Kliknite tukaj, da namestite Silverlight*
SlovenijaSpremeni|Vsa Microsoftova spletna mesta
Microsoft Slovenija 
Center za podjetja 

Microsoft System Center Essentials 2007 s servisnim paketom SP1

Proaktivno upravljanje informacijske tehnologije, oblikovano za srednje velika podjetja

Microsoft System Center Essentials 2007 s servisnim paketom SP1

Proaktivno upravljanje informacijske tehnologije, oblikovano za srednje velika podjetja

System Center Essentials je posebej oblikovan za strokovnjake za IT, ki so zaposleni v srednje velikih podjetjih in se pogosto srečujejo z izzivi, podobnimi izzivom v večjih podjetjih – odpravljanjem težav, s katerimi se srečujejo končni uporabniki, avtomatiziranjem opravil upravljanja, upravljanjem več strežnikov in diagnosticiranjem ter odpravljanjem težav z informacijsko tehnologijo.

Orodja in tehnologije za upravljanje System Center Essentials omogočajo, da povečate učinkovitost operacij, hitreje odpravite težave in izboljšate možnosti načrtovanja. Če imate malo časa, je dobrodošla prav vsaka pomoč. Več o funkcijah programske opreme Microsoft System Center Essentials 2007 s servisnim paketom SP1 (ang)

System Center Essentials ponuja eno samo rešitev z eno samo konzolo za upravljanje strežnikov, odjemalcev, strojne opreme in storitev informacijske tehnologije in tako omogoča poenoteno izkušnjo. Na voljo pa je tudi strokovna podpora in diagnostično znanje, ki omogočata upravljanje platform, programov in delovnih obremenitev. Več o programski opremi Microsoft System Center Essentials (ang)

System Center Essentials omogoča proaktivno upravljanje okolij informacijske tehnologije, posodabljanje sistema z orodji, ki pospešijo odpravljanje težav, in avtomatizacijo sistemskih posodobitev ter zbiranja podatkov. Oglejte si predstavitev programski opremi Microsoft System Center Essentials (ang)

Nakup

Poiščite pravo možnost nakupa.

Nakup več izvodov
Če potrebujete več izvodov ali izdelkov, boste morda upravičeni do enega od Microsoftovih programov količinskega licenciranja. Če želite izvedeti, ali je količinska licenca za vas ustrezna, izpolnite kratek vprašalnik, ki vam bo pomagal izbrati najugodnejšo rešitev.


Poiščite strokovnjaka za IT

Sodelujte z Microsoftovim strokovnjakom za IT, ki vam bo pomagal uvesti ustrezno tehnološko rešitev za vaše podjetje.


©2014 Microsoft Corporation. Vse pravice pridržane. Pišite nam |Pogoji uporabe |Blagovne znamke |Vaša zasebnost
Microsoft