Forening af en spredt arbejdsstyrke med Office 365

Microsofts artikler – til små og mellemstore virksomheder

Artikler
Din kilde til de seneste nyheder og oplysninger til små og mellemstore virksomheder. Læs og se de nyeste artikler og videoer, der er nøje udvalgt med henblik på at gøre din virksomhed mere produktiv og succesrig.
-

Forening af en spredt arbejdsstyrke med Office 365

Forening af en spredt arbejdsstyrke med Office 365

En lille virksomhed, der bruger Office 365 til at forene en spredt arbejdsstyrke, er Be Learning, en kreativ konsulentvirksomhed inden for uddannelse med hovedkontor i Australien. 75 procent af virksomhedens medarbejdere kører rundt som sælgere, så virksomheden havde brug for at forbedre de mobile medarbejderes produktivitet.

Virksomheden overvejede Google Docs, men de fleste af medarbejderne kendte det ikke. Valget faldt på Office 365, og medarbejderne kan nu tjekke e-mail og kalendere fra deres mobiltelefon og bruge Lync Online til at finde svar på spørgsmål, se kollegers tilgængelighed og afholde onlinemøder – alt sammen vigtige daglige opgaver “Office 365 er meget brugervenligt og fungerer fantastisk godt for de fleste af teammedlemmerne, som ikke er særlig teknisk indstillede,” siger Alisha Waterman, strategisk projektleder hos Be Learning.

Øjeblikkeligt samarbejde

Lærebogsudgiver, David M. Kroenke, med kontor i Seattle har også valgt Office 365 til at forene en lille medarbejderstab bestående af redaktører og designere, der er spredt over hele USA. Med SharePoint Online holder hans virksomhed styr på dokumenter og projektkalendere. Medarbejderne kan uden problemer samarbejde med andre teammedlemmer fra hele landet ved hjælp af lyd- og videomødefunktionerne i Lync Online.

Det er OK at tage det over telefonen, hvis der skal redigeres tekst, men hvad nu, hvis du vil snakke om et diagram eller et billede eller noget andet visuelt?", siger Kroenke. “Når jeg bruger Lync i Office 365, kan jeg med ét klik deltage i et videomøde med min kollega, vi kan vise dokumenter, vi arbejder på, og snakke om dem, vi kan vise dispositionen eller et whiteboard, nøjagtig som om vi befandt os i det samme lokale. Og det gør vi ikke".

Få mere at vide om Office 365

Relaterede artikler:

Relevante dokumenter: