Standaardiseer uw systemen
België en Luxemburg Wijzigen

Microsoft KMO-nieuws - voor kleine en middelgrote bedrijven

KMO-nieuws
Uw bron voor het laatste nieuws en informatie voor kleine en middelgrote bedrijven. Verken de nieuwste geselecteerde artikels en video's om uw bedrijf productiever en succesvoller te maken.
-

Standaardiseer uw systemen

We konden nooit realiseren wat we nu met de Small Business Server-oplossing hebben bereikt

Mijn zakelijke partner en ik openden onze eerste fysiotherapeutische praktijk met het idee dat hoog gepersonaliseerde patiëntenzorg het verschil zou maken met onze concurrenten.

Onze zakelijke filosofie heeft ons steeds goed geholpen. Hoge klantenretentie en steeds meer verwijzingen hebben ons geholpen om snel te groeien van één locatie met twee dokters naar drie klinieken met 25 stafleden. Naarmate ons bedrijf groeide en complexer begon te worden, werd het ons duidelijk dat we nood hadden aan een betere, modernere IT-oplossing. We wilden op een eenvoudigere manier informatie kunnen delen en verbonden blijven met onze faciliteiten tijdens de thuisbezoeken bij patiënten.

Wat we deden

Zoals vele eigenaars van KMO's, staan we dagelijks voor uitdagingen, inclusief het beheer van een IT-infrastructuur. Dus besloten we dat het tijd was voor een server, iets waarvan we dachten dat het enkel voor grote bedrijven was.

We namen contact op met onze IT-specialist, die Windows Server 2012 aanraadde. Het bleek een eenvoudige, betaalbare oplossing die de complexiteit verminderde en de beheersbaarheid van onze IT-omgeving verhoogde. We zagen onmiddellijk verbeteringen en als eigenaar die zijn zakelijke kerncompetenties kent, maar geen tijd heeft om een technisch expert te worden, kon ik niet meer verheugd zijn.

Wat hebben we bereikt?

Werknemers zijn nu productiever en gebruiken Remote Web Access voor een snelle en beveiligde toegang tot bestanden – van zo goed als overal. En dit betekent dat patiëntbestanden steeds beschikbaar zijn, wat erg handig is bij thuis- en praktijkbezoeken.

We houden van de functionaliteit voor grote bedrijven, meerbepaald de gedeelde agenda en contactpersonen. Nu gebruiken we onze pc's en Windows-smartphones om eenvoudig elkaars beschikbaarheid binnen en buiten de praktijk te zien.

Windows Server 2012 neemt een groot deel van de behoeften aan klinisch beheer voor zijn rekening, zodat we meer tijd kunnen besteden aan het welzijn van onze klanten.

Meer informatie over Windows Server 2012
Probeer Windows Server 2012 gratis uit
Krijg advies op maat van een Microsoft partner

Verwante artikels:

Volg ons: Twitter E-mail

Verwante bronnen: