Kliknite tukaj, da namestite Silverlight*
SlovenijaSpremeni|Vsa Microsoftova spletna mesta
Microsoft Slovenija 
Center za podjetja 
Orodja za upravljanje strank po vaši meri
Orodja za upravljanje strank po vaši meri

Orodja za upravljanje strank po vaši meri


Posebne ponudbeŠtudijePoiščite Microsoftovega strokovnjaka za ITPišite nam

Imejte orodja za prodajo in trženje vedno pri roki

Povečajte konkurenčnost podjetja kljub gospodarski krizi z Microsoftovim upravljanjem stikov in rešitvami na spletnem mestu. Poiščite nove stranke in jim ponudite boljše storitve.

V boju proti svetovni konkurenci
V boju proti svetovni konkurenci

Ali imate potrebe lastnosti, da zasenčite konkurenco?

Program Microsoft Office Outlook® 2007omogoča, da hitro in preprosto začnete in spremljate tržne kampanje po e-pošti, pri tem pa se vam ni treba naučiti uporabljati nobene nove programske opreme.

S programom Microsoft Office Publisher 2007 prihranite denar in čas pri ustvarjanju strokovnih in kakovostnih tržnih brošur in letakov.V boju proti izgubljanju možnih kupcev
V boju proti izgubljanju možnih kupcev

Ne zapravljajte več čas z iskanjem vizitk, samolepilnih lističev in prtičkov s telefonskimi številkami. Raje

iščite morebitne stranke na enem mestu v programu, ki ga že dobro poznate: Microsoft Office Outlook 2007 with Business Contact Manager. Tako imate vse stike vedno pri roki.

Če potrebujete več funkcij za upravljanje prodajnih priložnost, je program Dynamics CRM 4.0 kot nalašč za vas. Omogoča namreč dober pogled v prodajni cevovod, spremljanje sodelovanja s strankami od začetka do konca in dejansko posodabljanje poslov.V boju proti zanemarjanju strank
V boju proti zanemarjanju strank

Pametneje porabite čas vire in ohranite zadovoljne stranke.

Ni več razloga, da bi zapravljali čas z iskanjem podatkov o strankah. Natančni podatke o strankah, vključno s prejšnjo korespondenco, so na voljo v programu Microsoft Office Outlook 2007 with Business Contact Manager.Ključne razlike
Ključne razlike

Microsoftove rešitve za upravljanje stikov in digitalno trženje pomagajo majhnim podjetjem poiskati in ohraniti stranke. V primerjavi s ponudbami drugih prodajalcev imajo Microsoftove rešitve nekatere prednosti:

Enostaven program, preprost za uporabo: programi, ki so zelo razširjeni in preprosti za uporabo, na primer Izdelki sistema Microsoft Office. Tako se ni treba učiti novega programa.

Nižji stroški in več možnosti: na voljo so različne možnosti nakupa in financiranja, tudi količinski popusti. Pri izdelkih, kot je Office Small Business 2007, izberite nekaj, kar ustreza vašim potrebam in ne presega razpoložljivih sredstev.

Lokalna mreža Microsoftovih strokovnjakov za IT: velik ekosistem, ki združuje več sto tisoč Microsoftovih strokovnjakov za poslovno informacijsko tehnologijo. Tako boste Microsoftovega strokovnjaka za IT našli kar v neposredni bližini.Če vas zanima nakup rešitev, ki so bile predstavljene na tej strani, izpolnite kratek vprašalnik, ki vam bo pomagal najti najugodnejšo rešitev. Če v podjetju potrebujete bolj dovršeno tehnologijo, preberite več o zmogljivejši rešitvi.Posebne ponudbeŠtudijePoiščite Microsoftovega strokovnjaka za ITPišite nam


©2014 Microsoft Corporation. Vse pravice pridržane. Pišite nam |Pogoji uporabe |Blagovne znamke |Vaša zasebnost
Microsoft