Business E-mail-løsninger med Outlook 2010 - Microsoft Danmark

Business E-mail-løsninger med Outlook 2010 - Microsoft Danmark

Business E-mail-løsninger fra Microsoft

Professionel kommunikation - når som helst, hvor som helst.
 

 Vind tillid, fortrolighed – og salg

 

E-mails understøtter alle dele af en virksomhed i dag – uanset om du kommunikerer med mulige kunder, bekræfter tilbud fra leverandører eller koordinerer arrangementer med kolleger. Hvis du driver forretning, er du nødt til at præsentere et professionelt og gennemført billede til alle dem, som du jævnligt kontakter, og du har også brug for de rette e-mail-værktøjer til at holde styr på din indbakke.

ER DU VED AT STARTE OP?  BRUG OUTLOOK.COM

Så hvad er dine e-mail-muligheder? Der er selvfølgelig først og fremmest Outlook.com, som både er gratis og indeholder smarte værktøjer, der hjælper dig med at spare tid og få nået mere. Skær igennem rodet i indbakken, fjern automatisk uønsket post, og arbejd gratis med Word-, Excel- og PowerPoint-filer direkte fra din e-mail – selv hvis du ikke har Microsoft Office installeret på din pc.

ØNSKER DU AT HOLDE DET ENKELT? EN HOSTED ONLINE LØSNING FRIGØR DIG FRA IT-ADMINISTRATION

Microsoft Office 365 tilbyder et letanvendeligt sæt webunderstøttende værktøjer til virksomheder, uafhængige konsulenter og erhvervsdrivende, der er på udkig efter produktivitetstjenester i topklasse til minimal pris, herunder let adgang fra et hvilket som helst sted til e-mails, vigtige dokumenter, kontakter og kalender på næsten alle enheder.

HAR DU BRUG FOR EN MERE PROFESSIONeL LØSNING? BRUG OUTLOOK 2013

En professionel virksomhed har brug for en professionel e-mail-løsning, og det er dér, Outlook 2013 kan hjælpe dig. Med Microsoft Outlook 2013 kan du lettere holde kontakten med alle fra din pc, browser eller Windows-telefon. Outlook 2013 tilbyder nye måder at holde styr på e-mails, tilpasse dine kommandoer, nem planlægning af møder og meget mere

 

 Relaterede produkter