Förena en utspridd arbetsstyrka med Office 365

Aktuellt
Din källa till information och senaste nytt för små och medelstora företag. Läs de senaste artiklarna och titta på nya videor om hur du ökar produktiviteten och gör företaget mer framgångsrikt.
-

Förena en utspridd arbetsstyrka med Office 365

Förena en utspridd arbetsstyrka med Office 365

Ett litet företag som använder Office 365 för att förena sin utspridda arbetsstyrka är Be Learning, ett australiskt konsultföretag inom kreativ utbildning. Eftersom 75 % av personalen arbetar på fältet som försäljare så behövde företaget ett sätt att förbättra den mobila arbetsstyrkans produktivitet.

Företaget övervägde Google Docs, men insåg att de flesta i personalen inte kände till det. Genom valet av Office 365 kan personalen kolla sin e-post och sina kalendrar från mobilen och använda Lync Online för att få svar på frågor, se om en kollega är tillgänglig och hålla onlinemöten – alla lika viktiga och dagliga uppgifter: “Office 365 är väldigt användarvänligt, och det är jättebra för majoriteten av teammedlemmarna som inte är så tekniskt kunniga,” säger Alisha Waterman, Strategic Projects Manager för Be Learning.

Direktsamarbete

Seattle-baserade bokförläggaren David M. Kroenke valde också Office 365 för att förena sin personal som består av redaktörer och illustratörer på olika ställen i USA. Med SharePoint Online kan företaget hålla reda på dokument och projektkalendrar. Med ljud- och videokonferensfunktionerna i Lync Online kan personalen enkelt samarbeta med varandra på olika platser i landet.

Textredigering går ju bra att diskutera per telefon, men anta att man vill diskutera ett diagram eller en bild eller något annat visuellt?,” säger Kroenke. “Med Lync i Office 365 kan jag med ett enda klick ha en videokonferens med min medarbetare. Vi kan öppna dokument som vi arbetar på och diskutera dem, vi kan ta fram en disposition eller en whiteboard som om vi vore i samma rum.”

Läs mer om Office 365

Relaterade artiklar:

Följ oss: Twitter Facebook E-mail LinkedIn

Relaterade resurser:

 

 Video Player Javascript Loader