Windows Server 2012 har det som krävs för en växande verksamhet

Windows Server 2012 har det som krävs för en växande verksamhet

Behåll ledningen

Dagens affärsklimat förändras ständigt.

Du måste behålla ledningen om du tänkt vinna.

Windows Server 2012

Med Windows Server 2012 ger Microsoft företag kraften att växa. Den skyddar dina data, främjar flexibla arbetssätt och förenklar molnbaserat arbete. Windows Server 2012 är prisvärd och kraftfullt utfotmad för företag som vill växa.

Håll det slimmat och kostnadseffektivt

Uppnå dina affärsmål samtidigt som du får ut mesta möjliga av dina investeringar.

I dagens affärsklimat har det normala blivit att ”göra mer med mindre”. För att behålla ledningen är det viktigt att du får ut mesta möjliga av varje investering. Med moln- och virtualiseringsteknik kan du uppnå dina affärsmål på ett kostnadseffektivt sätt. Du får ut mer av it-lösningar samtidigt som startkostnaderna minskar eller försvinner helt.

Tre sätt att behålla kostnadseffektiviteten

Betala inte mer för virtualisering
De flesta företag har en dedikerad server för varje verksamhetsspecifikt program. Tack vare att virtualisering ingår i Windows Server 2012 kan fler program köras på samma server, vilket innebär minskade kostnader för maskinvara och lägre elräkningar.

Du är alltid redo för affärer, även om olyckan är framme
40 procent av alla företag återhämtar sig aldrig efter en olycka.* Efter en översvämning, brand eller ett inbrott kan kunder som kör Windows Server 2012 känna sig trygga i att företaget kommer att kunna återhämta sig snabbt och att dataförlusten minimeras tack vare inbyggd teknik som avbildar företagets serverinnehåll var femte minut.

Skaffa enkel och kostnadseffektiv datalagring
Du arbetar med alla sorters filer och data i dag, allt från presentationer och kalkylblad till foton och videoklipp. Se till att du alltid har gott om plats att lagra och komma åt dina filer – och styr vem som har åtkomst till vad – utan att spendera en förmögenhet på en lagringslösning.

* Federal Emergency Management Agency (FEMA), fema.gov


Kontakta din lokala it-expert om du vill veta mer om hur du kan använda virtualiserings- och molnteknik för att ditt företag ska fungera smidigt och på så sätt hjälpa dig att få ut mesta möjliga av varje investering som du gör.

Dina nästa steg:

Windows Server 2012

Med Windows Server 2012 ger Microsoft företag kraften att växa. Den skyddar dina data, främjar flexibla arbetssätt och förenklar molnbaserat arbete. Windows Server 2012 är prisvärd och kraftfullt utfotmad för företag som vill växa.

Affärsmöjligheter överallt

Ge dina medarbetare flexibiliteten att arbeta där de behöver vara.

Gränsen mellan vårt privatliv och arbetsliv håller på att suddas ut. Alltfler arbetar hemifrån, på kontoret och på resande fot, och till sin hjälp har de ett växande antal mobila enheter. Denna flexibilitet kan skapa stora affärsfördelar om den ger lyckligare och mer produktiva medarbetare. Men den kan även skapa it-hanteringsproblem och utgöra en risk för datasäkerheten. Därför kan du med Windows Server ge dina medarbetare frihet att arbeta nästan var som helst med en plattform som dessutom hjälper till att skydda företagets data.

Tre sätt att skapa affärsmöjligheter överallt

Tillhandahåll en enhetlig mobil upplevelse på datorer och enheter
Ge dina medarbetare flexibiliteten att arbeta där de behöver vara och tillhandahåll en enhetlig och personligt anpassad Window 8-upplevelse på datorer och mobila enheter.

Möjliggör enkel fjärråtkomst till lokala program
Tillhandahåll enkel fjärråtkomst till lokala program som redovisning och CRM, samtidigt som företagsdata ligger i tryggt förvar på servern – inte på den bärbara datorn eller mobila enheten.

Ge snabbare svar till kunder och ta vara på fler försäljningsmöjligheter
Med Office 365 kan ditt säljteam snabbt komma åt produktivitetsverktyg och de senaste dokumenten på olika enheter när de är på resande fot eller ute hos kunden. Deras personliga inställningar följer också med.


Kontakta din lokala it-expert om du vill veta mer om lösningar som gör det möjligt att göra affärer var som helst.

Dina nästa steg:

Windows Server 2012

Windows Server driver många av världens största datacenter, skapar möjligheter för små företag världen över och tillför ett värde i organisationer av alla storlekar däremellan. Windows Server 2012 omdefinierar serverkategorin genom att erbjuda hundratals nya funktioner och förbättringar som omfattar virtualisering, nätverk, lagring, användarupplevelse, molnlösningar, automatisering och mycket mer. Windows Server 2012 hjälper dig kort sagt att förändra din it-drift för att minska kostnaderna och tillföra ett affärsvärde av en helt annan klass.

Använd din data på bästa sätt

Få ut hela värdet av dina data för att skapa nya affärsmöjligheter.

De flesta organisationer sitter på stora mängder av information – allt från kundköpshistorik till produktlönsamhetsdata. De som kan utnyttja sina data på rätt sätt kommer att vinna. Utmaningen ligger i att visualisera uppgifterna för att få de insikter som behövs för att företaget ska kunna hitta de mest lönsamma kunderna och vinna nya affärer. Nu kan du använda välkända verktyg som Microsoft Excel för att komma åt och analysera data som kan hjälpa dig att få företaget att växa.

Tre sätt att använda verksamhetens data på bästa sätt

Hitta, utforska och kombinera flera datakällor
Det första steget är att få insyn i all din data. Nu kan du använda Microsoft Excel till att snabbt ansluta till, komma åt och kombinera data från flera olika källor för att kunna identifiera de mest lönsamma affärsmöjligheterna.

Få nya insikter och använd dem med verktyg som du känner till
Alla i din organisation kan visualisera och analysera data i de välbekanta Microsoft Office-programmen. Du kan enkelt skapa och anpassa fylliga, interaktiva instrumentpaneler och rapporter som ger dig det försprång du behöver för att dra fördel av nya affärsmöjligheter innan konkurrenterna gör det.

Dela insikter för att ta snabbare och mer välgrundade beslut
När du får nya insikter bör du dela med dig av informationen så att hela organisationen kan ha nytta av den. Nu kan du enkelt publicera dina instrumentpaneler och rapporter så att andra lätt kan komma åt och anpassa dem. Du kan begränsa åtkomsten till ett fåtal lämpliga personer.


Kontakta din lokala it-expert om du vill ha mer information om hur du kan få ut den fulla potentialen av ditt företags data för att stå dig bättre i konkurrensen och vinna nya affärer!

Dina nästa steg: