Windows Server 2012 Essentials – gir grunnlag for vekst

Microsofts Aktuelt nå – for små og mellomstore bedrifter

Aktuelt nå
Din kilde til nyheter og informasjon for små og mellomstore bedrifter. Utforsk de siste artiklene og videoene som er valgt ut for å gjøre din bedrift mer produktiv og fremgangsrik.
-

Windows Server 2012 Essentials – gir grunnlag for vekst

Windows Server 2012 Essentials – gir grunnlag for vekst

Dersom bedriften din har brukt Windows Small Business Server (SBS), vet du kanskje allerede at det offisielt har blitt en del av Windows Server-serien og byttet navn til Windows Server 2012 Essentials. For tilhengere av SBS innebærer overgangen til Windows Server 2012 Essentials likevel mer enn bare et nytt navn. Windows Server 2012 Essentials tilbyr enklere oppstart, installering og overføring, forenklet administrasjon samt bedre sikkerhetsfunksjoner over hele nettverket. Det innlemmer de nyeste Microsoft-teknologiene for administrasjon, nettverk, lagring og sikkerhetskopiering av data, sikkerhet samt deling av dokumenter og skrivere. Windows Server 2012 Essentials har integreringsmuligheter for nettskybaserte programmer og tjenester, noe som gir deg fleksibilitet til å velge det beste miljøet for de bransjespesifikke løsningene og samarbeidsløsningene dine.

Med Windows Server 2012 Essentials kan du beholde de viktigste nettverks- og sikkerhetsfunksjonene i de lokale miljøene, samtidig som du får teknologier som gir mulighet for robust integrering med nettskybaserte tjenester. Da kan sluttbrukerne jobbe på samme måte som før, samtidig som de kan dra nytte av et stadig økende tilbud av nettskybaserte tjenester som Microsoft Office 365 og Windows Azure.

Overgangen til Windows Server 2012 Essentials tar hensyn til at kunder med små bedrifter ofte blir til kunder med mellomstore bedrifter etter hvert, og noen ender til og med opp som store selskaper. Windows Server 2012 Essentials danner grunnlaget og gir bedriften frihet til å vokse smertefritt fra 10 brukere til 10 000 eller mer.

Mer om Windows Server

Beslektede artikler:

Følg oss: Twitter Facebook E-mail

Relaterte ressurser: