Förenkla it-arbetet

Aktuellt
Din källa till information och senaste nytt för små och medelstora företag. Läs de senaste artiklarna och titta på nya videor om hur du ökar produktiviteten och gör företaget mer framgångsrikt.
-

Förenkla it-arbetet

Hantera it-arbetet – var du än är

Företaget växer – snabbt. Ägaren litar helt och hållet på att jag, och ingen annan, ser till att tekniken håller jämna steg med utvecklingen. I förra veckan öppnade vi ett nytt kontor i en annan stad, så nu reser jag fram och tillbaka mellan kontoren för att konfigurera alla nya datorer så att de fungerar så bra som möjligt och se till att de är säkra, med alla de senaste uppdateringarna. Det här tar mycket tid och jag är på resande fot väldigt ofta. Det här gjorde att vi tvingades ta in ytterligare en it-resurs som kan ta hand om mina supportsamtal under tiden som jag jobbar med it-infrastrukturen. Dessutom ökar våra it-kostnader mycket snabbare än väntat.

Utöver detta har vi förstås vår beskärda del av de vanliga it-utmaningarna, till exempel uppgraderingsproblem som ofta inte kan lösas via telefon, så att jag får släppa allt annat och åka till det kontor där problemet finns. Och så har vi alla som jobbar mobilt – de är inte så många, men det är inte helt lätt att ordna möten med dem när deras datorer ska uppgraderas.

Lösningen finns i molnet

Tack vare min Microsoft-partner fick jag reda på att allt detta manuella arbete nu var helt överlödigt tack vare Windows Intune, som ger mig möjlighet att administrera mina medarbetares datorer var de än befinner. Enkelt uttryckt: Är säkra.

Läs mer om Windows Intune

Prova Windows Intune

Relaterade artiklar:

Följ oss: Twitter Facebook E-mail LinkedIn

Relaterade resurser:

 

 Video Player Javascript Loader