Microsoft tietoturvaratkaisut yrityksille

Microsoft tietoturvaratkaisut yrityksille

Tietoturva
Suojaa yrityksesi ja sen tiedot ennakoivasti ja aktiivisesti.
 

 Suojaa tietojasi

 

Sinun ei tarvitse käyttää omaisuuksia suojataksesi tietojasi ja tietokonettasi. Miten varaudut virtuaalisten hyökkäysten ja virtakatkosten varalta? Sinun on myös otettava huomioon ohjelmistopäivityksien hallinta, jotta käytössäsi on mahdollisimman suojattu ohjelmisto. Microsoft-tuotteiden avulla saat käyttöösi tehokkaita keinoja pitää yritys turvallisena ja hallita tietoja.

MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS - ILMAINEN JOPA 10 TIETOKONEELLE

Microsoft Security Essentials on ladattavissa ilmaiseksi ja suojaa reaaliaikaisesti jopa 10:tä tietokonetta viruksilta, vakoiluohjelmistolta ja muilta haittaohjelmistoilta. Se toimii tehokkaasti taustalla, joten voit käyttää Windows-tietokonettasi haluamallasi tavalla ilman keskeytyksiä tai pitkiä latausaikoja.

KEHITTYNYT SUOJAUS - MICROSOFT FOREFRONT

Jos yritykselläsi on yli 10 tietokonetta, voit suojella tietokoneitasi Microsoft Forefront Endpoint Protection 2010 -ratkaisun avulla. Ratkaisu auttaa yrityksiä yksinkertaistamaan ja parantamaan tietokoneiden suojausta ja samalla pienentämään infrastruktuurikustannuksia. Voit integroida ja laajentaa suojauksen koko yritykseen, yksinkertaistaa suojaustoimenpiteitä ja hallita määräysten noudattamista.

MONIPUOLINEN TIETOKONEIDEN SUOJAUS

Windows Intune on integroitu Microsoft-ratkaisu, joka tarjoaa verkkopohjaisia hallinta- ja tietoturvatoimintoja yhdistetyn konsolin kautta. Niinpä tietokoneesi ja työntekijäsi voivat toimia mahdollisimman tehokkaasti mistä tahansa. IT-henkilöstö voi tehdä etänä useita tärkeitä hallintatehtäviä, kuten päivitysten asentaminen, haittaohjelmistosuojauksen ja sovellusvalikoiman hallinta.

 

 Aiheeseen liittyvät tuotteet