Hur affärsanvändare väljer och underhåller en bärbar dator
 

 Business Resources and Articles

 
 • maj
  30
  20
  11

  Hur affärsanvändare väljer och underhåller en bärbar dator

  System Account
  09:39 AM

  Hur affärsanvändare väljer och underhåller en bärbar dator

  Om du ska vara konkurrenskraftig i dagens affärsmiljö krävs rörlighet utan att kompromissa med prestanda eller säkerhet. Det betyder att din bärbara PC, din mest betrodda assistent, måste prestera när du behöver det – hela dagen, alla dagar. Så här väljer och underhåller du det perfekta arbetsverktyget för din verksamhet – precis som proffsen.


   

  Vilka maskinvaruegenskaper vill du ha i din bärbara PC?

  Vill du ha HDMI? Ett särskilt hölje? En eSATA-port? Maskinvarualternativen för nya bärbara datorer kan vara förvirrande. Om det är första gången du ska köpa en bärbar PC för användning i arbetet eller om det var ett tag sedan sist kan du gå igenom visuell guide över maskinvara för PC (EN). Den kan hjälpa dig att avgöra vilken maskinvara du behöver. Titta igenom den även om du, precis som jag, just köpt en ny PC att använda i arbetet. Innan jag gick igenom guiden (EN) visste jag inte att min bärbara dator hade en SD-läsare. Nu behöver jag inte leta upp överföringskabeln för att ladda upp foton. Jag sticker bara in kamerans minneskort i datorn.


   

  Den nya generationens bärbara PC för användning i arbetet

  Portabilitet har gått från att vara ett tillval till något som krävs när det gäller datorer för användning i arbetet. De senaste bärbara PC-datorerna är lättare, snabbare och mer kraftfulla än någonsin. Dessutom levereras alla med Windows 7 Professional (EN) installerat! Titta på videon om du vill lära dig lite om de viktigaste egenskaperna hos tre nya ultraportabla, kraftfulla PC för användning i arbetet.

  • Den ultratunna Toshiba Portege R700 väger inte mer än 1,45 kg och levereras med Windows 7 Professional, en HD-skärm (1 366 x 768) på 13,3 tum, hölje i magnesiumlegering, fingeravtrycksläsare och mängder med portar.

  • HP EliteBook som väger 2,95 kg har Windows 7 Professional, en HD-skärm på 15,6 tum, Intel Core i5-processor, NVIDIA Quadro FX 880M-grafik och 1 gigabyte (GB) dedicerat DDR3 videominne.

  • Den ultralätta Dell Vostro (EN) väger endast 1,59 kg och är bara 1,65 centimeter tjock med en skärm på 13,3 tum, 4500 MHD-grafik och Windows 7 Professional installerat.


   

  Sköt om din bärbara PC

  Du skulle inte hoppa över oljebytet för din bil vid 5 000 km, eller hur? Datorer är som bilar: Även de bästa löper större risk att sluta fungera om de inte underhålls. Läs dessa åtta sätt att underhålla dator och datorenheter (EN) för goda råd om hur du håller igång din PC.

  Alla som har haft ett operativsystem som slutat fungera eller vars batteri gått sönder vet hur viktigt det är med rutinmässig säkerhetskopiering, nyckeln till återskapande, och hur viktigt det är att hålla batteriet i gott skick. Du kan ställa in din dator så att den regelbundet säkerhetskopierar och kontrollerar batteriet medan du fokuserar på ditt arbete.


   

  Skydda din bärbara PC från stöld

  Att ha det senaste antivirusprogrammet för att skydda informationen på din bärbara PC är inte tillräckligt. Det är lika viktigt att skydda den bärbara PC:n i sig, vare sig du är på det lokala kaféet eller på resande fot. Följ dessa nio sätt att skydda din bärbara dator när du är på resande fot (EN) för att minska risken att någon stjäl din bärbara dator eller informationen på din skärm.


   

   

  Överst på sidanÖverst på sidan 

   

  I den här artikeln

  Vilka maskinvaruegenskaper vill du ha i din bärbara PC?

  Den nya generationens bärbara PC för användning i arbetet

  Sköt om din bärbara PC

  Skydda din bärbara PC från stöld