Få tilfredse projektteams med forbedrede funktioner i Project 2013

Microsofts artikler – til små og mellemstore virksomheder

Artikler
Din kilde til de seneste nyheder og oplysninger til små og mellemstore virksomheder. Læs og se de nyeste artikler og videoer, der er nøje udvalgt med henblik på at gøre din virksomhed mere produktiv og succesrig.
-

Få tilfredse projektteams med forbedrede funktioner i Project 2013

Få tilfredse projektteam med forbedrede funktioner i Project 2013

Projektledere arbejder bedst, når deres teammedlemmer har nemme betingelser. Med frigivelsen af det nye Office og Project 2013, har teammedlemmer nu bedre muligheder for at gøre deres til at holde projekter på sporet med minimale projektforhindringer. Her er nogle af de nye funktioner i Project 2013, som kan få projekter til at glide lettere:

Alle dine opgaver på ét sted. I gennemsnit arbejder folk på 5 til 7 projekter ad gangen. I stedet for at du skal bevæge dig langt ind i enkeltprojekter eller SharePoint-websites for at se dine opgaver, kan du nu bruge den nye funktion Mine opgaver under Newsfeed-hubben til at få styr på, hvad der venter om det næste hjørne.

Browserkompatibilitet. En af de ting, kunderne fandt vigtigst, var, at Project Online skulle fungere i et bredt udvalg af webbrowsere. For at sikre at brugere kan få adgang til Project Online overalt, er browserunderstøttelsen blevet udvidet i Project til det samme sæt browsere og enheder, som understøttes i SharePoint.

Øjeblikkeligt samarbejde med Lync-integration. I Project Professional og Project Online kan du nu chatte, foretage stemme- og videoopkald eller sende mail med ét klik vha. Lync i de mest almindelige projektvisninger. På denne måde er det blevet lettere end nogensinde før at få hurtige svar fra andre teammedlemmer.

Forbedringer af timesedler. En af de mest trivielle, men almindelige opgaver, som mange brugere skal udføre, når de bruger Project Online, er at udfylde en timeseddel. For at komme hurtigt om ved dette og tilbage til det egentlige arbejde er udfyldelse af timesedler blevet strømlinet.

Integration af Exchange. Hvis du har base i Outlook, er det en god ide at have dine opgaver og tildelinger i Exchange, så du kan se og redigere dem i din foretrukne Exchange-klient – Outlook, Outlook Web App eller din mobiltelefon – også når du er offline.

Yderligere ressourcer:

Relaterede artikler:

Relevante dokumenter: