Office 365 tilbyr CRM og sky for forretningseffektivitet

Microsofts Aktuelt nå – for små og mellomstore bedrifter

Aktuelt nå
Din kilde til nyheter og informasjon for små og mellomstore bedrifter. Utforsk de siste artiklene og videoene som er valgt ut for å gjøre din bedrift mer produktiv og fremgangsrik.
-

Office 365 tilbyr CRM og sky for forretningseffektivitet

Office 365 tilbyr CRM og sky for forretningseffektivitet

En fersk bransjestudie om CRM (Customer Relationship Management, kunderelasjonssystem) blant små og mellomstore bedrifter viser et par nøkkeltrender:

  • CRM er nå et kritisk forretningssystem for små og mellomstore bedrifter – små og mellomstore bedrifter bruker CRM-løsninger til å styre viktige bedriftsprosesser som kontaktinformasjon for mulige kunder og kunder, e-postmarkedsføring og salgsprognoser.
  • Små og mellomstore bedrifter trenger et CRM-system som kan lagre all informasjon om kunder kundeprospects på ett sted, enkelt dele data mellom avdelinger, rapportere salgsforløp og gjøre det mulig å kjøre omfattende markedsføringsrapporter.

Selv om mesteparten av små og mellomstore bedrifter har intern CRM, finnes det et økende segment som bruker skybaserte CRM-systemer for å forbedre produktiviteten til de ansatte, bidra til å øke forretningshastigheten og redusere IT-kostnadene.

Microsoft Dynamics CRM Online -tjenesten er nå på Online Service Delivery Platform – den samme administrasjons-, fakturerings- og klargjøringsplattformen som brukes av Office 365. Dette betyr at kunder og partnere nå kan administrere skybrukere og skyfakturering i én plattform.

For å få mer innsikt kan du se på denne videoen om CRM-løsninger for små og mellomstore bedrifter, (på engelsk). Den viser hvordan disse to skyløsningene kan forbedre produktiviteten til de ansatte og hjelpe organisasjoner med å øke forretningshastigheten og redusere IT-kostnadene. Du finner også en nyttig kundeanmeldelse fra BioMedix (på engelsk), der vi hører om fordelene ved å bruke en fellesløsning for Office 365 og Microsoft Dynamics CRM Online.

Finn ut mer om Office 365

Mer informasjon om Dynamics CRM Online-løsningens

Beslektede artikler:

Følg oss: Twitter Facebook E-mail

Relaterte ressurser: