Data de publicació:
Data d'entrada en vigor: 28 de desembre de 2018
Contracte de serveis de Microsoft
La vostra PrivacitatLa vostra Privacitat1_YourPrivacy
Resum

1. La vostra Privacitat. La vostra privacitat és molt important per a nosaltres. Llegiu la Declaració de privacitat de Microsoft (la "Declaració de privacitat"), que descriu els tipus de dades que recollim de vós i els vostres dispositius (les “Dades”), com les utilitzem i les bases legals que tenim per processar-les. La Declaració de privacitat també descriu com utilitza Microsoft el vostre contingut, que són les vostres comunicacions amb altres usuaris, les publicacions que envieu a Microsoft mitjançant els Serveis, i els fitxers, les fotos, els documents, els àudios, les obres digitals, les emissions en directe i els vídeos que carregueu, emmagatzemeu, difoneu o compartiu mitjançant els Serveis ("el vostre Contingut"). Sempre que el processament es base en el consentiment i en la mesura en què ho permeta la llei, en acceptar estes Condicions, doneu el vostre consentiment perquè Microsoft recopile, utilitze i divulgue el vostre Contingut i les vostres Dades com es descriu a la Declaració de privacitat. En alguns casos, vos enviarem un avís per separat i vos demanarem el vostre consentiment tal com es descriu en la Declaració de privacitat.

Text complet
El Vostre contingutEl Vostre contingut2_yourContent
Resum

2. El Vostre contingut. Molts dels nostres Serveis vos permeten emmagatzemar o compartir el Vostre contingut o rebre material d'altres persones. No reclamem la propietat sobre el Vostre contingut. El Vostre contingut continua sent el Vostre contingut i vós en sou el responsable.

 • a. Quan compartiu el Vostre contingut amb altres persones, accepteu explícitament que totes les persones amb les quals compartiu el Vostre contingut poden, de manera gratuïta i global, utilitzar, guardar, gravar, reproduir, difondre, transmetre, compartir, visualitzar, comunicar (i suprimir en el cas del HealthVault) el Vostre contingut. Si no voleu que altres persones tinguen esta capacitat, no utilitzeu els Serveis per a compartir el Vostre contingut. Declareu i garantiu que, mentre duren estes Condicions teniu (i tindreu) tots els drets necessaris per al Vostre contingut carregat, emmagatzemat i compartit als Serveis o mitjançant els Serveis i que la recopilació, l'ús i la retenció del Vostre contingut mitjançant els Serveis no infringeixen cap llei o dret d'altres persones. Vos recomanem fer còpies de seguretat del Vostre contingut de forma periòdica. Microsoft no es farà responsable del Vostre contingut o del material que altres persones carreguen, emmagatzemen o compartisquen mitjançant els nostres Serveis.
 • b. En la mesura necessària per a proporcionar-vos els Serveis a vós i a altres (que poden incloure canviar la mida, la forma o el format del Vostre contingut per emmagatzemar-lo o visualitzar-lo millor), per protegir-vos i protegir els Serveis i per millorar els productes i els serveis de Microsoft, atorgueu a Microsoft una llicència de propietat intel·lectual global i gratuïta per a utilitzar el Vostre contingut, per exemple, per a fer còpies, retindre, transmetre, canviar el format, redistribuir per eines de comunicació i visualitzar el Vostre contingut als Serveis. Si publiqueu el Vostre contingut en àrees del Servei disponibles en línia o sense restriccions, el Vostre contingut pot aparéixer en demostracions o materials de promoció del Servei. Alguns dels Serveis se suporten mitjançant anuncis. Els controls sobre com personalitza Microsoft la publicitat estan disponibles a la pàgina Seguretat i privacitat del lloc web de gestió de comptes de Microsoft. No utilitzem el contingut dels correus electrònics, xats, vídeos o bústia de veu ni dels documents, fotos, o altres fitxers personals per definir-vos objectius publicitaris. Les nostres polítiques de publicitat s'expliquen detalladament en la Declaració de privacitat.
Text complet
Codi de conductaCodi de conducta3_codeOfConduct
Resum

3. Codi de conducta.

 • a. No es permeten continguts, materials o accions que incomplisquen estes Condicions. Si accepteu estes condicions, tindreu l'obligació de seguir estes normes:
  • i. No feu res que siga il·legal.
  • ii. No vos impliqueu en cap activitat que supose l'explotació o el maltractament de xiquets, o que amenace amb el maltractament de xiquets.
  • iii. No envieu correu brossa. El correu brossa està format per correu electrònic, publicacions, sol·licituds de contacte, SMS (missatges de text) o missatges instantanis no desitjats o no sol·licitats.
  • iv. No mostreu ni utilitzeu públicament els Serveis per a compartir contingut inadequat o altre material (relacionat, per exemple, amb nuesa, zoofília, pornografia, llenguatge ofensiu, violència gràfica o activitats criminals).
  • v. No vos impliqueu en activitats fraudulentes, falses o que induïsquen a error (per exemple, demanar diners amb pretextos falsos, suplantar la identitat d'altres persones, manipular els Serveis per augmentar els comptadors dels jocs o que afecten les classificacions, valoracions o comentaris).
  • vi. No eviteu deliberadament les restriccions d'accés o la disponibilitat dels Serveis.
  • vii. No desenvolupeu activitats que siguen perjudicials per a vós, els Serveis o per a altres (per exemple transmetre virus, espiar, publicar contingut terrorista, utilitzar llenguatge d'odi o defensar la violència envers altres).
  • viii. No infringiu els drets d'altres persones (per exemple, l'ús compartit no autoritzat de música o materials protegits pels drets de propietat intel·lectual, revenda o altra distribució de mapes del Bing o fotografies).
  • ix. No vos impliqueu en activitats que violen la privacitat de tercers.
  • x. No ajudeu altres persones a incomplir estes normes.
 • b. Aplicació. Ens reservem el dret de rebutjar el Vostre contingut si supera els límits d'emmagatzematge o la mida de fitxer permesa pel Servei. A més, si infringiu qualsevol de les obligacions indicades en l'apartat 3(a) que trobareu més amunt, o incompliu significativament de qualsevol altra manera estes Condicions, prendrem les accions que calguen contra vós inclosos (entre altres) la finalització de la provisió dels Serveis o el tancament del vostre compte Microsoft o compte de l'Skype immediatament si es mostren bones raons o el bloqueig del lliurament d'una comunicació (com el correu electrònic, l'ús compartit de fitxers o la missatgeria instantània) destinada als Serveis o procedent dels Serveis. També ens reservem el dret de suprimir o bloquejar el Vostre contingut dels Serveis en qualsevol moment si ens adonem que pot infringir la legislació aplicable o estes Condicions. Durant la investigació de les presumptes infraccions d'estes Condicions, Microsoft es reserva el dret de revisar el Vostre contingut per resoldre el problema. No obstant això, no supervisem els Serveis i no intentem fer-ho.
 • c. Aplicació als serveis de l'Xbox. Feu clic ací per obtindre més informació sobre com s'aplica este Codi de conducta a l'Xbox Live, als jocs del Windows Live i als jocs de Microsoft Studios, a les aplicacions, als serveis i al contingut proporcionat per Microsoft. Les infraccions del Codi de Conducta a través dels Serveis de l'Xbox (definides a la secció 13(a)(i)) poden ocasionar suspensions o prohibicions per participar en els Serveis de l'Xbox, com ara la pèrdua de llicències de contingut, el període de subscripció a Gold de l'Xbox i els saldos del compte Microsoft associats amb el compte.
Text complet
Ús dels Serveis i suport tècnicÚs dels Serveis i suport tècnic4_usingTheServicesSupport
Resum

4. Ús dels Serveis i suport tècnic.

 • a. Compte Microsoft Necessitareu un compte Microsoft per accedir a la major part dels Serveis. El vostre compte Microsoft vos permet iniciar la sessió als productes, llocs web i serveis que proporcionen Microsoft i alguns del seus socis.
  • i. Creació d'un compte. Per crear un compte Microsoft, registreu-vos en línia. Accepteu no utilitzar informació falsa, imprecisa o enganyosa quan vos registreu per al vostre compte Microsoft. En alguns casos, un tercer, com el vostre proveïdor de serveis d'Internet, pot haver-vos assignat un compte Microsoft. Si rebeu un compte Microsoft d'un tercer, és possible que este tercer tinga drets addicionals sobre el vostre compte, com la capacitat d'accedir al vostre compte Microsoft o de suprimir-lo. Reviseu totes les condicions addicionals que vos subministre este tercer, ja que Microsoft no es fa responsable d'estes condicions addicionals. Si creeu un compte Microsoft en nom d'una entitat, com el vostre negoci o el vostre cap, declareu que teniu l'autoritat legal per a vincular l'entitat a estes Condicions. No podeu transferir les credencials del vostre compte Microsoft a cap altre usuari ni a cap altra entitat. Per protegir el vostre compte, manteniu la confidencialitat de les dades i la contrasenya del compte. Tota l'activitat que s'ocasione amb el compte Microsoft és responsabilitat vostra.
  • ii. Ús del compte. Heu d'utilitzar el compte Microsoft per a mantindre'l actiu. Açò vol dir que heu d'iniciar la sessió, com a mínim, una vegada cada cinc anys per mantindre el compte Microsoft i els Serveis associats actius, llevat que s'indique el contrari en una oferta per a una part de pagament dels Serveis o per llei. Si no inicieu la sessió durant este temps, assumirem que el compte Microsoft està inactiu i vos el tancarem. Consulteu l'apartat 4(a)(iv)(2) per veure les conseqüències d'un compte Microsoft tancat. Heu d'iniciar la sessió a la safata d'entrada d'Outlook.com i del OneDrive (de manera independent) almenys una vegada a l'any o vos la tancarem. Heu d'iniciar la sessió als Serveis de l'Xbox, com a mínim, una vegada cada cinc anys per tal de mantindre el gamertag associat al vostre compte Microsoft. Si hi ha sospites raonables que una tercera persona està utilitzant el compte Microsoft de manera fraudulenta (per exemple, com a resultat d'un compte que ha estat en perill), Microsoft pot suspendre el compte fins que en reclameu la propietat. A causa de les característiques del compromís, ens poden sol·licitar que inhabilitem l'accés a part o a tot el vostre contingut. Si teniu problemes per a accedir al compte Microsoft, visiteu el lloc web (https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=238656).
  • iii. Xiquets i comptes. En inscriure-vos, declareu que sou major d'edat al vostre lloc de residència o que el vostre pare o tutor legal permet l'acceptació d'estes Condicions. Si no sabeu si sou major d'edat al vostre lloc de residència, o bé no compreneu este apartat, no creeu un compte Microsoft sense demanar ajuda i consentiment prèviament al vostre pare, a la vostra mare o al vostre tutor legal. Si sou el pare, la mare o el tutor legal d'un menor que crea un compte Microsoft, vós i el menor accepteu i acordeu estes Condicions, i vós sou responsable de supervisar l'ús que fa el menor del compte Microsoft o dels Serveis, incloses les compres, tant si el compte del menor ja està obert com si es crea més avant.
  • iv. Tancament del compte.
   • 1. A més dels drets que teniu de cancel·lació que s'indiquen en l'apartat "Política de reemborsament" que hi ha més avant (apartat 9(g)), podeu cancel·lar uns Serveis determinats o tancar el compte Microsoft en qualsevol moment per qualsevol motiu. Per tancar el compte Microsoft, visiteu https://go.microsoft.com/fwlink/p/?linkid=618278. Quan demaneu tancar el vostre compte Microsoft, vos assignarem un estat de suspensió durant 60 dies per si canvieu d'opinió. Després d'eixe període de 60 dies, el compte Microsoft es tancarà. Consulteu l'apartat 4(a)(iv)(2) que hi ha més avant per obtindre una explicació d'allò que ocorre quan es tanca el compte Microsoft. Si torneu a iniciar la sessió durant eixe període de 60 dies, el compte Microsoft es reactivarà.
   • 2. Si el vostre compte Microsoft es tanca (per part vostra o nostra), ocorren algunes coses. En primer lloc, perdreu el vostre dret a utilitzar el compte Microsoft per accedir als Serveis immediatament. En segon lloc, suprimirem les Dades o el Vostre contingut associats al vostre compte Microsoft, o els desvincularem de vós i del vostre compte Microsoft (llevat que la llei ens obligue a mantindre'ls, tornar-los o transferir-los a vós o un tercer que identifiqueu). Com a conseqüència, pot ser que no pugueu accedir a cap dels Serveis (o al vostre Contingut emmagatzemat en estos Serveis) que necessiten un compte Microsoft. Vos recomanem que tingueu un pla de còpies de seguretat periòdiques. En tercer lloc, podeu perdre l'accés als productes que heu adquirit.
 • b. Comptes professionals o acadèmics. Podeu iniciar sessió a alguns serveis de Microsoft amb les direccions electròniques professionals o acadèmiques. Si ho feu, accepteu que el propietari del domini associat a la vostra adreça electrònica pot controlar i administrar el vostre compte, accedir a les vostres Dades i processar-les, incloent-hi el contingut de les vostres comunicacions i els vostres fitxers, i que Microsoft pot notificar al propietari del domini si el compte o les Dades es posen en perill. A més, accepteu que l'ús que feu dels serveis de Microsoft pot estar subjecte als acords que Microsoft té amb vós o la vostra organització i que, en este cas, és possible que estes Condicions no s'apliquen. Si ja teniu un compte Microsoft i utilitzeu una altra adreça electrònica laboral o acadèmica per accedir als Serveis que regeixen estes Condicions, se vos pot demanar que actualitzeu l'adreça electrònica associada amb el vostre compte Microsoft per tal de continuar accedint a estos Serveis.
 • c. Plans de dades/equip addicional. Per a utilitzar els Serveis, necessiteu una connexió a Internet i/o un pla de dades/mòbil. També podríeu necessitar equip addicional, com uns auriculars, una càmera o un micròfon. És responsabilitat vostra subministrar totes les connexions, els plans i/o l'equip necessaris per a utilitzar els Serveis; també és responsabilitat vostra pagar els càrrecs que indiquen els proveïdors de les connexions, els plans i l'equip. Estos càrrecs s'afigen a les tarifes que ens heu de pagar pels Serveis i no vos els reemborsarem. Comproveu amb els vostres proveïdors si hi ha cap càrrec que se vos puga aplicar.
 • d. Notificacions del servei. Quan vos hàgem d'anunciar alguna cosa sobre algun Servei que utilitzeu, vos enviarem notificacions del Servei i la informació que se'ns exigisca legalment. Si ens vau proporcionar el vostre número de telèfon o la vostra adreça electrònica en relació al vostre compte de Microsoft pot ser que vos enviem notificacions del servei mitjançant correu electrònic o SMS (missatges de text), incloent-hi la verificació de la vostra identitat, abans de registrar el número de telèfon mòbil. També vos podrem enviar notificacions del Servei per altres vies (per exemple, amb missatges en el mateix producte). És possible que s'apliquen tarifes per missatgeria o dades en rebre notificacions per SMS. Vos recomanem que superviseu i mantingueu l'adreça electrònica que especifiqueu. Si no accepteu rebre notificacions electrònicament, haureu de deixar d'utilitzar els Serveis.
 • e. Suport tècnic. El servei d'atenció al client d'alguns Serveis està disponible a https://support.microsoft.com. També podeu enviar un avís a Microsoft seguint els procediments detallats en l'apartat Avisos d'estes Condicions. Alguns Serveis poden oferir assistència al client independent o addicional, d'acord amb les condicions que s'especifiquen a https://www.microsoft.com/support-service-agreement, llevat que s'especifique el contrari. Pot ser que l'assistència tècnica no estiga disponible per a versions preliminars o beta d'algunes característiques o alguns Serveis. Si viviu a Europa, també podeu presentar una queixa a la plataforma en línia de resolució de conflictes de la UE; utilitzeu MSODR@microsoft.com únicament al formulari de queixa i no per a qualsevol altre ús.
 • f. Rescissió dels Serveis. Si els Serveis es cancel·len (per part vostra o nostra), en primer lloc, perdreu el vostre dret a accedir als Serveis immediatament i la llicència per al programari relacionat amb els Serveis es rescindirà. En segon lloc, suprimirem les Dades o el vostre Contingut associats al Servei o els desvincularem de vós i del vostre compte Microsoft (llevat que la llei ens obligue a mantindre'ls, tornar-los o transferir-los a vós o un tercer que identifiqueu). Com a conseqüència, pot ser que no pugueu accedir a cap dels Serveis (o al vostre Contingut emmagatzemat en estos Serveis). Vos recomanem que tingueu un pla de còpies de seguretat periòdiques. En tercer lloc, podeu perdre l'accés als productes que heu adquirit. Si heu cancel·lat el vostre compte Microsoft i no teniu cap altre compte que puga accedir als Serveis, pot ser que els vostres Serveis es cancel·len immediatament.
Text complet
Ús d'Aplicacions i serveis de tercersÚs d'Aplicacions i serveis de tercers5_usingThird-PartyAppsAndServices
Resum

