også, at du har den nyeste version af Skype (mindst 6.1) installeret ved at klikke på Hjælp –> Søg efter opdateringer i Skype.

Flere oplysninger om Outlook 2013 som en del af Office

Relaterede artikler:

Relevante dokumenter: