Productiviteit

Productiviteit

Krijg meer gedaan en zorg voor betere resultaten in uw organisatie.

De technologie het werk laten doen

Met verbeterde snelheid, stabiliteit, beveiliging en compatibiliteit, krijg je moeiteloos meer gedaan en kun je in hoog tempo betere resultaten leveren. Zo bespaar je tijd en geld door jouw personeel de middelen te geven om hun productiviteit te verhogen.

Alledaagse werkzaamheden sneller uitvoeren

Elke dag werk je gemakkelijker, sneller en productiever met de functies van Windows 8 voor snel zoeken en opstarten, en locatiebewust afdrukken.

Bestanden openen vanaf elke willekeurige locatie

Wil je een spreadsheet of document bewerken terwijl je in het magazijn staat? Dat kan heel eenvoudig met Office Web Apps via een apparaat met een browser. Als je een licentie voor Microsoft Office 2013 hebt via een Volumelicentieprogramma, kun je Office Web Apps op een van je eigen servers uitvoeren. Je medewerkers kunnen dan de gewenste bestanden openen en bewerken zelfs als ze niet achter hun computer zitten.

 

gerelateerde producten

Featured Video

 • Office 365 voor de IT-manager

  ​Wat brengt Office 365 mij als IT-manager.
  Get Microsoft Silverlight

Most Popular Content

 

 tips en ideeën

 
 • Mijn team regelt alle personeelszaken zelf - 23 mei 2013

  Apployed is een nieuwe unieke cloud tool voor het MKB om eindelijk eens alle rompslomp rond het personeel goed en gestructureerd op te lossen, online en via mobiele apps 'any place any time' bereikbaar.

 • Profiteer van Office standard & Windows promotie - 10 apr 2013

  Efficiënter en productiever werken met de nieuwste Microsoft technologie is tijdelijk nog aantrekkelijker. Dit voorjaar kun je profiteren van een interessant aanbod.

 • Startersgids Office 365 downloaden  - 25 mrt 2013

  Met Microsoft Office 365 is het Nieuwe Werken binnen bereik van zelfstandigen en kleine bedrijven. Download de startersgids!