5. Ús d'Aplicacions i serveis de tercers. Els Serveis vos poden permetre accedir a productes, serveis, llocs web, enllaços, contingut, material, jocs, destreses, integracions, bots o aplicacions de tercers independents (empreses o particulars que no són Microsoft) ("Aplicacions i Serveis de Tercers") o adquirir-los. Molts dels nostres Serveis també vos ajuden a buscar Aplicacions i Serveis de Tercers, enviar-los sol·licituds o interactuar-hi, o vos permeten compartir el vostre Contingut o les vostres Dades. Compreneu que doneu instruccions als nostres Serveis perquè vos proporcionen Aplicacions i Serveis de Tercers. Les Aplicacions i els Serveis de Tercers vos poden permetre emmagatzemar el vostre Contingut o les vostres Dades amb l'editor, el proveïdor o l'operador de les Aplicacions i els Serveis de Tercers. Les Aplicacions i els Serveis de Tercers vos poden presentar una estratègia de privacitat o poden requerir que accepteu altres condicions per poder instal·lar o utilitzar l'Aplicació o el Servei de Tercers. Consulteu l'apartat 13(b) per veure condicions addicionals de les aplicacions aconseguides mitjançant la Botiga de l'Office, la Botiga de l'Xbox o la Botiga del Windows. Cal que reviseu totes les condicions i estratègies de privacitat addicionals abans d'adquirir, utilitzar o sol·licitar Aplicacions i Serveis de Tercers o d'enllaçar-hi el vostre Compte Microsoft. Cap condició addicional modifica estes Condicions. Microsoft no vos atorga la llicència de cap propietat intel·lectual com a part de les Aplicacions i els serveis de tercers. Accepteu assumir tot el risc i tota la responsabilitat derivats de l'ús d'estes Aplicacions i Serveis de Tercers i que Microsoft no té cap responsabilitat envers vós o altres persones pel que fa a la informació o els serveis que proporcionen les Aplicacions i els Serveis de Tercers.

Text complet
Disponibilitat del ServeiDisponibilitat del Servei6_serviceAvailability
Resum

6. Disponibilitat del Servei.

 • a. Els Serveis, les Aplicacions i els serveis de tercers o el material o productes oferits mitjançant els Serveis poden no estar disponibles de forma periòdica, oferir-se de manera limitada o variar depenent de la vostra regió o del vostre dispositiu. Si canvies la ubicació associada amb el teu compte Microsoft, pot ser que hages de tornar a adquirir els productes que tenies disponibles i que vas pagar a la regió anterior.
 • b. Tractem de mantindre els Serveis actualitzats i en funcionament. No obstant això, tots els serveis en línia tenen interrupcions i fallades ocasionals. En cas d'interrupció del Servei, pot ser que no pugues recuperar el teu Contingut temporalment. Et recomanem que faces còpies de seguretat periòdiques del teu Contingut i de les Dades que emmagatzemes als Serveis o a través d'Aplicacions i Serveis de Tercers.
Text complet
Actualitzacions dels Serveis o el programari i canvis en les CondicionsActualitzacions dels Serveis o el programari i canvis en les Condicions7_updatesToTheServicesOrSoftwareAndChangesToTheseTerms
Resum

7. Actualitzacions dels Serveis o el programari i canvis en les Condicions.

 • a. Vos informarem si tenim intenció de fer canvis a estes Condicions. És possible que canviem estes Condicions si cal a causa de (i) la legislació aplicable, que pot incloure, entre altres, un canvi en la legislació; (ii) una recomanació i/o orde basada en la llei aplicable; (iii) l'evolució dels Serveis; (iv) raons tècniques; (v) requisits de funcionament; o (vi) un canvi favorable de les condicions per a l'usuari. Vos informarem dels canvis que s'esperen abans que es facen efectius, bé mitjançant la interfície de l'usuari, un missatge de correu electrònic o qualsevol altre mitjà raonable. Vos oferirem l'oportunitat de cancel·lar els Serveis com a mínim 30 dies abans que el canvi es faça efectiu. Si utilitzeu els Serveis després que els canvis es facen efectius, estareu acceptant les condicions noves. Si no accepteu les condicions noves, heu de deixar d'utilitzar els Serveis i tancar el vostre compte Microsoft segons allò que s'estableix en l'apartat 4(a)(iv). També vos informarem expressament d'este punt quan vos informem dels canvis que es volen fer a les Condicions.
 • b. Comprovem de forma automàtica la vostra versió del programari, cosa que és necessària per a proporcionar els Serveis, baixar les actualitzacions de programari i els canvis de configuració sense cap cost, per tal d'actualitzar, permetre i continuar desenvolupant els serveis. És possible que se vos demane actualitzar el programari per continuar utilitzant els Serveis. Estes actualitzacions poden estar subjectes a estes Condicions a menys que presenten condicions addicionals o diferents. En este cas, s'aplicaran les altres condicions. Si no accepteu les condicions addicionals o diferents que s'apliquen a les actualitzacions, no podreu rebre ni utilitzar les actualitzacions. Microsoft no té l'obligació de posar a la vostra disposició cap actualització i no garanteix que done suport tècnic a la versió del sistema per al qual se vos ha autoritzat o vau comprar la llicència del programari, aplicacions, contingut o altres productes.
 • c. Treballem contínuament per millorar els Serveis i és possible que canviem el Servei, suprimim característiques o deixem de proporcionar accés a Aplicacions i serveis de tercers en qualsevol moment, incloent-hi, entre altres, si els nostres contractes amb els tercers ja no ens permeten posar el seu material al vostre abast, si ja no és possible per a nosaltres proporcionar-lo, si la tecnologia avança o si els comentaris dels clients indiquen que cal fer un canvi. En cas que qualsevol canvi en els Serveis vaja a provocar que perdeu l'accés al vostre contingut vos ho notificarem amb antelació. En el cas dels Serveis de pagament, també vos notificarem amb antelació si es produeixen altres canvis en els Serveis. Llevat d'allò que exigeix la llei aplicable, no tenim cap obligació d'oferir una segona baixada o una substitució de qualsevol material, Béns digital (definits en l'apartat 13(k)) o aplicacions que s'hagen adquirit prèviament. Si cancel·lem un Servei de pagament, vos reemborsarem la quantitat proporcional dels pagaments que hàgeu fet corresponents a la part del Servei que quedava abans de la cancel·lació.
 • d. Perquè pugueu utilitzar material protegit per la gestió de drets digitals (DRM), com ara determinat contingut de música, jocs, pel·lícules, llibres i molt més, el programari DRM pot posar-se en contacte automàticament amb un servidor de drets en línia i baixar i instal·lar actualitzacions de la DRM.
Text complet
Llicència per al programariLlicència per al programari8_softwareLicense
Resum

8. Llicència de programari. Llevat que vaja acompanyat d'un contracte de llicència de Microsoft independent (per exemple, si utilitzeu una aplicació de Microsoft que s'inclou amb el Windows i en forma part, les Condicions de Llicència de Programari de Microsoft per al Sistema Operatiu Windows s'aplicaran a este programari), qualsevol programari que vos proporcionem com a part dels Serveis està subjecte a estes Condicions. Les aplicacions que s'adquireixen a través del Microsoft Store estan subjectes a la secció 13(b)(i).

 • a. Si compliu amb estes Condicions, vos atorgarem el dret d'instal·lar i utilitzar una còpia del programari per dispositiu de manera global, només per a una persona cada vegada i com a part de l'ús que feu dels Serveis. En alguns dispositius, este programari pot instal·lar-se prèviament per utilitzar els Serveis de forma personal i no comercial. El programari o el lloc web que forme part dels Serveis pot incorporar codi de tercers. La llicència del codi o els scripts de tercers, vinculats o referenciats al programari o al lloc web, vos la proporcionen estos tercers que en tenen la propietat, no Microsoft. Els avisos, si calen, del codi de tercers s'inclouen només a títol informatiu.
 • b. El programari s'autoritza amb llicència, no es ven, i Microsoft es reserva tots els drets del programari que no oferisca expressament en estes Condicions. Esta llicència no vos concedeix cap dret i no podeu, il·legalment:
  • i. evitar les mesures de protecció tecnològica relacionades amb el programari o els Serveis;
  • ii. desmuntar, descompilar, desxifrar, piratejar, emular, explotar o fer enginyeria inversa de qualsevol programari o altre aspecte dels Serveis inclòs als Serveis o accessible des d'estos, excepte si la llei de propietat intel·lectual aplicable ho permeta;
  • iii. separar components del programari o dels Serveis per utilitzar-los en altres dispositius;
  • iv. publicar, copiar, llogar, arrendar, vendre, exportar, importar, distribuir o prestar el programari o els Serveis, excepte si Microsoft vos autoritza expressament a fer-ho;
  • v. transferir el programari, qualsevol llicència de programari o qualsevol dret d'accés o ús dels Serveis;
  • vi. utilitzar els Serveis d'una manera no autoritzada que puga interferir amb l'ús que una altra persona en puga fer o amb l'accés als serveis, les dades, els comptes o les xarxes;
  • vii. permetre accedir als Serveis o modificar qualsevol dispositiu autoritzat per Microsoft (per exemple, l'Xbox One, l'Xbox 360, el Microsoft Surface, etc.) a aplicacions de tercers no autoritzades.
Text complet
Condicions del pagamentCondicions del pagament9_paymentTerms
Resum

9. Condicions del pagament. Si adquiriu un Servei, accepteu que estes condicions del pagament s'aplicaran a la vostra compra.

 • a. Càrrecs. Si hi ha un càrrec associat a una part dels Serveis, accepteu pagar-lo. El preu indicat pels Serveis inclou totes les tarifes aplicables a menys que s'indique el contrari. El pagament d'estes tarifes o altres càrrecs és responsabilitat exclusivament vostra. Les tarifes es calculen segons la vostra ubicació en el moment de registrar el compte Microsoft, a menys que s'indique el contrari. Després que vos notifiquem que no hem rebut un pagament complet dins de termini podem suspendre o cancel·lar els Serveis si no realitzeu el pagament complet dins del corresponent termini. La suspensió o cancel·lació dels Serveis per impagament pot ocasionar una pèrdua de l'accés i l'ús del vostre compte i del seu contingut. La connexió a Internet mitjançant una empresa o altres xarxes privades que amaguen la vostra ubicació pot ocasionar diferències en els càrrecs en comparació amb els de la vostra ubicació real. Segons la vostra ubicació, per algunes transaccions pot ser necessari convertir les divises o que la transacció es processe en un altre país. El vostre banc vos pot cobrar costos addicionals per estos serveis si utilitzeu una targeta de dèbit o de crèdit. Poseu-vos en contacte amb el vostre banc per obtindre tots els detalls.
 • b. El vostre compte de facturació. Per pagar els càrrecs d'un Servei, haureu de subministrar un mètode pagament en el moment d'inscriure-vos al Servei. Podeu accedir a la informació sobre la vostra factura i mètode de pagament, a més de canviar les dades, al Lloc web d'administració de comptes de Microsoft i pel que fa a Skype només heu d'iniciar sessió al portal del vostre compte a https://skype.com/go/myaccountm. Així mateix, accepteu permetre que Microsoft utilitze qualsevol informació actualitzada del compte relativa al mètode de pagament seleccionat proporcionada pel vostre banc o la xarxa de pagament aplicable. Accediu a actualitzar ràpidament el vostre compte i altres informacions, incloent-hi la vostra adreça electrònica i els detalls del mètode de pagament, de manera que ens siga possible completar les transaccions i posar-nos en contacte amb vós en relació amb les transaccions en cas que fora necessari. Si vos demanem que deixeu d'utilitzar el vostre mètode de pagament i no ens en proporcioneu un de nou durant un temps raonable després de demanar-vos-ho, podrem suspendre o cancel·lar el vostre Servei de pagament de forma raonable. Els canvis que feu al vostre compte de facturació no afectaran els càrrecs que vos enviem al compte de facturació abans que puguem respondre raonablement als vostres canvis en el compte.
 • c. Facturació. Quan oferiu a Microsoft un mètode de pagament, (i) declareu que esteu autoritzat a utilitzar el mètode de pagament que heu proporcionat i que qualsevol informació de pagament que subministreu és verdadera i precisa; (ii) autoritzeu Microsoft a cobrar-vos els Serveis o el contingut disponible mitjançant el vostre mètode de pagament, i (iii) autoritzeu Microsoft a cobrar-vos les característiques de pagament dels Serveis a les quals vos inscrigueu mentre estes Condicions estiguen vigents. Tal com s'especifica, podem facturar-vos (a) anticipadament; (b) en el moment de la compra; (c) poc després de fer la compra; o (d) de manera periòdica per als Serveis de subscripció. A més, podem cobrar-vos com import màxim aquell que heu aprovat, i en cas que l'import dels Serveis amb subscripció recurrent canvie vos ho notificarem amb antelació, en el cas d'un canvi de preu, vos proporcionarem l'oportunitat de cancel·lar els Serveis abans que el preu canvie. És possible que vos facturem simultàniament més d'un dels períodes de facturació anteriors per quantitats que no s'hagen processat anteriorment.
 • d. Pagaments periòdics. Quan adquiriu els Serveis en una subscripció (per exemple, de manera mensual, trimestral o anual), accepteu que esteu autoritzat a fer els pagament de forma periòdica, i que els pagaments es faran a Microsoft pel mètode que heu triat a intervals periòdics acordats prèviament fins que vós o Microsoft finalitzeu la subscripció al Servei. En autoritzar els pagaments periòdics (en conjunt, "Pagaments Electrònics"), també autoritzeu Microsoft a emmagatzemar el vostre mètode de pagament i a processar-los com a dèbits electrònics o transferències de fons, com a retirades electròniques del compte designat (en el cas de la Cambra de Compensació Automatitzada o pagaments similars) o com a càrrecs al vostre compte designat (en el cas de targeta de crèdit o pagaments similars). Generalment, les tarifes de subscripció es cobren abans del període de subscripció aplicable. Si un pagament es retorna per falta de fons o si la transacció amb targeta de crèdit o similar es rebutja o es denega, Microsoft o els proveïdors dels seus serveis es reserven el dret de carregar qualsevol tarifa de devolució, rebuig o fons insuficients i processar el pagament com a Pagament electrònic.
 • e. Renovació automàtica. Si les renovacions automàtiques estan permeses al vostre país, podeu triar l'opció que els Serveis es renoven automàticament al final del període de servei establert. Abans que es renove cap servei vos enviarem un recordatori per correu electrònic, o bé per un altre mitjà, i vos notificarem si hi ha cap canvi de preu, d'acord a allò que estipula la secció 9(k). Després d'haver-vos recordat que heu escollit que els Serveis es renoven de forma automàtica, podem renovar els serveis automàticament al final del període vigent de servei i cobrar-vos el preu actual de les condicions de renovació, tret que hàgeu escollit cancel·lar els Serveis que es descriuen a continuació. També vos recordarem que vos facturarem mitjançant el mètode de pagament triat per a renovar els Serveis, tant si està registrat en la data de renovació com si el proporcioneu més avant. A més, vos proporcionarem instruccions sobre com podeu cancel·lar els Serveis. Heu de cancel·lar els Serveis abans de la data de renovació per a evitar que se vos facture la renovació. Els Serveis de subscripció es poden cancel·lar a la pàgina de Serveis i subscripcions al vostre compte Microsoft o posant-vos en contacte amb el Servei d'atenció al client tal com es descriu més amunt, a la secció 4(e).
 • f. Estat de compte en línia i errors. Microsoft vos proporcionarà una declaració de facturació en línia al lloc web d'administració de comptes Microsoft, on podreu veure i imprimir l'estat del vostre compte. En el cas dels comptes de Skype podeu accedir a la declaració en línia iniciant sessió amb el vostre compte a www.skype.com. Esta és l'única declaració de facturació que proporcionem. Es pot habilitar la possibilitat d'emetre una factura amb IVA, depenent del Servei i del país. Si hi ha un error en la vostra factura, el corregirem de seguida que ens aviseu (o quan ens n'adonem) i investigarem el càrrec. Vos recomanem que ens informeu en el període de 120 dies si apareix un error evident a la vostra factura, d'aquesta manera ens resulta més senzill solucionar el problema. Podeu presentar les vostres sol·licituds pel que fa a aquest punt al Servei d'atenció al client, tal com s'indica a la secció 4(e).
 • g. Política de reemborsament. Teniu dret a un període de cancel·lació (un "Període de reflexió") de catorze (14) dies a partir del dia de la compra, amb un motiu o sense cap motiu. Si el Servei s'ha oferit parcialment en el moment de la cancel·lació, obtindreu un reemborsament proporcional. Reconeixeu que el període de reflexió finalitza quan se vos subministra el Servei en la seua totalitat i, en eixe moment, no se vos poden tornar els diners de la compra. Quan ens compreu contingut digital, deixeu de tindre dret a cancel·lar la compra des del moment en què s'inicie la baixada. Llevat que la legislació o una oferta de Servei particular dispose el contrari, totes les compres són finals i no reemborsables. Per a altres Serveis diferents de l'Skype, la informació i les instruccions per a cancel·lar un Servei i sol·licitar un reemborsament amb el Formulari de baixa, si esteu capacitat per obtindre un reemborsament, se subministren al lloc web d'administració de comptes Microsoft. Per a l'Skype, completeu el Formulari de baixa amb la informació que es proporciona ací. Si creeu que Microsoft vos ha aplicat un càrrec per error, vos heu de posar en contacte amb Microsoft i investigarem el càrrec. Si efectuem un reemborsament o crèdit, no estem obligats a tornar-ho a fer en un cas similar en el futur. Esta política de reemborsament no afecta cap dret derivat de la legislació aplicable. Podeu obtindre més informació sobre el reemborsament al nostre tema de l'ajuda.
 • h. Cancel·lació dels Serveis. Podeu cancel·lar els Serveis a la pàgina de gestió dels Serveis i subscripcions al vostre compte Microsoft o posant-vos en contacte amb el Servei d'atenció al client tal com es descriu més amunt, a la secció 4(e). Heu de fer referència a l'oferta que descriu els Serveis, ja que (i) és possible que no rebeu un reemborsament en el moment de la cancel·lació; (ii) pot ser que se vos demane pagar càrrecs de cancel·lació; (iii) pot ser que hàgeu de pagar tots els càrrecs al vostre compte de facturació pels Serveis abans de la data de cancel·lació; i (iv) podeu perdre l'accés i l'ús del compte quan cancel·leu els Serveis. Processarem les vostres Dades com hem descrit abans a la secció 4. Si feu efectiva la cancel·lació, els vostres Serveis finalitzaran al final del període del Servei actual o, si facturem el compte de manera periòdica, al final del període que heu cancel·lat.
 • i. Ofertes de període de prova. Si formeu part d'una oferta de període de prova, heu de cancel·lar els Serveis de prova al final del període de prova per evitar incórrer en nous càrrecs, a menys que vos notifiquem el contrari. Si no cancel·leu els Serveis de prova al final del període de prova, és possible que vos apliquem un càrrec pels Serveis al preu que se vos va notificar abans de la finalització del període de prova.
 • j. Ofertes promocionals. De tant en tant, Microsoft pot oferir Serveis durant un període de prova en el qual Microsoft no vos cobrarà pels Serveis. Microsoft es reserva el dret a cobrar-vos per estos Serveis (al preu habitual) si heu incomplit els termes i les condicions de l'oferta.
 • k. Canvis de preu. Si hi ha un preu i un termini de duració fixos per a la vostra oferta del Servei, el preu romandrà vigent durant eixe termini. Haureu d'acceptar una oferta i un preu nous si voleu continuar utilitzant els Serveis. Si els Serveis són periòdics (per exemple, mensuals), sense cap duració de temps concreta, i no es tracta d'una oferta de prova, podem canviar el preu dels Serveis si hi afegim característiques noves o millorades, sempre que el cost de proporcionar el Servei també hage augmentat de manera conseqüent, o com a resposta a canvis del mercat (per exemple, als costs de mà d'obra, la fluctuació de la moneda, els canvis en impostos o regulacions, la inflació, els preus de llicència o els costs d'infraestructura i administració). Vos informarem al menys 30 dies abans de l'entrada en vigor del canvi de preu. Vos oferirem l'oportunitat de cancel·lar els Serveis abans de canviar el preu, d'acord amb el que s'especifica a la Secció 9(h). Quan vos notifiquem el canvi de preu, també vos informarem del preu nou que es farà efectiu si no cancel·leu els Serveis.
 • l. Pagaments a l'usuari. Si vos devem un pagament, accepteu proporcionar-nos de manera acurada i puntual tota la informació que necessitem per a fer-vos el pagament. Les tarifes i els càrrecs en què pugueu incórrer com a resultat d'este pagament són responsabilitat vostra. També heu de complir amb la resta de condicions que imposem sobre el vostre dret de rebre qualsevol pagament. Si rebeu un pagament per error, podem invalidar-lo o demanar-ne la devolució. Accepteu cooperar amb nosaltres en els esforços necessaris per a fer-ho. També podem reduir el pagament que se vos ha de fer sense avís previ per ajustar-lo si hi ha hagut un pagament en excés anteriorment.
 • m. Pagaments endarrerits. En el cas de pagaments endarrerits, heu de pagar les despeses raonables en què incorrem per recopilar totes les quantitats endarrerides, incloent-hi els honoraris dels advocats i altres tarifes i despeses legals, fins al màxim permés per la legislació i les normatives. Podem suspendre o cancel·lar els vostres Serveis si no pagueu completament i de manera puntual després d'enviar-vos un recordatori (que inclourà l'avís de suspensió i/o cancel·lació dels Serveis) per fer el vostre pagament en el moment adequat. Podeu evitar la suspensió o cancel·lació si feu el pagament que pertoca en el període adequat establit en el recordatori. Si la quantitat que falta es mínima, s'aplicarà un procediment diferent. Les quantitats que falten inferiors al 2 per cent del valor total de la factura sempre es consideraran marginals. La suspensió o cancel·lació dels Serveis per impagament pot ocasionar una pèrdua de l'accés al vostre compte Microsoft.
 • n. Targetes regal. El bescanvi i l'ús de targetes regal (llevat de les targetes regal de l'Skype) es regeixen pels Termes i condicions de les targetes regal de Microsoft. Disposeu d'informació sobre les targetes regal de l'Skype a la pàgina d'ajuda de l'Skype.
 • o. Mètode de pagament de compte bancari. Podeu registrar un compte bancari adequat amb el vostre compte Microsoft per utilitzar-lo com a mètode de pagament. Els comptes bancaris adequats comprenen comptes oberts a entitats financeres que poden rebre entrades de domiciliacions (com ara, una entitat financera que admet entrades de la Cambra de Compensació Automatitzada ("ACH"), una entitat financera europea que admet la Zona Única de Pagaments en Euros ("SEPA) o "iDEAL", als Països Baixos. També s'apliquen les Condicions que vau acceptat quan vau afegir el vostre compte bancari com a mètode de pagament al vostre compte Microsoft (com ara, el "mandat" en el cas de SEPA). Representeu i garantiu que vós sou el titular del vostre compte bancari registrat o que esteu autoritzat a registrar i fer ús d'este compte bancari com a mètode de pagament. Si registreu o trieu el vostre compte bancari com el vostre mètode de pagament, autoritzeu Microsoft (o el seu agent) a iniciar un o més càrrecs per la quantitat total de la compra o càrrec de subscripció (de conformitat amb les condicions del vostre servei de subscripció) des del vostre compte bancari (i, si cal, iniciar un o més abonaments al vostre compte bancari per corregir errors, efectuar un reemborsament o similar) i autoritzeu l'entitat financera que manté el vostre compte bancari a deduir estos càrrecs o a acceptar estos abonaments. Compreneu que esta autorització entrarà en vigor i romandrà vigent fins que elimineu la informació del vostre compte bancari del vostre compte Microsoft. Poseu-vos en contacte amb l'atenció al client, tal com es descriu a la secció anterior 4(e), tan prompte com pugueu si penseu que se us ha fet un càrrec erroni. La legislació aplicable al vostre país també pot limitar la vostra responsabilitat pel que fa a transaccions fraudulentes, errònies o no autoritzades des del vostre compte bancari. Si registreu o trieu un compte bancari com el vostre mètode de pagament, reconeixeu que heu llegit, comprés i acceptat estes Condicions.
Text complet
Entitat contractant, Elecció de la legislació i Ubicació per a la resolució de conflictesEntitat contractant, Elecció de la legislació i Ubicació per a la resolució de conflictes10_11_contractingEntityChoiceOfLaw
Resum

10. Entitat contractant, Elecció de la legislació i Ubicació per a la resolució de conflictes.

 • a. Per als serveis de marca Skype. Pel fet d'utilitzar el programari de consumidor gratuït i de pagament de marca Skype i els seus Serveis, esteu establint un contracte amb Skype Communications S.à.r.l, 23 – – 29 Rives de Clausen, L-2165 Luxemburg, al qual es fa referència en estos termes com "Microsoft". Estes Condicions es regiran i s'interpretaran de conformitat amb les lleis de Luxemburg, però si viviu a Europa, açò no vos ha de privar de la legislació de protecció dels consumidors obligatòria del país al qual dirigim els vostres Serveis i on teniu la vostra residència habitual.
 • b. Per a la resta de Serveis. Si residiu a Europa (o, en el cas de les empreses, si teniu el domicili comercial en este territori) i utilitzeu Serveis gratuïts o de pagament, subscriviu el contracte amb Microsoft Ireland Operations Limited, amb seu a One Microsoft Place, South County Business Park, Leopardstown, Dublín 18 (Irlanda), registrat en el Registre Mercantil (CRO) d'Irlanda amb el número 256796, amb el número de registre de l'IVA IE 8256796 U i amb el domicili social en 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublín 2 (Irlanda). La legislació d'Irlanda regirà totes les reclamacions relacionades amb els serveis gratuïts i de pagament, però açò no vos ha de privar de la legislació de protecció dels consumidors obligatòria del país al qual dirigim els vostres Serveis i on tingueu la vostra residència habitual (o, en el cas de les empreses, on tingueu la seu comercial principal). Respecte a la jurisdicció, la vostra persona i Microsoft accepteu triar els tribunals del país al qual dirigim els vostres Serveis i on teniu la vostra residència habitual (o, en el cas de les empreses, on estiga ubicada la seu comercial principal) per a totes les disputes derivades d'estes Condicions o relacionades amb elles. De forma alternativa, podeu triar el tribunal corresponent d'Irlanda.
Text complet
GarantiesGaranties12_Warranties
Resum

11. Garanties. Si sou un consumidor, la llei vos atorga certs drets. Estos drets inclouen una obligació de Microsoft de proporcionar els Serveis amb una cura i una professionalitat raonables. Cap disposició d'estos termes no pretén limitar o excloure la nostra responsabilitat si Microsoft ho incompleix. EXCEPTE EN ELS CASOS EN ELS QUALS HI HA DEFECTES AMAGATS DE MALA FE O ELS DEFECTES IMPOSSIBILITEN L'ÚS DELS SERVEIS, I A EXCEPCIÓ DELS PRODUCTES DE PAGAMENT DE L'SKYPE, PROPORCIONEM ELS SERVEIS "TAL QUAL", "AMB TOTS ELS DEFECTES" I "SEGONS LA DISPONIBILITAT." NO GARANTIM LA PRECISIÓ NI LA PUNTUALITAT DELS SERVEIS. RECONEIXEU I ACCEPTEU QUE ELS SISTEMES INFORMÀTICS I DE TELECOMUNICACIONS PODEN PRESENTAR ERRORS I QUE ÉS POSSIBLE QUE HI HAJA PERÍODES D'INACTIVITAT ESPORÀDICS. NO PODEM GARANTIR QUE ELS SERVEIS FUNCIONARAN DE FORMA ININTERROMPUDA, PUNTUAL, SEGURA O SENSE ERRORS. NOSALTRES I LES NOSTRES FILIALS, DISTRIBUÏDORS I PROVEÏDORS NO OFERIM GARANTIES NI CONDICIONS CONTRACTUALS. DISPOSEU DE TOTES LES GARANTIES OBLIGATÒRIES PREVISTES PER LA LLEI, PERÒ NOSALTRES NO OFERIM CAP ALTRA GARANTIA. EXCLOEM QUALSEVOL GARANTIA OBLIGATÒRIA IMPLÍCITA, INCLOENT-HI LES DE COMERCIALITZACIÓ, IDONEÏTAT PER A UNA DETERMINADA FINALITAT, ESFORÇ I ABSÈNCIA D'INFRACCIÓ EN LA MÀXIMA MESURA PERMESA PER LA LLEI.

Text complet
Limitació de ResponsabilitatLimitació de Responsabilitat13_limitationOfLiability
Resum

12. Limitació de Responsabilitat.

 • a. Microsoft no es farà responsable del vostre Contingut, el vostre material o material de tercers, inclosos els enllaços a llocs web de tercers, i activitats proporcionades pels usuaris. Estos continguts i activitats mai no es podran atribuir a Microsoft ni representaran l'opinió de Microsoft.
 • b. Microsoft només serà responsable si s'infringeixen obligacions considerables del Contracte o si ho requereix la legislació vigent.
 • c. Microsoft, els seus agents indirectes i/o els seus representants legals no seran responsables de cap dany indirecte, incloent-hi pèrdues financeres, a menys que Microsoft, els seus agents indirectes i/o els seus representants legals hagen actuat, com a mínim, de forma greument negligent o amb faltes intencionades.
 • d. Qualsevol responsabilitat legal objectiva de Microsoft, incloent-hi la responsabilitat legal per l'incompliment de la garantia, no es veurà afectada per la limitació de la responsabilitat. Això mateix s'aplica a la responsabilitat de Microsoft, els seus agents indirectes i/o els seus representants legals en cas de frau o negligència per la seua part que haja ocasionat lesions personals o la mort.
 • e. Microsoft no es fa responsable de cap error o retard en la realització de les seues obligacions indicades en estes Condicions en la mesura que els errors o retards siguen causats per circumstàncies que escapen del control raonable de Microsoft (com conflictes laborals, motius de força major, guerra o activitat terrorista, danys intencionats, accidents o el compliment de lleis aplicables o ordes governamentals). Microsoft tractarà de reduir els efectes de qualsevol d'estes incidències i de dur a terme les obligacions que no es vegen afectades.
Text complet
Condicions Específiques del ServeiCondicions Específiques del Servei14_service-SpecificTerms
Resum

13. Condicions Específiques del Servei. Les condicions anteriors i posteriors a l'apartat 13 s'apliquen per norma general a tots els Serveis. Este apartat conté condicions específiques del servei que s'afigen a les condicions generals. Estes condicions específiques del servei són les que regiran en cas d'haver-hi conflictes amb les condicions generals.

