Arbejd bedre sammen med hosted exchange

Arbejd bedre sammen med hosted exchange

Samarbejde
Få bedre samarbejde med løsninger, der forbinder dig og dine kollegaer.
 

 Arbejd bedre sammen

 

Når I samarbejder sparer I tid. Hvis I arbejder på de samme dokumenter eller holder video-konferencemøder, så I kan se hinanden samtidig med at I kan dele skærmbilleder eller PowerPoint præsentationer, sparer I rejsetid. 

Der er mange muligheder; og vi vil gerne give jer de bedste redskaber, så I får mere tid til at passe jeres forretning. Det handler om produktivitet, om samarbejde, om lettere måder at gøre tingene bedre på. 

ADGANG FRA ETHVERT STED MED OFFICE WEB APPS

Giv dine medarbejdere mobil adgang fra et hvilket som helst sted gennem en mobil enhed med Microsoft Office Web Apps.

Office Web Apps er de gratis online pendanter til programmerne Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint og OneNote, som du allerede kender. Med dem kan du få adgang til dine dokumenter online og dele og arbejde på dokumenter med andre.

GØR DET LET FOR ALLE AT ARBEJDE SAMMEN

Microsoft SharePoint 2013 -samarbejdssoftware gør det lettere for alle at arbejde sammen ved at forenkle business intelligence, indholdsadministration, søgning og deling af intranet- og internetsites. Du kan opsætte websites med henblik på, at dele oplysninger med andre, administrere dokumenter fra start til slut og udgive rapporter, der hjælper alle med at træffe bedre beslutninger. Her er nogle fremragende muligheder for værdiskabelse i virksomheden vha. SharePoint 2013:

  • Udnyt sociale medier i arbejdet: Del ideer, find svar, og hold styr på, hvad dine kolleger arbejder med vha. nye sociale funktioner overalt i SharePoint.
  • Gem og synkroniser dine dokumenter: Synkroniser dit indhold i SharePoint med din computer vha. SkyDrive Pro, så dokumenter kun er et museklik borte, selv når du er offline.
  • Få ny indsigt og svar: Forvandl rå data til flotte interaktive rapporter med Excel 2013 og udgiv til SharePoint for at dele din indsigt med dem, du samarbejder med.
  • Byg apps i skyen: Byg apps med almindelige webteknologier som JavaScript, HTML og OAuth med den nye Skyappmodel til SharePoint.
  • Styr omkostninger: Reducer dine omkostninger til infrastruktur, og flyt grænserne for deling ved at køre SharePoint i skyen med Office 365
 

 Relaterede produkter