Skydda din information

Aktuellt
Din källa till information och senaste nytt för små och medelstora företag. Läs de senaste artiklarna och titta på nya videor om hur du ökar produktiviteten och gör företaget mer framgångsrikt.
-

Skydda din information

Skydda din viktigaste information från att hamna i fel händer

Min budfirma är ett litet företag, men att hålla koll på allt kräver ständig uppmärksamhet. Det går mycket tid till att koordinera mitt budteam som levererar försändelser över hela stan. Ibland hoppar jag själv in som bud.

Men … var är min dator?

Som många andra småföretagare sköter jag företaget från min bärbara dator, där jag har all kontaktinformation och annan kundinformation. Men när jag levererade ett paket häromdagen försvann datorn – vilken skräck!

Skydda informationen – även om datorn försvinner

Efter förlusten av datorn vet jag att uppgraderingen till Windows 8 Pro är en av de bästa investeringar jag gjort. Allt innehåll på hårddisken var skyddat, även kundernas kreditkortsinformation och personliga information. Hela verksamheten räddades av det säkra och transparenta krypteringssystemet Windows 8 Pro BitLocker. Systemet såg till att inte obehöriga kunde komma åt informationen på mina hårddiskar. Dessutom skyddades informationen på mina externa enheter (USB-minnen och externa hårddiskar) av BitLocker To Go.

Tack vare att jag säkerhetskopierar informationen på datorn regelbundet var jag snabbt igång igen efter förlusten.

*Windows 8 Pro krävs för BitLocker-funktionen

Läs mer om Windows 8

Hitta en it-specilaist som kan hjälpa dig med dina it-lösningar.

Upplev nästa generations surfplattor och datorer.

Relaterade artiklar:

Följ oss: Twitter Facebook E-mail LinkedIn

Relaterade resurser:

 

 Video Player Javascript Loader