Office 2010 och Office 365

Office 2010 och Office 365

Office 2010 och Office 365
Få åtkomst till dina dokument såväl online som offline oavsett var du befinner dig.

Använder du Office, Excel och Word varje dag på kontoret? Skulle du vilja ha åtkomst till och kunna jobba med dina dokument oavsett var du befinner dig?
Office 365 är Microsofts molnlösning för kommunikation och samarbete som ger dig åtkomst till din kalender, dina dokument, din e-post, dina kontakter och allt du kan tänkas behöva för att jobba effektivt från alla webbläsare och enheter oavsett var du befinner dig.

Molnlösningen Office 365 gör de verktyg som du redan känner till ännu mer effektiva. Gör färdigt och skicka iväg en presentation från flygplatsen, delta i en videokonferens när du sitter på tåget, kontrollera och skicka iväg en kostnadsberäkning från taxin och samarbeta på distans med dina kollegor. Office 365 ger dig all den säkerhet du behöver. Om du använder Office 2010 tillsammans med Office 365 kan du få såväl online- som offlineåtkomst till dina dokument och din e-post från datorn, telefonen eller webbläsaren oavsett var du befinner dig. Och du kan alltid använda de produktions- och kommunikationsverktyg som du redan behärskar. När du använder Office 365 tillsammans med Excel, Word och PowerPoint spelar det ingen roll om du är vid skrivbordet eller i molnet och det spelar ingen roll hur många gånger du tittar på samma fil. Dina dokument kommer alltid att se likadana ut och varken rubrikerna i Word eller formlerna i Excel kommer att omformateras.

Hur många gånger per vecka skulle du behöva ha åtkomst till dina arbetsdokument när du inte är på kontoret utan till exempel hos en kund, på ett café eller hemma? Om du använder Office Web Apps i Office 365 tillsammans med vilken webbläsare som helst har du alltid kontoret med dig: när du jobbar i Microsoft Office 2010-paketet på kontoret eller online i molnet eller när du jobbar med dina dokument som är lagrade i Office 365, såväl hemifrån som från flygplatsen.

Du kan dessutom kontrollera vem som kan se och redigera dina dokument och skicka länkar till dina kunder och kollegor till dokument som är sparade i molnet istället för att skicka stora filer via e-post. Därmed sparar du inte bara plats i inkorgen utan du slipper också förvirras av att ha flera versioner av samma dokument. Använder dina kollegor Office 365? I så fall behöver de bara klicka på länken för att öppna filen i Web App. De kan snabbt göra små ändringar direkt i webbläsaren (om du har gett dem behörighet) eller öppna dokumentet i Office 2010 på datorn för att göra större ändringar. Office 365 är ett nytt arbetssätt!

 

 Prova direkt!

 
 

 Praktiska exempel

 

Kommunicera med Microsoft Office 2010 och Office 365 [+]

Analysera data med Microsoft Office 2010 och Office 365 [+]

Samarbeta med Microsoft Office 2010 och Office 365 [+]

Få tillgång till information oavsett var du befinner dig via Office 2010 och Office 365 [+]