Beter samenwerken met Microsoft Word 2013
 

 Tips & Ideeën

 
 • mrt
  06
  20
  13

  Beter samenwerken met Microsoft Word 2013

  System Account
  04:33 AM
  Microsoft Word 2013 beschikt nu over een nieuwe revisieweergave genaamd Eenvoudige markering. Als je wilt zien wie wat in een document heeft gewijzigd, dan schakel je de functie Wijzigingen bijhouden in:
  • Klik op Controleren >> Wijzigingen bijhouden. De weergave Eenvoudige markeringen wordt nu ingeschakeld. Wijzigingen die iemand vanaf dat moment in het document aanbrengt worden gemarkeerd, waarbij een rode lijn in de marge aangeeft waar wijzigingen zijn aangebracht. Een ballonnetje geeft aan waar iemand een opmerking heeft toegevoegd.
  • Klik op een rode lijn of ballon om over te schakelen naar de weergave Alle markeringen om de wijzigingen en opmerkingen weer te geven.
  • Klik op Controleren, klik op het pijltje naar beneden naast Wijzigingen bijhouden en klik op Bijhouden vergrendelen.
  • Typ in het dialoogvenster Bijhouden vergrendelen een wachtwoord en herhaal dit in het vak Geef ter bevestiging het wachtwoord nogmaals op.

  • Klik tot slot op OK.

  • Kies Controleren >> Volgende >> Accepteren of Negeren.
  Om te voorkomen dat iemand de functie Wijzigingen bijhouden uitschakelt kun je dit vergrendelen met een wachtwoord:
  Je kunt de vergrendeling opheffen door te klikken op het pijltje naar beneden naast Wijzigingen bijhouden en nogmaals te klikken op Bijhouden vergrendelen. Voer het wachtwoord in en klik op OK. Je kunt nu wijzigingen accepteren en negeren. Om deze functie uit te schakelen, klik je op de knop Wijzigingen bijhouden. Nieuwe wijzigingen worden niet meer gemarkeerd, maar alle bestaande wijzigingen blijven gemarkeerd in het document totdat je ze accepteert of negeert. Dat is ook de enige manier om bijgehouden wijzigingen permanent uit een document te verwijderen. Handel daartoe als volgt: Om opmerkingen uit een document te verwijderen klik je op een opmerking en vervolgens op Verwijderen of Alle opmerkingen in document verwijderen.
   

   
  Handige links
  Gerelateerde artikelen

   

   
   
 

 laatste artikelen

 
Pinpoint