Hvad er cloud-it?

Hvad er cloud-it?

 

 Hvad er cloud-it?

 

Cloud-it leveres som en tjeneste i stedet for som et traditionelt hardwareprodukt. Software og oplysninger leveres via netværk. Det betyder, at brugerne får adgang til deres programmer via en webbrowser eller en app på mobilenheden. De faktiske data lagres på fjernservere, der samlet kaldes “cloud“. Ligesom når man bruger elnettet i stedet for en strømgenerator, betyder cloud-it mindre vedligeholdelse for brugeren, nemmere administration og hurtigere konfiguration.

Ved at vælge Microsofts cloud-platform får du omkostningseffektive og brugervenlige værktøjer, der opfylder dine it-behov. Den Windows-baserede infrastruktur i Microsofts cloud-løsning er velkendt for Windows-brugere, så det er nemt at skifte til cloud-it. Der er praktisk talt ingen indlæringskurve. Og det allerbedste er, at du kan vælge en privat cloud-model, en offentlig cloud-model eller en blanding, afhængigt af hvad der bedst passer til dine behov.

Uanset om du vil skabe et mere moderne og fleksibelt kontormiljø, tilslutte mail- og kalenderfunktioner eller øge mulighederne for kommunikation i realtid, kan cloud-it i høj grad sætte skub i din produktivitet. Er du klar til at tage næste skridt i indførelsen af cloud-it i din virksomhed? Kontakt en Microsoft-repræsentant via Pinpoint-søgning, og find ud af, hvordan du kan få mest muligt ud af en cloud-løsning.

Udvalgte cloud-produkter

Se alle cloud-produkter

Den rigtige it-ekspert er kun et klik fra dig. Hjælpen er nær – ét klik.

Få svar fra lokale danske it-eksperter

Fortæl os blot, hvilket produkt eller hvilken tjeneste du skal bruge, samt din by eller dit postnummer.

Mød dine eksperter>