Business Intelligence er nøglen til stærk ROI

Microsofts artikler – til små og mellemstore virksomheder

Artikler
Din kilde til de seneste nyheder og oplysninger til små og mellemstore virksomheder. Læs og se de nyeste artikler og videoer, der er nøje udvalgt med henblik på at gøre din virksomhed mere produktiv og succesrig.
-

Business Intelligence er nøglen til stærk ROI

Business Intelligence er nøglen til stærk ROI

Business Intelligence-løsninger (BI) kan give et markant ROI (Return on Investment – investeringsafkast). BI tilhører den nye type it-programmer, der bruger forretningsdata til at danne grundlag for bedre beslutninger. Det kan reducere en virksomheds driftsomkostninger ved at forbedre driftseffektiviteten, reducere de samlede ejerskabsomkostninger og optimere forretningsprocesser på langt sigt. Nogle forskellige former for ROI, som en organisation kan få ud af en Business Intelligence-løsning, er øget omsætning, beskyttelse af dækningsgrad, reduktion og nogle gange eliminering af omkostninger samt eliminering af kapitalomkostninger. Virksomheder kan også se mere uhåndgribelige fordele, som har strategisk værdi, f.eks. hurtigere rapportering, bedre ledelsesinformation, bedre beslutningsgrundlag og mere produktive brugere.

Der er mange andre potentielle fordele ved at bruge Business Intelligence-løsninger, bl.a. større effektivitet, forbedret kundetilfredshed, lavere risiko og strategisk attraktivitet. Der findes en række forskellige værktøjer, og teknikker som f.eks. data mining, prognosebaserede analyser og datavisualisering bruges til at opnå værdifuld indsigt i tidligere, nuværende og fremtidige forretningsparametre.

Faktisk er Excel 2013 – som er en del af det nye Office - et yderst effektivt BI-værktøj, der er meget tilgængeligt for de fleste små og mellemstore virksomheder hvad angår brugervenlighed og pris. For eksempel kan Excels PowerPivot-funktion analysere og formatere store mængder af vigtige forretningsdata og hurtigt formatere resultaterne til dashboards, der kan danne grundlag for forretningsmæssige beslutninger hver dag.

Flere oplysninger om Excel 2013 og det nye Office
Se Excel 2013 Quick Explore (BEMÆRK! Videoen er på engelsk – der skal anvendes Office Professional Plus 2013 for at kunne bruge Quick Explore).

Relaterede artikler:

Relevante dokumenter: