Microsoft Office ökar produktiviteten och gör arbetet smidigare.

Microsoft Office ökar produktiviteten och gör arbetet smidigare.

Öka produktiviteten i ditt företag

Få mer gjort med verktyg som ger professionella resultat.
 

 Låt tekniken göra jobbet

 

Produktivitet innebär att producera bästa möjliga resultat på kortast möjliga tid. På dagens konkurrensutsatta marknad är hantering av tid och pengar absolut livsviktigt för en framgångsrik verksamhet. Utrusta ditt företag med de bästa verktygen är första steget.

SNABBA UPP DE VANLIGASTE UPPGIFTERNA

Gör varje dag lättare, snabbare och mer produktiv med Windows 8. Vanliga uppgifter är lättare att utföra. Du kan fortsätta att arbeta effektivt med Windows 7 eller inbyggda appar, eller använda nya och populära appar från Windows Store på dina datorer och surfplattor. Använd pekskärm eller mus och tangentbord, beroende på vad som fungerar bäst för dig.

ARBETA SNABBARE OCH EFFEKTIVARE

Nya Office ger ökad hastighet, bättre stabilitet, säkerhet och kompatibilitet så att du och dina medarbetare snabbt och effektivt kan få mer gjort.  Arbeta bättre var du än befinner dig. Förbättra kundkommunikationen och gör varje kontakt med kunden till något extra. Hantera ekonomin bättre än någonsin. Med ett nytt gränssnitt, nya verktyg för projekthantering och marknadsföring och kraftfulla anpassningsfunktioner gör Business Contact Manager för Outlook 2013 det möjligt för dig att hantera organisationens alla kunduppgifter i Outlook, det program du redan använder för e-post och kalendrar.

VISA UPP EN PROFESSIONELL PROFIL

Med Microsoft Office Publisher kan du och dina medarbetare snabbt och enkelt skapa proffsiga reklamblad, utskick och broschyrer. Skapa visuellt spännande utskick som verkligen gör intryck. Utforma de snyggaste publikationerna med enkla, tidsbesparande verktyg. Dela och distribuera dina utskick tryggt.

ÖPPNA FILER FRÅN VILKEN PLATS SOM HELST MED OFFICE WEB APPS

När du behöver uppdatera kalkylblad eller dokument på lagret, i förrådet eller på verkstadsgolvet, gör Microsoft Office Web Apps det enkelt med hjälp av vilken webbläsarbaserad enhet som helst.  Office Web Apps är webbaserade gratisversioner av de Microsoft Office Word-, Excel-, PowerPoint- och OneNote-program som du redan använder. Med dem har du tillgång till dina dokument från praktiskt taget var som helst, och kan dela och arbeta på dokument med andra online.

 

 Relaterade produkter