Arbejd fleksibelt til sommer i skyen

Microsofts artikler – til små og mellemstore virksomheder

Artikler
Din kilde til de seneste nyheder og oplysninger til små og mellemstore virksomheder. Læs og se de nyeste artikler og videoer, der er nøje udvalgt med henblik på at gøre din virksomhed mere produktiv og succesrig.
-

Arbejd fleksibelt til sommer i skyen

Skift til skyen, så I kan arbejde fleksibelt til sommer

Sommeren er endelig over os, og europæerne håber på at kunne forlade kontoret og få fuldt udbytte af de solrige dage med venner og familie. Det giver mange medarbejdere en udfordring: Hvis de er stavnsbundet til kontoret pga. begrænset teknologi, er fleksible arbejdsforhold ofte kun en drøm.

Ved at tage cloud computing til sig kan disse medarbejdere få mulighed for at optimere balancen mellem arbejdsliv og privatliv. Det øger ikke blot it-effektiviteten i alle typer virksomheder, men giver også mulighed for at arbejde når som helst og hvor som helst – uanset vejret. I en Ipsos MORI-undersøgelse af små virksomheder (under 25 medarbejdere) i Vesteuropa for nylig blev det faktisk slået fast, at over halvdelen af dem, der brugte cloud, oplevede bedre balance mellem arbejde og fritid takket være mobile og fleksible arbejdsforhold, som er muliggjort af it (58 % sammenlignet med 43 % blandt ikke-cloud-brugere).

Med den fortsatte tendens til, at medarbejderne bruger deres egne enheder til arbejdsformål, kan ejere af mindre virksomheder bruge skyen til at give medarbejderne adgang til de apps og filer, de skal bruge, på en hvilken som helst enhed. Omkring en tredjedel af cloud-brugerne mener, at medarbejderne i deres organisation i højere grad ønsker at bruge deres egne elektroniske enheder på arbejdet (32 % sammenlignet med 20 % blandt ikke-cloud-brugere) – uden tvivl takket være de fleksible arbejdsfordele, som det giver.

Microsoft ved, at teknologi kan lette overgangen til nye arbejdsformer og hjælpe dem, der driver mindre virksomheder, med at opnå en mere produktiv og fleksibel arbejdsstyrke og give deres medarbejdere mulighed for at bruge mere tid på de ting, de holder af. Office 365 giver frihed til mennesker og deres dokumenter ved at give dem mulighed for at tage deres personlige Office-oplevelse med sig – på tværs af tablets, pc'er eller telefoner – uanset hvor de befinder sig, og hvornår de skal have arbejdet fra hånden.

Muligheden for at arbejde fleksibelt er blot en af fordelene ved at bruge Office 365. Det er en tjeneste, der giver slutbrugerne adgang til oplevelser og kompetencer, der ligger langt ud over alt andet, man kan få adgang til via en browser – blandt andet sikkerhed, databeskyttelse og kompatibilitet i verdensklasse. Med mulighed for at anvende den som abonnementstjeneste har brugerne konstant adgang til den mest opdaterede softwareversion uden at skulle udføre regelmæssige opgraderinger eller bruge unødig forretningstid på it-administration.

Flere oplysninger om Office 365

Relaterede artikler:

Relevante dokumenter: