Microsoft Office for at øge produktiviteten - Microsoft SMV

Microsoft Office for at øge produktiviteten - Microsoft SMV

Produktivitet
Få mere fra hånden med værktøjer, der giver professionelle resultater.

Øg produktiviteten i din virksomhed

Produktivitet betyder at frembringe de bedst mulige resultater på kortest muligt tid. I disse dages konkurrenceprægede marked er administration af tid og penge yderst vigtigt, for at virksomheden kan få succes. Den rigtige it skaber et stærkt fundament, så du får mere tid til din virksomhed.

SÆT FART PÅ HVERDAGSOPGAVER

Gør hver dag lettere, hurtigere og mere produktiv med Windows 8. Hverdagsopgaver er blevet enklere. Du kan fortsætte med at arbejde effektivt med velkendte Windows 7-apps eller indbyggede apps eller bruge nye og populære apps fra Windows Store på dine pc'er og tablets. Brug touch eller mus og tastatur, som det nu passer dig bedst.

ARBEJD MERE EFFEKTIVT OG VIRKNINGSFULDT

Det nye Office tilbyder større hastighed, stabilitet, sikkerhed og kompatibilitet, så du og dine medarbejdere kan få mere lavet, nemt og hurtigt. Kommuniker bedre med dine kunder, og få enhver kundekommunikation til at skille sig ud. Administrer økonomien bedre end nogensinde. Med en ny brugerflade, nye projektstyrings- og markedsføringsværktøjer og mere effektiv tilpasning gør Business Contact Manager til Outlook 2013 det muligt at administrere alle din organisations kundeoplysninger i Outlook – det program, som du allerede bruger til e-mails og kalenderstyring.

GIV ET PROFESSIONELT IMAGE

Med Microsoft Office Publisher kan du og dine ansatte hurtigt og enkelt skabe professionelle flyere, foldere og brochurer. Skab flot materiale, hurtigt og enkelt, der uden tvivl vil imponere. Hold styr på materialet med enkle, tidsbesparende værktøjer, og del det trygt med omverden.

FÅ ADGANG TIL FILER FRA ETHVERT STED MED OFFICE WEB APPS

Når du skal opdatere regneark og dokumenter på lageret, i produktionshallen eller på kundemøde, gør Microsoft Office Web Apps det let med enhver browserbaseret enhed. Office Web Apps er gratis, online pendanter til programmerne Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint og OneNote. Med dem kan du få adgang til dine dokumenter fra praktisk taget alle steder, og dele og arbejde på dokumenter med andre online.

 

 Relaterede produkter