Text complet
Jocs i Aplicacions de l'Xbox Live i Microsoft StudiosJocs i Aplicacions de l'Xbox Live i Microsoft Studios14a_XboxLive
Resum
 • a. Jocs i Aplicacions de l'Xbox Live i Microsoft Studios.
  • i. Ús Personal i No comercial. L'Xbox Live, els Jocs del Windows Live i els Jocs, les aplicacions, els serveis i el contingut del Microsoft Studios proporcionats per Microsoft (en conjunt, els "Serveis de l'Xbox") són només per utilitzar-los de forma personal i no comercial.
  • ii. Serveis de l'Xbox. Quan inicieu la sessió a l'Xbox Live o rebeu Serveis de l'Xbox, es farà un seguiment de la informació sobre les vostres partides, les vostres activitats i el vostre ús dels jocs i els Serveis de l'Xbox, i es compartirà amb els desenvolupadors de jocs de tercers corresponents perquè Microsoft i els desenvolupadors de jocs de tercers puguen oferir els seus jocs i proporcionar els Serveis de l'Xbox. Si escolliu enllaçar els serveis del compte Xbox de Microsoft amb el vostre compte per a un servei que no siga de Microsoft (per exemple, un editor extern a Microsoft d'un joc d'un servei d'aplicacions i serveis de tercers), accepteu que: (a)Microsoft pot compartir informació limitada del vostre compte (incloent-hi el gamertag, sense limitació, a més de la puntuació al joc, l'historial del joc i la llista d'amistats), amb este tercer que no és Microsoft de la manera que es descriu a la Declaració de privacitat de Microsoft, i que (b) si la configuració de privacitat de la vostra Xbox ho permet, la part que no és Microsoft també pot tindre accés al vostre contingut des dels comunicadors interns del joc quan hàgeu iniciat sessió amb el vostre compte amb la part que no és Microsoft. A més, si la configuració de privacitat de la vostra Xbox ho permet, Microsoft pot publicar el vostre nom, el vostre gamertag, la vostra imatge de jugador, el vostre lema, el vostre avatar, clips de vídeo vostres i els jocs als quals heu jugat a les comunicacions amb altres usuaris que permeteu.
  • iii. El Vostre Contingut. Com a part de la creació de la comunitat de Serveis de l'Xbox, atorgueu a Microsoft, les seues filials i subllicenciataris el dret lliure i mundial d'utilitzar, modificar, reproduir, distribuir, difondre, compartir i mostrar el Vostre Contingut o el vostre nom, el vostre gamertag, la vostra imatge de jugador, el vostre lema o el vostre avatar que publiqueu a qualsevol Servei de l'Xbox, totalment o parcial, per qualsevol mitjà o procés a qualsevol material o suport.
  • iv. Administradors de Jocs. Alguns jocs poden utilitzar administradors i convidats als jocs. Els administradors de jocs i els convidats no són portaveus autoritzats de Microsoft. Els seus punts de vista no reflecteixen necessàriament els de Microsoft.
  • v. Xiquets en l'Xbox. Si sou un menor que utilitza l'Xbox Live, el vostre pare o tutor pot tindre control sobre diversos aspectes del vostre compte i pot rebre informes sobre l'ús que feu de l'Xbox Live.
  • vi. Moneda del Joc o Béns Virtuals. Els Serveis poden incloure una moneda virtual del joc (com ara or, monedes o punts) que es pot adquirir de Microsoft mitjançant instruments monetaris reals si sou un adult legalment al vostre país de residència. Els Serveis també poden incloure béns o elements virtuals o digitals que es poden adquirir de Microsoft mitjançant instruments monetaris reals o amb la moneda del joc. És possible que la moneda i els béns virtuals del joc mai no es puguen canviar per instruments monetaris, béns o altres instruments monetaris reals o per altres elements de valor monetari de Microsoft o qualsevol altra part. A banda de la llicència no apta per a l'autorització amb llicència secundària, intransferible, revocable, personal i limitada per a utilitzar la moneda i els béns virtuals del joc només als Serveis, no teniu cap altre dret o títol sobre esta moneda o estos béns virtuals de joc que apareixen o s'originen als Serveis o qualsevol altre atribut associat amb l'ús dels Serveis o emmagatzemat als Serveis. Microsoft pot canviar les seus ofertes relatives a la moneda dels jocs o els productes virtuals de tant en tant.
  • vii. Actualitzacions del programari. En qualsevol dispositiu es puga connectar als Serveis de l'Xbox, podem comprovar automàticament la versió de la consola Xbox o el programari de l'aplicació d'Xbox i baixar actualitzacions de programari o canvis de configuració per a la consola d'Xbox o l'aplicació d'Xbox, incloent-hi aquells que poden evitar que accediu als Serveis d'Xbox, que utilitzeu jocs o aplicacions no autoritzats de l'Xbox o que utilitzeu dispositius perifèrics de maquinari no autoritzats amb la consola Xbox.
  • viii. Caducitat del gamertag. Heu d'iniciar sessió als Serveis de l'Xbox com a mínim una vegada cada cinc anys per tal de mantindre el gamertag associat al vostre compte de Microsoft, si no ho feu perdreu l'accés i el gamertag passarà a estar disponible per a altres usuaris.
  • ix. Arena. Arena és un Servei de l'Xbox pel qual Microsoft o un tercer pot oferir-vos la possibilitat de participar en una competició de videojocs o bé crear-ne una, de vegades, per guanyar un premi ("Concurs"). El vostre ús d'Arena està subjecte a estes Condicions i pot ser que se vos demane acceptar unes condicions del Concurs addicionals, termes i normes que exigeix l'organitzador del Concurs en el moment d'inscriure-vos ("Condicions del Concurs"). Es poden aplicar normes d'adequació, les quals poden canviar segons la jurisdicció. Els concursos no seran vàlids quan la lleig els prohibisca o els restringisca. Les infraccions d'aquestes Condicions (també del Codi de conducta) o de les Condicions del Concurs poden ocasionar multes o desqualificacions del Concurs. Si creeu un Concurs, pot ser que no necessiteu Normes del Concurs que Microsoft (a la seua discreció) considere que no corresponen amb estes Condicions. Microsoft es reserva el dret de cancel·lar un Concurs en qualsevol moment.
  • x. Programari de manipulació i trampes. En qualsevol dispositiu que estiga connectat als Serveis de l'Xbox, podem comprovar automàticament si el vostre dispositiu presenta maquinari o programari no autoritzat que permeta fer trampes o modificacions infringint el Codi de conducta o estes Condicions i baixar les actualitzacions de programari i els canvis de configuració per a l'aplicació d'Xbox incloent-hi aquells que poden evitar que accediu als Serveis d'Xbox, o utilitzar maquinari o programari no autoritzat que permeta fer trampes o modificacions.
  • xi. Mixer.
   • 1. Comptes Mixer i comptes Microsoft. Si utilitzeu un Servei de Mixer amb un compte Mixer, aleshores, el vostre ús està cobert per les Condicions de servei de Mixer disponibles a https://mixer.com/about/tos Si utilitzeu un Servei de Mixer amb un compte Microsoft, aleshores, el vostre ús està cobert per estes Condicions. Estes Condicions són les que regiran en cas d'haver-hi conflictes.
   • 2. El Vostre contingut a Mixer. "El Vostre contingut a Mixer" fa referència a tot el contingut que vós, o algú en el vostre nom, creeu al Servei de Mixer, com ara, les emissions en directe i gravades (i qualsevol contingut que continguen, com per exemple, audiovisual); noms de marques, marques comercials, noms comercials, logotips o indicis d'origen; els vostres comentaris, emoticones i activitat als canals de Mixer (incloent-hi contingut generat pel robot) i totes les metadades relacionades. Qualsevol persona, entre elles, Microsoft i els usuaris, poden veure, utilitzar, allotjar, reproduir, modificar, distribuir, publicar, representar i mostrar en públic i de manera digital, traduir, adaptar i, d'altra banda, explotar el Vostre contingut a Mixer, en qualsevol manera, format, mitjà o canal conegut o desenvolupat posteriorment.
   • 3. Codi de conducta aplicat a Mixer. Feu clic ací per obtenir més informació sobre com s'aplica el Codi de conducta de Microsoft a Mixer.
   • 4. Ús del Servei de Mixer.
    • a. Edat mínima. En utilitzar el Servei de Mixer, declareu que teniu 13 anys d'edat com a mínim i si sou menor d'edat al vostre lloc de residència, el vostre ús estarà supervisat pel vostre pare o tutor legal.
    • b. Ús anònim i no anònim. Podeu utilitzar Mixer de manera anònima si únicament voleu veure contingut. En cas contrari, heu de crear un compte, iniciar sessió i identificar-vos als altres usuaris amb vostre nom a Mixer.
    • c. Comptes per a un ús no anònim. Podeu crear un compte Microsoft o un compte Mixer per a usos no anònims del Servei de Mixer. Podeu crear un compte Mixer si vos registreu en línia. Heu d'utilitzar el compte Mixer per a mantindre'l actiu. Inicieu sessió al Servei de Mixer una vegada cada cinc anys com a mínim per mantindre associat el vostre àlies a Mixer amb el vostre compte Microsoft.
   • 5. Notificacions del servei. Quan vos hàgem d'anunciar alguna cosa sobre el Servei de Mixer, vos enviarem notificacions del Servei a l'adreça electrònica associada al vostre compte Mixer o el compte Microsoft.
   • 6. Suport tècnic. El servei d'atenció al client del Servei de Mixer està disponible a mixer.com/contact.
Text complet
BotigaBotiga14b_Store
Resum
 • b. Botiga. "Botiga" es refereix al Servei que vos permet navegar, baixar, adquirir, valorar i comentar aplicacions (el terme "aplicació" inclou els jocs) i altre contingut digital. Estes Condicions cobreixen la Botiga de l'Office, la Botiga del Windows i la Botiga de l'Xbox. La "Botiga de l'Office" és una Botiga de productes i aplicacions de l'Office, l'Office 365, el SharePoint, l'Exchange, l'Access i el Project (versions 2013 o posteriors) o qualsevol altra experiència amb la marca Botiga de l'Office. La "Botiga del Windows" és una Botiga de dispositius Windows com telèfons, ordinadors i tauletes, o qualsevol altra experiència amb la marca Botiga del Windows. La "Botiga de l'Xbox" és una Botiga de les consoles Xbox One i Xbox 360, o qualsevol altra experiència amb la marca Botiga de l'Xbox.
  • i. Condicions de la Llicència. Identificarem l'editor de cada aplicació disponible en la Botiga adient. Llevat que es proporcionen unes altres condicions de llicència amb l'aplicació, les Condicions de la Llicència d'Aplicacions Estàndard ("SALT") indicades al final d'estes Condicions constitueixen un contracte entre vós i l'editor de l'aplicació que estableix les condicions de la llicència que s'apliquen a una aplicació que baixeu del Microsoft Store. Per claredat, estes Condicions cobreixen l'ús dels Serveis de Microsoft i els serveis que proporcionen. L'apartat 5 d'estes Condicions també s'aplica a qualsevol Aplicació o Servei de Tercers adquirit a través de l'Store. Les aplicacions baixades mitjançant la Botiga de l'Office no es regeixen pels SALT i tenen termes de llicència independents que s'hi apliquen.
  • ii. Actualitzacions. Microsoft recercarà i baixarà automàticament les actualitzacions de les vostres aplicacions, fins i tot si no heu iniciat la sessió a la Botiga adient. Podeu canviar la configuració del sistema o la Botiga si preferiu no rebre actualitzacions automàtiques de les aplicacions de la Botiga. Tanmateix, algunes aplicacions de la Botiga de l'Office que estan allotjades completa o parcialment en línia poden actualitzar-se en qualsevol moment per part del desenvolupador de l'aplicació, aquesta actualització no requereix del vostre permís per dur-se a terme.
  • iii. Valoracions i opinions. Si envieu una valoració o una opinió d'una aplicació o d'un altre Producte digital de la Botiga, és possible que rebeu un correu electrònic de Microsoft amb contingut de l'editor de l'aplicació o Producte digital. Este tipus de correu electrònic prové de Microsoft; no compartim la vostra adreça electrònica amb cap editor d'aplicacions o altres Productes digitals que adquiriu mitjançant la Botiga.
  • iv. Advertència de seguretat. Per tal d'evitar possibles lesions, molèsties o la vista cansada, heu de prendre-vos descansos periòdics en la utilització dels jocs o altres aplicacions, especialment si sentiu dolor o fatiga a conseqüència de l'ús. Si sentiu molèsties prengueu-vos-hi un descans. Les molèsties poden incloure sensació de nàusea, mareig per moviment, vertigen, desorientació, cefalàlgia, fatiga, vista cansada i ulls secs. L'ús de les aplicacions pot distraure-vos i bloquejar el vostre entorn. Eviteu les zones amb risc d'entropessament, les escales, els sostres baixos, els elements fràgils o valuosos que es puguen malmetre. Un percentatge molt reduït de gent pot experimentar atacs quan s'exposa a certes imatges visuals com ara llums o patrons parpellejants que poden aparéixer en les aplicacions. Fins i tot les persones sense cap historial d'atacs poden tindre una condició no diagnosticada que puga ocasionar estos atacs. Els símptomes poden incloure marejos, visió alterada, fasciculacions, espasmes o sacseig d'extremitats, desorientació, confusió, pèrdua de consciència o convulsions. Si experimenteu algun d'estos símptomes, pareu immediatament l'ús i consulteu un metge, o bé consulteu un metge abans d'utilitzar les aplicacions si heu tingut mai símptomes vinculats a atacs. Els pares han de supervisar l'ús de les aplicacions que fan els seus fills per comprovar si hi apareix cap símptoma.
Text complet
Característiques de la família de MicrosoftCaracterístiques de la família de Microsoft14c_MicrosoftFamily
Resum
 • c. Característiques de la família de Microsoft. Els pares i els xiquets poden utilitzar la característica Família de Microsoft per crear una confiança basada en un enteniment compartit dels comportaments, els llocs web, les aplicacions, els jocs, les ubicacions físiques i les despeses adequats a la família. Els pares poden crear una família anant a https://account.microsoft.com/family (o seguint les indicacions del seu dispositiu Windows o de la consola de l'Xbox) i invitant als xiquets o a altres pares a unir-se. Hi ha moltes característiques disponibles per als membres de la família, de manera que cal que reviseu amb atenció la informació que es proporciona quan accepteu crear una família o unir-vos a una família, així com quan compreu Productes digitals per a l'accés de la família. En crear una família o unir-vos-hi accepteu que utilitzareu la família d'acord amb la seua finalitat i que no la utilitzareu d'una manera no autoritzada ni per obtindre accés de forma il·lícita a la informació personal d'un altre usuari.
Text complet
Missatgeria grupalMissatgeria grupal14d_GroupMessaging
Resum
 • d. Missatgeria grupal. Hi ha diversos serveis de Microsoft que vos permeten enviar missatges a altres usuaris mitjançant un missatge de veu o SMS ("missatges"), i/o permeten a Microsoft i a les filials controlades per Microsoft enviar-vos a vós i a un o més usuaris estos missatges en el vostre nom. QUAN INDIQUEU A MICROSOFT I A LES FILIALS CONTROLADES PER MICROSOFT QUE VOS ENVIE ESTOS MISSATGES O QUE ELS ENVIE A ALTRES USUARIS, ESTEU ESTABLINT I GARANTINT QUE CADASCUNA DE LES PERSONES A LES QUALS ENS HEU INDICAT QUE ENVIEM MISSATGES HAN DONAT EL SEU CONSENTIMENT A REBRE DE MICROSOFT I DE LES FILIALS CONTROLADES PER MICROSOFT ESTOS MISSATGES I QUALSEVOL ALTRE MISSATGE DE TEXT ADMINISTRATIU RELACIONAT. Els "missatges de text administratius" són missatges transaccionals d'un servei concret de Microsoft que inclou, però no es limita a, els "missatges de benvinguda" o les instruccions del procediment per a deixar de rebre missatges. En qualsevol moment vós o qualsevol membre del grup, en cas de voler deixar de rebre este tipus de missatges podeu cancel·lar la subscripció als missatges de Microsoft i de les filials controlades per Microsoft seguint les instruccions que es proporcionen. Si ja no voleu rebre estos missatges o participar en el grup, accepteu que cancel·lareu la subscripció seguint les instruccions que proporcione el programa o el servei aplicable. Si teniu motius per pensar que hi ha un membre del grup que ja no vol rebre estos missatges o participar en el grup, accepteu que el suprimireu del grup. També representeu i garantiu que vós i qualsevol persona a la qual ens heu indicat que enviem missatges comprén que cada membre del grup és responsable del cost de missatge en qüestió que puga assignar el seu operador de telefonia mòbil, incloent-hi qualsevol cost per missatges internacional, que es poden aplicar en cas que els missatges es transmeten des de números de telèfon dels EUA.
Text complet
Skype i GroupMeSkype i GroupMe14e_Skype
Resum
 • e. Skype i GroupMe.
  • i. Sense accés als serveis d'emergència. Hi ha diferències importants entre els serveis telefònics tradicionals i l'Skype. L'Skype no està obligat a oferir accés als serveis d'emergència per cap llei, regulació o norma local o nacional aplicable. El programari i els productes de l'Skype no estan pensats per a admetre o suportar trucades d'emergència a hospitals, organismes d'orde públic, unitats d'atenció sanitària o qualsevol altre tipus de servei que connecte l'usuari amb el personal dels serveis d'emergència o amb punts de resposta de seguretat pública (els "Serveis d'emergències"). L'Skype pot admetre trucades als Serveis d'emergència en un nombre de països molt limitat i només amb determinades versions de programari i plataformes. Podeu trobar més informació sobre la disponibilitat d'esta característica i com configurar-la ací: https://www.skype.com/go/emergency. Si contacteu amb algú en una trucada d'emergència, haureu de proporcionar dades de la vostra ubicació física per permetre als serveis d'emergència donar una resposta. L'Skype no garanteix que la trucada d'emergència es puga connectar. Declareu i accepteu que: (i) és la vostra responsabilitat adquirir serveis telefònics de línia fixa o sense fil (mòbil) tradicionals que oferisquen accés als Serveis d'emergència, i (ii) l'Skype no és un substitut del vostre servei telefònic principal. Obteniu més informació sobre les trucades al 112, el número d'emergència de la UE, a l'adreça www.skype.com/go/emergency.
  • ii. Canvis en els productes de pagament de l'Skype. Si fem canvis als productes de pagament de l'Skype que vos afecten negativament, vos avisarem dels canvis amb 30 dies d'antelació com a mínim per informar-vos del vostre dret de rescindir el producte afectat abans no canvie. Si no rescindiu el producte abans que els canvis es facen efectius, això significa que accepteu els canvis. Vos informarem expressament d'este fet quan vos ho notifiquem.
  • iii. API o difusió. Si voleu utilitzar l'Skype amb qualsevol mitjà de difusió, heu de complir amb les "Condicions del servei de difusió" que s'indiquen a https://www.skype.com/go/legal.broadcast. Si voleu utilitzar una interfície de programació d'aplicació ("API") exposada o posada a disposició per l'Skype, heu de complir amb els termes de llicència aplicables disponibles a www.skype.com/go/legal.
  • iv. Normes d'ús raonable. Es poden aplicar normes d'ús raonable a l'ús que feu de l'Skype. Reviseu estes normes, que estan dissenyades per a protegir-vos contra el frau i l'ús abusiu i poden establir límits del tipus, la duració i el volum de les trucades o dels missatges que podeu efectuar. Estes normes s'incorporen en estes Condicions per referència. Podeu trobar estes normes a https://www.skype.com/go/terms.fairusage.
  • v. Assignació de localització. L'Skype conté característiques que vos permeten enviar informació a un servei d'assignació de localització o ubicar-vos en un mapa amb este servei. Si utilitzeu eixes característiques, accepteu estes Condicions i les condicions del Google Maps disponibles a https://www.google.com/intl/en_ALL/help/terms_maps.html.
  • vi. Ús personal/no comercial. L'ús que feu de l'Skype és personal i no comercial. Teniu permís per a utilitzar l'Skype a la faena per a les vostres comunicacions empresarials.
  • vii. Número de l'Skype / Skype To Go. Si l'Skype vos proporciona un número de l'Skype o de l'Skype To Go, accepteu que no sou el propietari del número ni teniu dret de retindre'l indefinidament. En alguns països, un soci de Skype, en comptes de Skype en si, pot posar a la vostra disposició un número, i haureu de signar un contracte independent amb eixe soci.
  • viii. Skype Manager. Un "Compte d'administrador de l'Skype Manager" és un compte de l'Skype creat i administrat per vós, com a administrador individual d'un grup de l'Skype Manager i no com a entitat empresarial. Podeu enllaçar el vostre compte Microsoft individual amb el grup de l'Skype Manager ("Compte enllaçat"). Podeu designar administradors addicionals al vostre Skype Manager sempre que accepten estes Condicions. Si assigneu un número de l'Skype a un Compte associat sou responsables del compliment de qualsevol requisit relacionat amb la residència o la ubicació dels usuaris dels vostres Comptes associats. Si desenllaceu un Compte associat d'un grup de l'Skype Manager, cap subscripció assignada, Crèdit de l'Skype o Número de l'Skype serà recuperable i el contingut o material associat amb el compte desenllaçat deixarà de ser-vos accessible. Accepteu el processament de qualsevol informació personal dels usuaris dels vostres Comptes associats d'acord amb les lleis de protecció de dades aplicables.
  • ix. Càrrecs i reemborsaments de l'Skype. L'import a abonar per trucades a telèfons que no estiguen incloses en la subscripció és una tarifa de connexió (es cobra una per trucada) i una tarifa per minuts com està establert a www.skype.com/go/allrates. Els càrrecs per trucada es restaran del saldo de crèdit de l'Skype. L'Skype pot canviar les tarifes per a trucar a telèfons i números especials que no formen part d'una subscripció. Si es produeixen canvis substancials i no són beneficiosos per vós (per exemple un augment de les tarifes), vos informarem per correu electrònic o per un mitjà adequat, com a mínim trenta (30) dies abans del canvi de tarifes efectiu. Després de trenta (30) dies, les noves tarifes s'aplicaran a la pròxima trucada que feu. Podeu trobar les tarifes actuals a www.skype.com/go/allrates. Si no accepteu les tarifes noves, vos recomanem no feu cap trucada. Els càrrecs per fraccions de minuts de trucada i per cèntims s'arredoniran a la següent unitat sencera. Tots els preus dels productes de pagament de l'Skype inclouen les tarifes aplicables, amb l'IVA inclòs, a menys que s'indique el contrari. L'IVA es calcula en funció de l'adreça de facturació indicada. Renuncieu explícitament a qualsevol dret de reemborsament de l'IVA per part de Skype si la quantitat d'IVA pendent que Skype ha de pagar a les autoritats fiscals és, per qualsevol motiu, inferior a la quantitat d'IVA que se vos ha deduït. Els productes de pagament de Skype no estan disponibles per als clients del mont Athos, les illes Canàries, els departaments francesos d'ultramar, les illes Anglonormandes, l'illa Helgoland, el territori de Büsingen, Ceuta, Melilla, Livigno, Campione d'Italia i les aigües italianes del llac de Lugano. Si feu ús d'un producte de pagament de l'Skype, el Període de reflexió s'extingeix i la compra ja no es podrà cancel·lar ni reemborsar. Despeses de crèdits de l'Skype, assignació d'un número de l'Skype o ús d'una subscripció de "lliurament complet" i o "l'ús" d'un producte de pagament de l'Skype. Accepteu explícitament que els números de l'Skype es poden assignar abans de finalitzar el període de reflexió i que no es poden tornar després de l'assignació. Després del període de reflexió, només es podran reemborsar les subscripcions de l'Skype no caducades ni utilitzades subjectes a estes Condicions. El període de reflexió i els reemborsaments no s'apliquen als productes de pagament de Skype que (i) s'hagen comprat mitjançant un tercer; (ii) s'hagen pagat en efectiu utilitzant mètodes de pagament de tercers (com una cartera de pagament en efectiu); (iii) no s'hagen adquirit en línia a Skype (per exemple, cupons o targetes de prepagament); o (iv) un tercer haja assignat al vostre compte.
  • x. Crèdit de l'Skype. L'Skype no garanteix que pugueu utilitzar el saldo del Crèdit de l'Skype per a adquirir tots els productes de pagament de l'Skype. Si no feu servir el Crèdit de l'Skype durant un període de 180 dies, l'Skype marcarà el vostre Crèdit de l'Skype amb l'estat inactiu. Podeu reactivar el Crèdit de l'Skype si seguiu l'enllaç de reactivació a https://www.skype.com/go/store.reactivate.credit. Podeu activar la característica de Recàrrega automàtica quan compreu Crèdit de l'Skype si activeu la casella adient. Si ho activeu, el vostre saldo del Crèdit de l'Skype es recarregarà amb la mateixa quantitat i el mateix mètode de pagament que hàgeu triat cada vegada que el saldo de l'Skype baixe del llindar establit per l'Skype periòdicament. Si heu adquirit una subscripció amb un mètode de pagament diferent de la targeta de crèdit, PayPal o Moneybookers (Skrill) i teniu activada la Recàrrega automàtica, el vostre saldo del Crèdit de l'Skype es recarregarà amb la quantitat necessària per a comprar la pròxima subscripció periòdica. Podeu desactivar la Recàrrega automàtica en qualsevol moment si accediu a la vostra configuració del portal del compte de l'Skype i la modifiqueu.
  • xi. Tarifes internacionals de missatges. Actualment GroupMe utilitza números basats als EUA per a cada grup creat. Cada missatge de text que s'envie o es reba des d'un número GroupMe comptarà com un missatge de text internacional, enviat als EUA o rebut des dels EUA. Consulteu amb el vostre proveïdor les tarifes associades internacionals.
  • xii. Enviament i recepció de diners. En utilitzar la funció d'enviament i recepció de diners (si està disponible), reconeixeu que l'Skype utilitza tercers per oferir serveis de pagament i efectuar transferències. L'Skype no ofereix serveis de pagament ni efectua transferències i no és un negoci de serveis monetaris. L'enviament i la recepció de diners per l'Skype només poden estar disponibles per als usuaris de 18 anys o més (o, d'altra banda, d'acord amb les condicions de tercers) i que registren un compte amb este proveïdor i hi estan aprovats. Per tal d'utilitzar la funció d'enviament de diners, pot ser que se vos demane registrar-vos segons els termes i condicions de tercers i donar permís per a compartir dades amb estos tercers amb l'objectiu d'oferir el servei. Si l'Skype rep un avís com que l'ús que feu de la funció d'enviament infringeix els termes i condicions de tercers, l'Skype pot haver de prendre les accions que calguen contra el vostre compte, com ara cancel·lar o suspendre el compte. L'Skype ni Microsoft no seran responsables dels serveis de pagament oferits per tercers o d'accions preses d'acord amb els termes i condicions de tercers. L'Skype no ofereix cap garantia ni cap condició addicional segons la qual la funció d'enviament i recepció de diners estarà disponible o continuarà estant disponible.
Text complet
Bing i MSNBing i MSN14f_BingandMSN
Resum
 • f. Bing i MSN.
  • i. Materials del Bing i l'MSN. Els articles, el text, les fotos, els mapes, els vídeos, els reproductors de vídeo i el material de tercers disponibles al Bing i a l'MSN, com ara els robots, les aplicacions i els programes de Microsoft, són només per a ús personal i no comercial. Altres usos, com baixar, copiar o redistribuir estos materials, o bé utilitzar estos materials o productes per crear els vostres propis productes, estan permesos només en la mesura en què ho autoritzen específicament Microsoft o els titulars dels drets o en què es permeta en virtut de la llei de copyright aplicable. Microsoft o altres titulars dels drets es reserven tots els drets del material que no atorgue expressament Microsoft en les condicions de la llicència.
  • ii. Mapes del Bing. És possible que no pugueu utilitzar imatges a vista d'ocell dels Estats Units, Canadà, Mèxic, Nova Zelanda, Austràlia o Japó per motius governamentals sense una aprovació per escrit independent.
  • iii. Bing Places i Bing Manufacturer Center. Quan proporcioneu les vostres Dades o el vostre Contingut al Bing Places o al Bing Manufacturer Center, concediu a Microsoft una llicència de propietat intel·lectual internacional sense canons, de manera que els pot utilitzar, reproduir, guardar, modificar, agregar, promoure, transmetre, mostrar o distribuir com a part d'un servei, i concedir estes llicències a tercers.
Text complet
CortanaCortana14g_Cortana
Resum
 • g. Cortana.
  • i. Ús personal i no comercial. La Cortana és el servei d'assistent personal de Microsoft. Les característiques, serveis, contingut i aplicacions i serveis de tercers que ofereix la Cortana (en conjunt, "Serveis de la Cortana") són només per utilitzar de forma personal i no comercial.
  • ii. Funcionalitat i contingut. La Cortana ofereix una varietat de característiques, algunes de les quals són personalitzades. Els Serveis de la Cortana vos poden permetre accedir a serveis, informació o funcionalitats oferits per altres Serveis de Microsoft o per Aplicacions i Serveis de Tercers. Les Condicions específiques del servei de la secció 13 també s'apliquen al vostre ús dels Serveis de Microsoft aplicables als quals accediu a través dels Serveis de la Cortana. La Cortana proporciona informació només amb fins de planificació i heu d'aplicar el vostre propi criteri independent en revisar esta informació o en confiar-hi. Microsoft no garanteix la fiabilitat, disponibilitat o puntualitat de les experiències personalitzades que ofereix la Cortana. Microsoft no es responsabilitza si una característica d'administració de comunicacions de la Cortana s'endarrereix o impedeix que rebeu, reviseu o envieu una comunicació o notificació.
  • iii. Aplicacions i serveis de tercers. Com a part de la provisió dels Serveis de la Cortana, la Cortana pot intercanviar informació amb Aplicacions i Serveis de Tercers, com ara el vostre codi postal, i preguntes i respostes que generen les Aplicacions i Serveis de Tercers, per tal de satisfer la vostra sol·licitud. Mitjançant la vinculació amb el compte, la Cortana pot permetre que els usuaris facen compres a través de les Aplicacions i els Serveis de Tercers amb les preferències i la configuració del compte que l'usuari haja establit directament amb estes Aplicacions i Serveis de Tercers. Els usuaris poden desconnectar la vinculació del compte en qualsevol moment. El vostre ús de les aplicacions i serveis de tercers està cobert per la secció 5 d'estes Condicions. Els editors d'Aplicacions i Serveis de Tercers poden canviar o interrompre la funcionalitat o les característiques de les seues Aplicacions i Serveis de Tercers, o la seua integració amb els Serveis de la Cortana. Microsoft no es fa responsable del programari ni del microprogramari que proporcionen els fabricants.
  • iv. Dispositius habilitats per a la Cortana. Els dispositius habilitats per a la Cortana són productes o dispositius habilitats per accedir als Serveis de la Cortana, o productes o dispositius compatibles amb els Serveis de la Cortana. Els dispositius habilitats per a la Cortana comprenen els dispositius de tercers o productes que no són de Microsoft, ni fabrica ni desenvolupa. Microsoft no es fa responsable d'estos dispositius o productes de tercers.
  • v. Actualitzacions del programari. En qualsevol dispositiu que estiga connectat als serveis de la Cortana, podem comprovar automàticament la versió del programari dels serveis de la Cortana i baixar les actualitzacions de programari o canvis de configuració, o bé demanar als fabricants dels dispositius habilitats per a la Cortana que mantinguen actualitzat el programari dels serveis de la Cortana.
Text complet
Outlook.comOutlook.com14h_Outlook_com
Resum
 • h. Outlook.com. L'adreça electrònica d'Outlook.com (o @msn, @hotmail o @live) que utilitzeu per a crear el vostre compte Microsoft haurà de ser única durant tot el temps que la vostra safata d'entrada o el compte Microsoft estiguen actius. En cas que vós o Microsoft tanqueu la safata d'entrada d'Outlook.com o el compte Microsoft segons estes Condicions, l'adreça electrònica o el nom d'usuari es poden reciclar al sistema i assignar-se a un altre usuari.
Text complet
Serveis de l'OfficeServeis de l'Office14i_officeBasedServices
Resum
 • i. Serveis de l'Office. L'Office 365 Home, l'Office 365 Personal, l'Office 365 University, l'Office Online, el Sway, OneNote.com i qualsevol altra subscripció de l'Office 365 o Serveis de la marca Office són per a ús personal i no comercial, llevat que tingueu drets d'ús comercial d'acord amb un contracte independent amb Microsoft.
Text complet
Serveis de Microsoft HealthServeis de Microsoft Health14j_MicrosoftHealthServices
Resum
 • j. Serveis de Microsoft Health.
  • i. HealthVault. El HealthVault està dissenyat per a emmagatzemar la informació relacionada amb la vostra salut i informació sobre altres persones (com la vostra família) amb el seu consentiment. Els comptes del HealthVault no estan dissenyats perquè els utilitzen els proveïdors sanitaris ni per a qualsevol altre ús comercial o no personal. És possible que la informació del vostre compte no sempre siga precisa o estiga actualitzada i hauria de consultar-la un proveïdor d'atenció sanitària només per a fins informatius. Els servei del HealthVault no guarda registres per als proveïdors d'atenció sanitària o altres objectius mèdics o d'administració de casos. Per exemple, els registres del HealthVault no són registres designats i creats segons s'indica en les normatives dels Estats Units. Si un proveïdor d'atenció sanitària decideix incloure dades disponibles al HealthVault als seus registres, n'haurà d'emmagatzemar una còpia al seu propi sistema. Si hi ha un custodi complementari d'un registre al vostre compte (perquè algú l'ha convidat), declareu que el custodi complementari té tot el control d'este registre i pot cancel·lar el vostre accés al registre, administrar el registre d'altres persones i visualitzar les dades del registre, incloent-hi com i quan s'utilitza el registre. Microsoft no admet credencials que no siguen de Microsoft (com les del Facebook o l'OpenID), per tant, el suport als clients del HealthVault no podrà ajudar eixes persones amb els seus problemes per a iniciar la sessió. Si perdeu les credencials per a iniciar la sessió, o si es tanca el compte des d'on vau obtindre les credencials, no podreu recuperar les dades emmagatzemades. Per ajudar a mantindre l'accés continuat, vos suggerim que utilitzeu més d'una credencial d'inici de sessió amb el vostre compte del HealthVault. Microsoft no aprova ni controla el funcionament, el suport o la seguretat de les credencials que no siguen de Microsoft i que pugueu estar utilitzant; tampoc se'n fa responsable.
  • ii. Microsoft Band. El dispositiu i l'aplicació Microsoft Band no són dispositius mèdics i només tenen un ús previst relacionat amb l'estat físic i el benestar. No estan dissenyats ni tenen un ús previst per al diagnòstic de malalties ni d'altres afeccions, ni per a la curació, mitigació, tractament ni prevenció de malalties ni d'altres afeccions. Microsoft no és responsable de cap decisió que prengueu basant-vos en la informació que rebeu del Microsoft Band.
  • iii. Robots de salut i HealthVault Insights. Els robots de salut i l'aplicació HealthVault Insights, inclosos els plans d'acció, la informació, els recordatoris i altres funcions, no són dispositius mèdics i només tenen un ús previst relacionat amb l'estat físic i benestar amb un programa emés per un proveïdor d'atenció sanitària. No estan dissenyats ni tenen un ús previst com a substituts de les recomanacions d'un professional mèdic ni tampoc tenen un ús per al diagnòstic, curació, mitigació, tractament ni prevenció de malalties ni d'altres afeccions. Assumiu tota la responsabilitat del vostre ús dels robots de salut i HealthVault Insights i declareu que els recordatoris de HealthVault Insights només estan previstos com un sistema pràctic de suport per a la medicació i recordatoris de tasques. Microsoft no és responsable de cap decisió que prengueu basant-vos en la informació que rebeu de part dels robots de salut o de HealthVault Insights. Sempre heu de consultar amb un metge abans d'utilitzar HealthVault Insights i quan tingueu preguntes relacionades amb un problema de salut, dieta, condició física o programa de benestar. No ignoreu mai els consells mèdics professionals ni espereu a buscar-los per la informació que pugueu trobar als Serveis o mitjançant els Serveis. Com amb qualsevol tecnologia, és possible que els robots de salut i el HealthVault Insights no funcionen com estava previst a causa de diverses raons, com ara la pèrdua de bateria o de connectivitat.
Text complet
Productes digitalsProductes digitals14k_DigitalGoods
Resum
 • k. Productes digitals. Mitjançant Microsoft Groove, Pel·lícules i programes de Microsoft, la Botiga i qualsevol altre servei futur relacionat, Microsoft vos pot permetre obtindre, escoltar, veure, jugar o llegir (segons corresponga) música, imatges, vídeo, text, llibres, jocs o altres materials ("Productes digitals") que podreu obtindre en format digital. Els Productes digitals només es poden utilitzar per al vostre entreteniment personal, sense finalitats comercials. Accepteu que no redistribuireu, difondreu, representareu en públic, mostrareu públicament ni transferireu cap còpia dels productes digitals. Els Productes digitals poden ser propietat de Microsoft o de tercers. En qualsevol cas, enteneu i reconeixeu que els vostres drets respecte als Productes digitals estan limitats per estes Condicions, llei de propietat intel·lectual i les normes d'ús que es troben a https://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=723143. Accepteu que no tractareu de modificar cap Producte digital obtingut mitjançant cap dels Serveis, per cap motiu ni en cap circumstància, incloent-hi la finalitat d'emmascarar o canviar la propietat o l'origen dels Productes digitals. Microsoft o els propietaris dels Productes digitals de tant en tant poden suprimir Productes digitals dels Serveis sense efectuar cap avís.
Text complet
OneDriveOneDrive14l_OneDrive
Resum
 • l. OneDrive.
  • i. Assignació d'emmagatzematge. Si teniu emmagatzemat al vostre compte del OneDrive més contingut del permès per les Condicions del vostre servei de subscripció al OneDrive, gratuït o de pagament, i no responeu als avisos de Microsoft que vos indiquen que ho solucioneu suprimint l'excés de contingut o canviant la vostra subscripció per un pla nou amb més capacitat d'emmagatzematge després de 30 dies d'haver-vos avisat (o un període més llarg especificat a l'avís), ens reservem el dret a tancar el vostre compte i suprimir o inhabilitar l'accés al vostre contingut del OneDrive.
  • ii. Rendiment del servei. Depenent de factors com el vostre equipament, la connexió a Internet i els esforços de Microsoft per tal de mantindre el rendiment i la integritat del seu servei, podeu experimentar retards en actualitzar o sincronitzar el contingut al OneDrive.
  • iii. Notificació de caducitat. En cas que tanquem el vostre compte del OneDrive per inactivitat atenent a la secció 4(a)(ii), vos ho notificarem amb un mes d'antelació. En cas que esteu subscrits al OneDrive amb un compte de pagament, durant el període que heu contractat per tal d'utilitzar el OneDrive no tancarem el compte per inactivitat.
  • iv. Canvis al servei del OneDrive. En cas que qualsevol canvi en els serveis del OneDrive, gratuïts o de pagament, vaja a provocar que perdeu l'accés al vostre contingut del OneDrive vos ho notificarem amb un mínim de 30 dies d'antelació.
  • v. Subscripcions de pagament. Si reduïm els límits d'emmagatzematge del vostre OneDrive o si cancel·lem el servei del OneDrive podeu cancel·lar la subscripció de pagament del OneDrive i vos proporcionarem un reemborsament prorratejat per a esta subscripció. En cas que es produïsca un canvi així vos ho notificarem amb un mínim de 30 dies d'antelació i haureu de cancel·lar el compte dins del període establert a la notificació.
Text complet
Microsoft RewardsMicrosoft Rewards14m_MicrosoftRewards
Resum
 • m. Microsoft Rewards.
  • i. Programa. El Microsoft Rewards (el "Programa") vos permet guanyar punts bescanviables per fer activitats, com ara recerques qualificades, adquisicions, temps dedicat a navegar activament amb el Microsoft Edge i altres ofertes de Microsoft. Les ofertes poden variar en funció del mercat. Una recerca és l'acte d'un usuari individual d'introduir text manualment amb l'objectiu de bona fe d'obtindre resultats de recerca del Bing per als objectius de recerca propis de l'usuari. No s'inclou qualsevol consulta introduïda per un bot, una macro o un altre mètode automatitzat o fraudulent de cap tipus ("Recerca"). Una adquisició és el procés de comprar béns o de baixar i adquirir una llicència per a contingut digital de Microsoft gratuït o de pagament ("Adquisició"). No s'ofereixen punts del Rewards per a totes les compres de Microsoft. Navegar activament amb el Microsoft Edge vol dir tindre el navegador a la vista a la pantalla del dispositiu (és a dir, obert i en ús, amb la icona del Microsoft Edge ressaltada a la barra de tasques, cosa que indica que és l'aplicació que s'està utilitzant), i utilitzar-lo per veure llocs web, mirar vídeos, comprovar el correu o altres usos del navegador. Per obtindre punts per utilitzar el Microsoft Edge, cal definir el Bing com a motor de recerca per defecte i la telemetria ha d'estar habilitada a la configuració del Windows. Microsoft pot oferir oportunitats addicionals per guanyar punts de tant en tant i estes ofertes tindran una duració limitada. Els punts obtinguts es poden bescanviar per productes ("Premis") a la pàgina de bescanvi. Per obtindre més informació, vegeu la secció del Rewards a support.microsoft.com ("P+F").
   • 1. Requisits del Programa. Necessiteu un compte Microsoft vàlid i els dispositius han de complir els requisits mínims del sistema. El Programa està disponible per als usuaris residents als mercats que s'especifiquen a les P+F. Els usuaris individuals no poden tindre més d'un compte del Programa, fins i tot si tenen diverses adreces electròniques. A més, hi ha un límit de sis comptes per grup domèstic. El Programa només es pot utilitzar amb finalitats personals i no comercials.
   • 2. Punts. Llevat de l'opció de donar els punts a una organització benèfica especificada al centre de bescanvi, els punts no es poden transferir. Els punts no són propietat personal vostra i no en podeu obtindre efectiu ni diners a canvi. Els punts es proporcionen d'acord amb les promocions. No es poden comprar. Microsoft pot limitar la quantitat de punts o premis per persona, grup domèstic o període de temps (per exemple, un dia). No es poden bescanviar més de 550.000 punts per any natural al Programa. Els punts obtinguts al Programa no són vàlids en, i no es poden utilitzar en combinació amb cap altre programa que oferisca Microsoft o un tercer. Els punts que no es bescanvien caduquen si no guanyeu ni bescanvieu cap punt durant 18 mesos.
   • 3. Premis. Per bescanviar els punts, podeu visitar el centre de bescanvi o donar-los a una organització benèfica especificada. Pot ser que hi haja un nombre limitat d'alguns premis concrets. En eixe cas, s'entregaran per orde de comanda. Pot ser que hàgeu de proporcionar informació addicional, com ara la vostra adreça electrònica o el vostre número de telèfon (que no siga un número gratuït ni de VoIP) i també pot ser que se vos demane que introduïu un codi de prevenció de frau o que signeu altres documents legals per bescanviar els punts per premis. Quan demaneu un premi, ja no podreu cancel·lar-lo ni tornar-lo i obtindre un reembossament dels punts, llevat que es tracte d'un producte defectuós o que ho exigisca la legislació aplicable. Si demaneu un Premi i no hi ha existències o no està disponible per altres motius, Microsoft determinarà, a la seua discreció, si el podem substituir per un premi de valor comparable o si reembossem els punts. Microsoft pot actualitzar els premis que s'ofereixen al centre de bescanvi o interrompre l'oferta de premis específics. Pot ser que alguns premis tinguen requisits d'edat. Qualsevol requisit similar s'inclourà a l'oferta corresponent. Sou responsable de tots els impostos federals, estatals i locals, així com de qualsevol altre cost, derivat d'acceptar i utilitzar el premi. Els premis s'enviaran per correu a l'adreça electrònica que proporcioneu en fer la comanda del premi, de manera que és important que l'adreça estiga actualitzada. Els premis que no es puguen entregar no es tornaran a enviar i, per tant, es perdran. Els premis no es poden revendre.
   • 4. Cancel·lació de la Participació al Programa. El compte del Programa es cancel·larà si no hi inicieu la sessió almenys una vegada en un període de 18 mesos. A més, Microsoft es reserva el dret de cancel·lar el compte del Programa d'un usuari concret en cas de manipulació, mal ús o frau del Programa, o d'infracció d'estes Condicions. Si es cancel·la el Programa (per part vostra o nostra) o se suspén, tindreu 90 dies per bescanviar els punts. Si no ho feu, els perdreu. En el moment de la cancel·lació, el vostre dret a utilitzar el Programa i acumular punts futurs es rescindeix.
   • 5. Altres Condicions. Microsoft es reserva el dret d'inhabilitar-vos, inhabilitar el vostre accés al compte del Programa o els Punts, i de retindre els vostres punts, premis i contribucions caritatives si Microsoft considera que esteu manipulant algun aspecte del Programa o n'esteu fent un mal ús o que les vostres activitats infringeixen estes Condicions.
Text complet
DiversosDiversos16_17_18_miscellaneous
Resum

