Lyft dina affärer

Aktuellt
Din källa till information och senaste nytt för små och medelstora företag. Läs de senaste artiklarna och titta på nya videor om hur du ökar produktiviteten och gör företaget mer framgångsrikt.
-

Lyft dina affärer

Microsofts produkter och lösningar

Du behöver inte ha en ett stort it-team för att vara i framkant längre. Istället får du allt som du behöver för 310 SEK. Vill du inte ha allt? Lugnt, du betalar för de tjänster du behöver, men max 310 sek/månad och användare. I paketet ingår Office 365 (alternativ E3) och Windows Intune. I Office 365 ingår e-post, kalender, samarbetsytor samt onlinemöten. Windows Intune ser till att företagets datorer alltid är på topp, är uppdaterade samt innehåller den senaste versionen. It i världsklass helt enkelt!

Målet för Lyft dina affärer är att ge små och medelstora företag viktig information och råd om hur de kan förenkla sitt IT-arbete och få mer gjort på mindre tid. Oavsett om ditt företag arbetar med säkerhet eller samarbetslösningar, kundhantering eller mobilt arbete kan du ta hjälp av Microsoft-lösningar för att förverkliga potentialen i din verksamhet.

Se hur Jessica styr sina affärer med Office 365 – oavsett var hon är Läs mer
Se hur Sara förbättrade sin kundservice och ökade försäljningen med CRM Online Läs mer
Ta reda på hur Johan använder molntjänster för att enklare kunna hantera sina Windows-klienter Läs mer
Se hur Carolin använde Windows Server 2012 för att främja tillväxt Läs mer
Läs mer om hur Micke drar nytta av avancerade funktioner i Windows 7 för att skydda sin företagsinformation Läs mer
Läs mer om hur Peter och hans kollegor samarbetar enkelt och smidigt med Windows 7 och Office 2010 Läs mer
Upplev den sofistikerade designen i de senaste Windows 8-datorerna för dig som arbetar på resande fot och leverera ditt bästa jobb hittills. Läs mer

Relaterade artiklar:

Följ oss: Twitter Facebook E-mail LinkedIn

Relaterade resurser:

 

 Video Player Javascript Loader