Yritystiedoilla tuottoa investoinneista

Ajankohtaista
Uutis- ja tietolähde yrityksille. Tutustu ajankohtaisiin artikkeleihin, joilla voit parantaa yrityksesi tehokkuutta.
-

Yritystiedoilla tuottoa investoinneista

Yritystiedoilla tuottoa investoinneista

Yritystietoratkaisut (BI-ratkaisut) voivat tarjota selkeitä tuottoja sijoitetuille pääomille. Yritystietosovellukset ovat nopeasti yleistymässä olevia IT-sovelluksia, jotka hyödyntävät tietoresursseja entistä paremman päätöksenteon mahdollistamiseksi. Ne voivat pienentää yrityksen toimintakustannuksia parantamalla toiminnan yleistä tehokkuutta, pienentämällä omistamisen kokonaiskustannuksia sekä optimoimalla liiketoimintaprosesseja pitkällä aikavälillä. Yritys voi ansaita tuloja yritystietoratkaisujen avulla muun muassa kasvaneiden tulojen muodossa, paremmin suojattujen katteiden muodossa ja kustannussäästöjen muodossa sekä joskus jopa kustannusten ja pääomakustannusten välttämisen muodossa. Yritykset voivat hankkia niillä myös strategisia ja abstrakteja etuja, kuten nopeamman raportoinnin, parempien hallintatietojen, paremman päätöksenteon sekä tuottavampien käyttäjien tuomia etuja.

Yritystietosovellusten käyttö voi tarjota monia muitakin mahdollisia etuja, kuten paremman tehokkuuden ja asiakastyytyväisyyden, pienemmät riskit sekä strategisen houkuttelevuuden. Menneistä, nykyisistä ja tulevista liiketoiminnan tunnusluvuista, tiedoista ja resursseista koostetaan merkityksellistä tietoa monin eri tekniikoin ja työkaluin, esimerkiksi tietolouhinnan, ennakoivan analyysin ja sekä tietojen visualisoinnin avulla.

Uuteen Officeen - sisältyvä Excel 2013 on myös itsessään erittäin tehokas yritystietotyökalu, johon useimmilla PK-yrityksillä on varmasti varaa ja joka on kaiken lisäksi myös helppokäyttöinen. Excelin Power Pivot -toiminto esimerkiksi mahdollistaa yrityksen tärkeiden tietojen analysoinnin ja muotoilun suurillakin tietomäärillä. Lisäksi se mahdollistaa tietojen muotoilun koontinäyttöihin, joita yritykset voivat hyödyntää päivittäisessä päätöksenteossaan.

Lisätietoja Excel 2013:sta ja uudesta Officesta
Tutustu Excel 2013:een Pikakäyttö-toiminnolla (HUOMAUTUS: Video on englanninkielinen. Pikakäyttö-toiminnon käyttö edellyttää Office Professional Plus 2013:a).

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Seuraa meitä: Twitter Facebook Tilaa uutiskirje

Lisää aiheesta: