Mobiel werken

Mobiel werken

Buiten kantoor betekent niet buiten bereik. U moet in staat zijn om met bestaande klanten te praten terwijl u ook opzoek bent naar nieuwe klanten.

Heading

Content


Buiten kantoor betekent niet buiten bereik

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers optimaal kunnen werken, ook als ze niet op kantoor zijn? Stel de juiste mobiele hulpmiddelen en technologieën ter beschikking zodat iedereen in de organisatie bereikbaar is. Dat kan gemakkelijk met de uitgebreide reeks mobiele hardware en software van Microsoft zoals een Windows Phone 8.

Mobiele oplossingen van Microsoft

Microsoft biedt mobiele oplossingen waarmee medewerkers ook onderweg efficiënt kunnen communiceren en samenwerken.

 • Zorg ervoor dat je medewerkers dezelfde verbindingen kunnen gebruiken.
 • Maak toegang mogelijk tot bedrijfsmiddelen (zoals e-mailservers, gedeelde mappen of intranetwebsites) en hanteer beveiligingsnormen wanneer ze verbinding hebben met internet.
 • Je kunt e-mail beheren, puzzelen met je agenda en offertes bijwerken met een mobiele telefoon die dezelfde vertrouwde Windows-functies biedt voor e-mail.
 • Bedien je klanten en hou controle over je werk op meerdere plaatsen, ongeacht de branche waarin je werkt.
 • Bescherm je gegevens. Aangezien steeds vaker buiten het kantoor wordt gewerkt, is het risico van verlies of diefstal van waardevolle bedrijfsgegevens sterk toegenomen.
 

Featured Video

 • Windows Phone 8 Demo

  ​Demo video voor Windows Phone 8
  Get Microsoft Silverlight

Most Popular Content

 

 Video's

 
 

 tips en ideeën

 
 • Mijn team regelt alle personeelszaken zelf - 23 mei 2013

  Apployed is een nieuwe unieke cloud tool voor het MKB om eindelijk eens alle rompslomp rond het personeel goed en gestructureerd op te lossen, online en via mobiele apps 'any place any time' bereikbaar.

 • Office 365: bestanden delen in de cloud - 27 feb 2013

  Office 365 is ideaal voor het centraal opslaan van Office-documenten. En dankzij SharePoint Online is het delen van documenten tussen collega's gemakkelijker dan ooit tevoren. De OneNote en Excel Web Apps staan zelfs het gelijktijdig samenwerken aan documenten toe.

 • Office Web Apps: het nieuwe werken is hier  - 08 jan 2013

  Onder de noemer Office Web Apps heeft Microsoft webapplicaties van Word, Excel en PowerPoint beschikbaar gesteld.