Marketing med Office 2010 - Microsofta Danmark

Marketing med Office 2010 - Microsofta Danmark

Promovér din forretning online

Find og nå ud til flere kunder i dag.
 

 Reklamér for din virksomhed, og find nye kunder

 

Din virksomhed kan ikke få succes uden kunder. Du skal finde dem, og de skal finde dig. Tiltalende websites, informative og iøjnefaldende brochurer er blot nogle af de få værktøjer, som din virksomhed må sætte sin lid til, mens den vokser. At forstå dine kunder vil hjælpe din virksomhed til at vokse hurtigere.

FÅ ET WEBSTED MED MICROSOFT OFFICE LIVE 365 TIL SMÅ VIRKSOMHEDER

At opbygge din egen hjemmeside i dag er ikke så svært og dyrt, som det var engang. Med Office 365 til små virksomheder kan du nemt og billigt få en hjemmeside – samt et domænenavn og e-mail – og stadig være køreklar på blot et par timer. Få din virksomhed online i dag, og se, hvor langt din hjemmeside kan føre dig.

NÅ bredt ud OG REKLAMÉR FOR DIN VIRKSOMHED ONLINE

At finde nye kunder kan være en udfordring, men ikke at finde dem betyder mistede indtægtsmuligheder. Microsofts-annonceringsmuligheder sætter dig i stand til at markedsføre din virksomhed med et effektivt og innovativt reklamesystem, der er udviklet til at levere resultater for din virksomhed, og lade dig bevare kontrollen.

PLEJ DINE KUNDERELATIONER PROFESSIONELT

Du skal pleje dine nuværende og mulige kunder for at opbygge vellykkede relationer. Microsoft Dynamics CRM Online er et letanvendeligt system til kundestyring, som kan hjælpe dig med at finde, tiltrække og vinde nye kunder. Få en gratis prøveversion, og find ud af, hvordan det kan hjælpe dig med at holde styr på dine kunder.

lav DINE EGNE BROCHURER MED MICROSOFT PUBLISHER

Microsoft Publisher 2013 kan hjælpe dig med at opnå professionelle resultater med forbedrede fotoværktøjer, der gør det let og muligt at arbejde med fotos. Uanset om du laver brochurer, nyhedsbreve, postkort, hilsner eller email-nyhedsbreve, kan du levere kvalitetsresultater uden brug af en grafisk designer.

 

 Relaterede produkter