11 syytä kokeilla Office 365:tä

Ajankohtaista
Uutis- ja tietolähde yrityksille. Tutustu ajankohtaisiin artikkeleihin, joilla voit parantaa yrityksesi tehokkuutta.
-

11 syytä kokeilla Office 365:tä

11 syytä kokeilla Office 365:tä

Office 365 on paljon enemmän kuin yrityskäyttöön suunniteltu ohjelmistokokoelma. Office 365 sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet yritystason IT-infrastruktuurin rakentamiseen. Tässä on 11 hyvää syytä kokeilla Office 365:tä:

  • Käytettävissä kaikissa laitteissa: työntekijät voivat käyttää Office Web Apps -sovelluksia kodin ja työpaikan tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla.
  • Ajankohtaiset asiakirjat ja tiedot aina saatavilla: pilvipalvelun ansiosta asiakirjat, yhteystiedot ja kalenterimerkinnät ovat aina ajan tasalla kaikilla laitteilla.
  • Helppo yhteiskäyttö: useat työntekijät voivat muokata samaa asiakirjaa yhtäaikaisesti. Ryhmä voi työskennellä yhdessä, vaikka sen jäsenet olisivat fyysisesti eri paikoissa.
  • Turvallinen käyttöympäristö: luottamukselliset liiketoimintatiedot voi sijoittaa salasanalla suojattuun alueeseen, jota voivat käyttää vain siihen valtuutetut henkilöt.
  • Mukana sivusto: Office-työkaluilla voit helposti luoda yrityksellesi mukautetun sivuston ja muokata sitä.
  • Verkkoneuvottelut ja keskustelut: kokouksien suunnittelu ja toteutus – mukaan lukien tiedostojen jakaminen – onnistuu vaivattomasti osallistujien sijainnista riippumatta.
  • Tietoturva: pakettiin sisältyy tietojen suojaaminen hakkereilta ja viruksilta sekä mahdollisuus salata luottamukselliset asiakirjat.
  • Yksinkertainen ylläpito: IT-osasto voi hallita käyttöoikeuksia ja lupia vaivattomasti sekä luoda ja valvoa sisäisiä käytäntöjä joustavalla tavalla.
  • Läpinäkyvyys: Office 365 hankitaan tilauksena, joten maksat vain juuri niin monesta käyttöoikeudesta kuin todella tarvitset. Olet aina selvillä kuukausittaisen tilauslaskun summasta.
  • Päivitykset sisältyvät pakettiin: Officen päivitykset ja uudet versiot sisältyvät tilaukseen, joten ohjelmistosi on aina ajan tasalla.

11. ja upouusi syy: Office 365 -tilaajat voivat nyt ladata Office Mobilen iPhonelle ja käyttää sitä maksutta. Tästä on lisätietoja blogikirjoituksessa Office Mobile iPhonelle (englanniksi).

Tarvitsetko vielä lisää syitä Office 365:n valintaan yrityksellesi? Tutustu seuraavaan kaavioon Office 365:stä ja lue lisää sen eduista kasvaville yrityksille:

Office 365:n edut ja toiminnot yrityksille

*Lisätietoja on EU-mallilausekkeissa.

Etkö vieläkään ole vakuuttunut? Kokeile siinä tapauksessa Office 365 for small businesses -versiota maksutta.

Vai haluatko jo ottaa seuraavan askeleen? Hanki Office 365 nyt.


Office 365:n edut ja toiminnot yrityksille.

Voit käyttää kuvaa vapaasti, jos linkität sen tähän alkuperäiseen kuvaan. Lisää vain seuraava HTML-koodi verkkosivuusi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Seuraa meitä: Twitter Facebook Tilaa uutiskirje

Lisää aiheesta: