Arbeta och sammarbeta var du än är

Aktuellt
Din källa till information och senaste nytt för små och medelstora företag. Läs de senaste artiklarna och titta på nya videor om hur du ökar produktiviteten och gör företaget mer framgångsrikt.
-

Arbeta och sammarbeta var du än är

Arbeta och sammarbeta var du än är

Jag gillar att presentera nya idéer för mina kunder, men det innebär att jag sällan är på kontoret när jag jobbar. Eftersom jag behöver samarbeta med mina medarbetare för att ta fram slutgiltiga offerter och projektplaner kan detta föra med sig en del utmaningar.

Nu använder jag Microsoft Office 365 som ger mig massor av flexibla verktyg för samarbete och produktivitet via molnet. Alla i företaget samarbetar smidigt och har ständig tillgång till e-post, webbkonferensfunktioner och dokument med mera. Office 365 har ett välbekant utseende och fungerar precis som alla de program vi redan använder: Word, Excel, Outlook och PowerPoint.

Nu kan jag snabbt svara på frågor från kunderna eftersom jag kan öppna och redigera Office-dokument var jag än är. Jag är flexiblare än någonsin, kan jobba från i stort sett vilken plats som helst och kan enkelt samarbeta med kollegor och kunder.

Hitta Microsoft-partner som kan hjälpa dig att reda ut hur du kan dra nytta av och skräddarsy Office 365 för att öka produktiviteten och lyfta dina affärer.

På Microsoft Office 365 Marketplace får du en bra överblick över alla Microsoft-partner som har specialiserat sig på Office 365 och som kan hjälpa dig med dina affärer och dina långsiktiga mål.

Läs mer om Office 365
Prova Office 365 kostnadsfritt

 

Relaterade artiklar:

Följ oss: Twitter Facebook E-mail LinkedIn

Relaterade resurser:

 

 Video Player Javascript Loader