14. Diversos. Esta secció, i les seccions 1, 9 (per als imports generats abans de la terminació d'estes Condicions), 10, 11, 12, 16 i les que, d'acord amb les seues condicions, s'apliquen després de la seua rescissió, seguiran vigents en cas de terminació o cancel·lació d'estes Condicions. Podem assignar, transferir o cedir els nostres drets i les nostres obligacions de qualsevol altra manera segons estes Condicions, de forma total o parcial, sempre que esta cessió no vos afecte negativament, en qualsevol moment i sense previ avís. Podeu no assignar, transferir ni cedir de cap altra manera les Condicions o qualsevol dret d'ús dels Serveis. Este es el contracte complet entre vós i Microsoft per a l'ús dels Serveis. Substitueix qualsevol contracte anterior entre vós i Microsoft relacionat amb l'ús dels Serveis. Totes les parts d'estes Condicions s'apliquen en la màxima mesura permesa per la llei rellevant. Si un tribunal o àrbitre sosté que no podem aplicar una part d'estes Condicions tal com estan redactades, estes condicions se substituiran per altres de similars fins a la mesura aplicable segons la llei pertinent, però la resta d'estes Condicions no canviaran. Estes Condicions estan destinades només per al vostre ús i benefici. No estan destinades a beneficiar altres persones, excepte els successors de Microsoft i les parts que Microsoft assigne. Les capçaleres d'apartat només serveixen de referència.

