Download de gratis MKB Servicedesk app voor je tablet en PC
 

 Tips & Ideeën

 
 • apr
  09
  20
  13

  Download de gratis MKB Servicedesk app voor je tablet en PC

  System Account
  01:29 AM

  MKB Servicedesk heeft een Windows 8 app ontwikkeld speciaal voor de ondernemer van deze tijd. Ondernemen doen we ten slotte steeds meer mobiel en online; altijd en overal, met meerdere devices. 

  Download de MKB Servicedesk app in de Windows Store. 

  Inhoud
  In de MKB Servicedesk app heb je direct toegang tot alle video's en nieuwsartikelen van MKB Servicedesk. Ook kun je met deze app scans doen en gratis whitepapers downloaden. "Met deze app bedienen we de ondernemers van deze tijd op-maat", zegt Willem Overbosch, directeur van MKB Servicedesk. "'s Avonds op de bank, met de tablet in de hand kan de ondernemer antwoord krijgen op al zijn vragen via deze gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke app. Als MKB Servicedesk willen we onze praktische informatie via zoveel mogelijk kanalen delen met ondernemend Nederland."
  MKB Servicedesk app
  In een unieke en intensieve samenwerking met Microsoft is de MKB Servicedesk app in zeer korte tijd gerealiseerd. Samen met de Product Marketing Manager en Marketing Communication Manager van Microsoft is bijna alle content van de MKB Servicedesk-site in een overzichtelijke en aantrekkelijke opmaak samengevoegd en geschikt gemaakt voor gebruik via een tablet of PC met een Windows 8-besturingssysteem.
  Over Windows 8
  Sinds de lancering van Windows 8 op 26 oktober zijn er al tienduizenden apps ontwikkeld en te vinden in de Windows Store. Hierbij is gebruik gemaakt van verschillende rubrieken, zoals Games, Entertainment, Nieuws&weer en Zakelijk. De MKB Servicedesk app is te vinden in de sectie Zakelijk.
   
   

  Producten:

   
   
 

 laatste artikelen

 
Pinpoint