Microsoft kundeadministration til SMV

Microsoft kundeadministration til SMV

Microsoft CRM-løsninger

Få forretningsmæssig indsigt, som kan hjælpe dig med at træffe bedre og mere rentable beslutninger.
 

 Bedre kunderelationer = bedre kundetilfredshed = bedre salg

 

Hvilke af dine produkter og services er de mest populære? Hvilke af dem giver den største fortjeneste? Hvilken procent af dit salg kommer fra eksisterende kunder, og hvilken procent kommer fra nye? Få svar på, hvordan dine kunder bruger din virksomhed, så du kan træffe bedre informerede beslutninger om, hvordan du kan optimere dine kunderelationer, og øge dit salg og din kundetilfredshed.

KOM HURTIGT IGANG

Når du ved, hvem du skal ringe til, kan du fokusere på dine salgs- og markedsføringsaktiviteter mere effektivt og produktivt. Microsoft Excel 2013 gør det muligt at analysere, administrere og dele oplysninger på flere måder end nogensinde før. Nye analyse- og visualiseringsfunktioner hjælper dig med at holde styr på og fremhæve vigtige datatendenser. Du kan endda overføre dine filer til internettet og arbejde i dem samtidig med andre online. Uanset om du opretter økonomiske rapporter eller administrerer personlige udgifter, giver Excel 2013 dig mere effektivitet og fleksibilitet til at nå dine mål.

Når du har flere end fem brugere, giver Microsoft Outlook 2013 med Business Contact Manager effektiv kunde- og kontaktadministration for at forbedre effektiviteten af din salgs-, markedsførings- og kundeserviceindsats. Med en ny brugerflade, nye projektstyrings- og markedsføringsværktøjer og effektiv tilpasning gør Business Contact Manager til Outlook 2013 det muligt at administrere din virksomheds kundeoplysninger med Outlook – det program, som du allerede bruger til e-mails og kalenderstyring.

FLERE END 5 BRUGERE? FORKORT DIN SALGSCYKLUS, OG ØG FORTJENESTEN

Når din virksomhed vokser og har brug for en mere avanceret løsning til kundestyring, kan Microsoft Dynamics CRM Online hjælpe dig med at øge din salgspræstation ved at give en 360-graders indsigt i kundedata, der holder dit team fokuseret på de rette opgaver på det rette tidspunkt. Du får øjeblikkelig adgang til din løsning, du har ingen initiel investering og du får forudsigelige lave priser med løbende betaling.
 

 

 Relaterede produkter