Kliknite tukaj, da namestite Silverlight*
SlovenijaSpremeni|Vsa Microsoftova spletna mesta
Microsoft Slovenija 
Center za podjetja 

Microsoft Visual Studio Team Foundation Server 2010

Rešitev za načrtovanje razvoja programov

Microsoft Visual Studio Team Foundation Server 2010

Microsoft® Visual Studio® Team Foundation Server 2010 je platforma za sodelovanje v jedru Microsoftove rešitve za upravljanje življenjskega cikla programa

Microsoft Visual Studio Team Foundation Server 2010 omogoča skupini, da je bolj odzivna, učinkoviteje sodeluje in ustvarja bolj kakovostno programsko opremo, pri tem pa povečuje in deli svoje znanje. Sledenje artefaktom projektov in podatkom iz delovnih elementov, nadzor vira, graditve in orodja za preskušanje so shranjeni v skladišču podatkov; zmogljivo poročanje in nadzorne plošče omogočajo spremljanje zgodovine trendov, popolno sledljivost in vidnost v realnem času, kar podjetju omogoča kakovost in napredek.

Neomejena ustvarjalnost

S programom Visual Studio Team Foundation Server 2010 upravljajte postopek razvijanja programske opreme in olajšajte sodelovanje, da se skupinam ni treba več ukvarjati z nepomembnimi opravili in lahko ustvarjalnosti pustijo prosto pot.

Preprostost skozi integracijo

Poslovni analitiki, arhitekti, razvijalci, načrtovalci, preskuševalci in vodje projektov lahko uporabijo svoje znanje za delo z znanimi orodji v transparentno integriranem okolju za povezovanje, komunikacijo in sodelovanje.

Zagotovljena kakovostna koda

Zmogljive funkcije, kot sta avtomatizacija graditev in nadzorovana sprostitev, zagotavljajo zelo zgodnje odkrivanje napak in nepravilnosti.

Funkcije programa Visual Studio Team Foundation Server 2010

  • Prilagodi se vašemu načinu dela in načinu dela podjetja, saj ima vdelano podporo za Capability Maturity Model Integration (CMMI) in odzivne postopke ter ne-Microsoftovo podporo.
  • Visual Studio Team Foundation Server 2010 je optimiran za današnje postopke ponavljajočega se razvijanja; nove odzivne funkcije načrtovanja skupinam olajšajo prevzemanje odzivnih metodologij, kot je Scrum.
  • Ne glede na to, pri katerem opravilu razvijanja ste – od modeliranja do kodirana do preskušanja do odpravljanja napak – lahko vse naredite, ne da bi zapustili okolje programa Visual Studio 2010.
  • Zmogljivo poročanje in nadzorne plošče omogočajo spremljanje zgodovine trendov in vidnost v realnem času ter tako zagotavljajo uspešne projekte.
  • Nova funkcija nadzorovane sprostitve omogoča skupinam delo v isti veji, s čimer preprečijo drage in dolgotrajne prelome graditev z izoliranim preskušanjem kode, preden gre v skladišče.
  • Vsakemu izvodu programa Microsoft Visual Studio 2010 z MSDN-jem je priložena licenca za dostop odjemalcev za Team Foundation Server, da lahko vsi člani skupine uporabljajo osrednjo shrambo za izvorne kode, delovne elemente in sledenje napakam .

Oglejte si celoten seznam funkcij za Visual Studio 2010 (ang)


Nakup


Naročnine na MSDN

Prednosti naročnine na MSDN vključujejo pravice za uporabo razvijanja in preskušanja v izbrani programski opremi, vire podpore, orodja za učenje in številne druge ugodnosti. Poleg tega je vsakemu izvodu programa Visual Studio 2010 z MSDN-jem priložena licenca za dostop odjemalcev (CAL) za Team Foundation Server. Več informacij (ang).


Poiščite strokovnjaka za IT

Sodelujte z Microsoftovim strokovnjakom za IT, ki vam bo pomagal uvesti ustrezno tehnološko rešitev za vaše podjetje.


©2014 Microsoft Corporation. Vse pravice pridržane. Pišite nam |Pogoji uporabe |Blagovne znamke |Vaša zasebnost
Microsoft