Du kan få allt: Kontroll på data både i molnet och lokalt

Aktuellt
Din källa till information och senaste nytt för små och medelstora företag. Läs de senaste artiklarna och titta på nya videor om hur du ökar produktiviteten och gör företaget mer framgångsrikt.
-

Du kan få allt: Kontroll på data både i molnet och lokalt

Du kan få allt: Kontroll på data både i molnet och lokalt

Många mindre företag är i dag fokuserade på att erbjuda sina anställda den flexibilitet de behöver för att kunna arbeta var som helst. De ska till exempel kunna få tillgång till den senaste informationen från ett kundbesök eller snabbt gå igenom ett säljförslag när de är på barnens fotbollsmatch. Samtidigt måste företagen se till att deras it-miljö är skyddad och att allt från mobila enheter till lokala servrar är säkra och fungerar som de ska. Tillsammans erbjuder Office 365 och Windows Server 2012 det bästa av två världar. Du får produktivitetskraften i molnet samt den kontroll du behöver för lokala program och data.

Kombinationen Office 365 Small Business Premium och Windows Server 2012 Essentials ger en bra balans mellan flexibilitet och enkelhet för företag med mindre än 25 anställda. Det här får du med den kraftfulla kombinationen:

Office 365 Small Business Premium

Windows Server 2012 Essentials

  • Bekanta Microsoft Office-skrivbordsprogram i en molnbaserad tjänst med bland annat företagsanpassade funktioner för e-post, delade kalendrar, snabbmeddelanden, videokonferenser och fildelning.
  • Enklare väg till molnet med centraliserad instrumentpanel för att hantera datorer och andra enheter med molntjänster och lokala program.
  • Snabb och enkel åtkomst till program och data för mobila användare och fjärranvändare. Anställda kan logga in på Office och sin e-post, och deras senaste dokument finns just där de sparade dem. Tillgängligt i alla enheter.
  • Tillgång till alla filer och program praktiskt taget var du än är, precis som om du var på kontoret.
  • Fast och låg månadskostnad för verktyg i företagsklass utan inledande infrastruktursinvesteringar.
  • Skyddad data med automatisk, daglig säkerhetskopiering av alla datorer i nätverket.
  • Stabil säkerhet med automatisk säkerhetskopiering, strikt sekretesspolicy och ständigt uppdaterat skydd mot skadliga program.
  • Vid behov kan känslig information kan lagras lokalt med lokala affärsprogram för exempelvis redovisning och CRM.
Drifttidsgaranti på 99,90 % med ekonomisk ersättning.

Hitta en lokal Microsoft-expert som hjälper dig att komma igång

Relaterade resurser:

Relaterade artiklar:

Följ oss: Twitter Facebook E-mail LinkedIn

Relaterade resurser:

 

 Video Player Javascript Loader