15. Lleis d'exportació. Heu de complir amb totes les lleis i normes nacionals i internacionals d'exportació que s'apliquen al programari i/o els Serveis, que incloguen les limitacions sobre destinacions, usuaris finals i ús final. Per obtindre més informació sobre les limitacions geogràfiques i d'exportació, visiteu https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=868968 i https://www.microsoft.com/exporting.

16. Reserva de drets i comentaris. Tret d'allò descrit expressament en estes Condicions, Microsoft no vos concedeix una llicència ni altres drets de cap tipus per cap patent, pràctica, copyrights, secrets comercials, marques comercials o altra propietat intel·lectual que Microsoft o alguna entitat relacionada posseïsca o controle, com ara noms, imatges comercials, logotips o equivalents. Si cediu a Microsoft una idea, proposta, suggeriment o comentari, com ara idees per a productes, tecnologies, promocions, noms de productes, comentaris de productes i millores de productes ("Comentaris"), doneu a Microsoft, sense cap càrrec, drets d'autor ni cap altra obligació envers vós, el dret de fer, haver fet, crear treballs derivats, utilitzar, compartir i comercialitzar els vostres Comentaris de qualsevol manera i amb qualsevol propòsit. No enviareu Comentaris subjectes a una llicència pels quals Microsoft haja de llicenciar el seu programari, tecnologies o documentació a tercers perquè Microsoft incloga els vostres Comentaris en ells.

Text complet
AVISOSAVISOSNOTICES
Resum

Avisos i procediments per a presentar reclamacions de violació de la propietat intel·lectual. Microsoft respecta els drets de propietat intel·lectual de tercers. Si teniu reclamacions de violacions de la propietat intel·lectual, com ara reclamacions per violació dels drets d'autor, vos recomanem que envieu un avís al respecte a l'agent adient de Microsoft. Per obtindre més detalls i informació de contacte, consulteu Avisos i procediments per a presentar reclamacions de violació de la propietat intel·lectual.

Microsoft utilitza els processos establits en el títol 17, apartat 512 del Codi dels Estats Units per a respondre als avisos de violació de la propietat intel·lectual. En les circumstàncies adequades, Microsoft també pot inhabilitar o rescindir els comptes dels usuaris dels serveis de Microsoft que siguen infractors reincidents.

Avisos i procediments respecte a la propietat intel·lectual en publicitat. Reviseu les vostres Directrius sobre la propietat intel·lectual relatives a les qüestions sobre propietat intel·lectual en la nostra xarxa de publicitat.

Avisos de propietat intel·lectual i marques registrades La propietat intel·lectual dels Serveis pertany a © 2018 Microsoft Corporation i/o els seus proveïdors, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052, EUA. Tots els drets reservats. Microsoft i els noms, els logotips i les icones de tots els productes, programaris i serveis de Microsoft poden ser marques comercials o marques registrades de Microsoft als Estats Units i/o a altres països. Els noms d'empreses i productes en si poden ser marques comercials dels seus respectius propietaris. Queda reservat qualsevol dret que no s'atorgue específicament en estes Condicions. Una part del programari utilitzat en alguns servidors de llocs web de Microsoft pot basar-se parcialment en el treball del Independent JPEG Group. Copyright © 1991-1996 Thomas G. Lane. Tots els drets reservats. El programari "gnuplot" utilitzat en determinats servidors de llocs web de Microsoft és propietat de © 1986‑1993 Thomas Williams, Colin Kelley. Tots els drets reservats.

Avís mèdic. Microsoft no proporciona consells sanitaris o mèdics, ni diagnòstics o tractaments. Busqueu l'ajuda d'un metge o un altre proveïdor sanitari qualificat quan tingueu preguntes relacionades amb una condició de salut, dieta, condició física o programa de benestar. No ignoreu mai els consells mèdics professionals ni espereu a buscar-los per la informació que pugueu trobar als Serveis o mitjançant els Serveis.

Cotitzacions de borsa i dades d'índex (inclosos els valors d'índex). © 2013 Morningstar, Inc. Tots els drets reservats. La informació que s'indica ací: (1) és propietat de Morningstar i/o els seus proveïdors de contingut; (2) no es pot copiar ni distribuir; i (3) no es garanteix que siga precisa, completa o puntual. Ni Morningstar ni els seus proveïdors de contingut són responsables de cap dany o pèrdua que es derive de l'ús d'esta informació. El rendiment en el passat no garanteix resultats en un futur.

És possible que no pugueu utilitzar els Índexs del Dow JonesSM, dades d'índex ni les marques de Dow Jones relatives a l'emissió, la creació, el patrocini, el comerç, el màrqueting o la promoció de cap instrument financer o producte d'inversió (per exemple, derivats, productes estructurats, fons d'inversió, fons cotitzats o carteres d'inversió, entre altres) quan el preu, la rendibilitat i/o el rendiment de l'instrument o el producte d'inversió es base, o estiga relacionat, o pretenga supervisar qualsevol dels Índexs o un representant de qualsevol dels Índexs) sense un consentiment per escrit independent de Dow Jones.

Avís financer. Microsoft no és un agent/intermediari ni un assessor d'inversions registrat als Estats Units o en altres jurisdiccions i no assessora les persones físiques sobre si és aconsellable invertir en borsa, comprar o vendre valors o altres serveis o productes financers. Res del que contenen els Serveis és una oferta o sol·licitud per comprar o vendre cap valor. Ni Microsoft ni els seus llicenciants de cotitzacions de valors o dades d'índex promocionen ni recomanen cap producte o servei financer concret. Res d'allò que s'estableix en els Serveis pretén ser un consell professional, inclosos, entre altres, els consells d'inversió o fiscals.

Avís sobre els estàndards visuals H.264/AVC i MPEG-4 Visual i l'estàndard de vídeo VC-1. El programari pot incloure la tecnologia de còdecs H.264/AVC, MPEG-4 Visual i VC-1, la llicència dels quals està concedida per MPEG LA, L.L.C. Esta tecnologia és un format de compressió de dades d'informació de vídeo. MPEG LA, L.L.C. obliga a utilitzar l'avís següent:

LA LLICÈNCIA D'ESTE PRODUCTE ES CONCEDEIX SEGONS LES LLICÈNCIES DE LA CARTERA DE PATENTS DE H.264/AVC, MPEG-4 VISUAL I VC-1 PER A UN ÚS PERSONAL I NO COMERCIAL PER PART D'UN CONSUMIDOR PER A (A) CODIFICAR VÍDEO DE CONFORMITAT AMB LES NORMES (“ESTÀNDARDS DE VÍDEO”) I/O (B) DESCODIFICAR VÍDEO H.264/AVC, MPEG-4 VISUAL I VC-1 QUE HAJA CODIFICAT UN CONSUMIDOR EXERCINT UNA ACTIVITAT PERSONAL NO COMERCIAL I/O OBTINGUT D'UN PROVEÏDOR DE VÍDEO AMB LLICÈNCIA PER A SUBMINISTRAR ESTE VÍDEO. CAP DE LES LLICÈNCIES ANOMENADES ES POT APLICAR A UN ALTRE PRODUCTE, INDEPENDENTMENT DE SI EL PRODUCTE S'INCLOU AMB EL PROGRAMARI EN UN ARTICLE ÚNIC. NO S'ATORGA CAP ALTRA LLICÈNCIA PER A QUALSEVOL ALTRE ÚS, NI HEU DE PRESSUPOSAR ESTE ATORGAMENT. PODEU OBTINDRE INFORMACIÓ ADDICIONAL DE MPEG LA, L.L.C. CONSULTEU EL LLOC WEB DE MPEG LA.

Amb propòsits d'aclariment, este avís no limita ni impedeix l'ús del programari segons estes Condicions en empreses corrents que l'utilitzen per a motius empresarials que no incloguen (i) la redistribució del programari a tercers, o (ii) la creació de material amb els ESTÀNDARDS DE VÍDEO que admeten tecnologies per a la distribució a tercers.

Text complet
TERMES DE LA LLICÈNCIA D'APLICACIÓ ESTÀNDARDTERMES DE LA LLICÈNCIA D'APLICACIÓ ESTÀNDARDSTANDARDAPPLICATIONLICENSETERMS
Resum

CONDICIONS DE LLICÈNCIA D'APLICACIONS ESTÀNDARD
PER A APLICACIONS OFERIDES A L'ESPAI ECONÒMIC EUROPEU

MICROSOFT STORE

Estos termes de la llicència són un contracte entre vós i l'editor de l'aplicació. Llegiu-los. S'apliquen a les aplicacions de programari que baixeu del Microsoft Store (l'"Store"), incloses les actualitzacions o els suplements de l'aplicació, llevat que l'aplicació incloga condicions independents. En eixe cas, s'aplicaran eixes condicions.

SI NO ACCEPTEU ESTOS TERMES, NO TENIU DRET A BAIXAR O UTILITZAR L'APLICACIÓ NI HEU DE FER-HO.

L'editor de l'aplicació és l'entitat que vos concedeix la llicència per a l'aplicació, tal com s'identifica a l'Store.

Si compliu amb els termes d'esta llicència, se vos atorgaran els drets que s'expliquen més avall.

 • 1. DRETS D'INSTAL·LACIÓ I D'ÚS. Heu d'instal·lar i utilitzar l'aplicació als dispositius Windows o les consoles Xbox, com es descriu a les Normes d'ús de Microsoft. Microsoft es reserva el dret a modificar les Normes d'ús de Microsoft en qualsevol moment.
 • 2. SERVEIS BASATS EN INTERNET.
  • a. Consentiment per a les aplicacions basades en Internet o sense fil. Si l'aplicació es connecta a sistemes informàtics a través d'Internet, que poden incloure una xarxa sense fil, l'ús de l'aplicació funciona com un consentiment per a transmetre informació estàndard del dispositiu (entre altres, informació tècnica del dispositiu, el sistema i el programari de l'aplicació, a més dels perifèrics) per als serveis sense fil o basats en Internet. Si es presenten altres termes relacionats amb l'ús que feu dels serveis als quals accediu amb l'aplicació, també s'aplicaran estos termes.
  • b. Mal ús dels serveis basats en Internet. No podeu utilitzar els Serveis basats en Internet de manera que, intencionadament, perjudiqueu altres persones o els impediu utilitzar la xarxa sense fil o el servei. No podeu utilitzar el servei per a provar d'accedir de manera no autoritzada a serveis, dades, comptes o xarxes per qualsevol mitjà.
 • 3. ÀMBIT DE LA LLICÈNCIA. L'aplicació s'autoritza amb llicència, no es ven. Este contracte només vos atorga drets d'ús de l'aplicació. Si Microsoft desactiva la capacitat d'utilitzar les aplicacions als vostres dispositius de conformitat amb el vostre contracte amb Microsoft, es rescindirà qualsevol dret de llicència associat. L'editor de l'aplicació es reserva tots els altres drets. A menys que la llei aplicable vos atorgue més drets malgrat esta limitació, podeu utilitzar l'aplicació només en la mesura expressament permesa en este contracte. Si ho feu, heu de complir amb totes les limitacions tècniques de l'aplicació que només vos permeten utilitzar-la de determinades maneres. No podeu:
  • a. Evitar les limitacions tècniques de l'aplicació.
  • b. Realitzar enginyeria inversa, descompilar o desmuntar l'aplicació, excepte en la mesura permesa expressament per la llei de propietat intel·lectual aplicable.
  • c. Fer més còpies de l'aplicació de les que s'indiquen en este contracte o les que permeta la llei aplicable, malgrat esta limitació.
  • d. Publicar l'aplicació o posar-la a disposició d'altres persones de qualsevol altra manera perquè se'n facen còpies.
  • e. Llogar, arrendar o prestar l'aplicació.
  • f. Transferència de l'aplicació o d'este contracte a tercers.
 • 4. DOCUMENTACIÓ. Si s'incorpora documentació a l'aplicació, podeu copiar-la i utilitzar-la per a la vostra referència personal.
 • 5. RESTRICCIONS PEL QUE FA A LA TECNOLOGIA I L'EXPORTACIÓ. L'aplicació pot estar subjecta al control tecnològic dels Estats Units o internacional o bé a les lleis i normatives sobre exportació. Heu de complir amb totes les lleis i normatives nacionals i internacionals que s'apliquen a la tecnologia usada o admesa per l'aplicació. Estes lleis inclouen restriccions sobre destinataris, usuaris finals i ús final. Per obtindre informació sobre els productes de Microsoft, aneu al lloc web d'exportació de Microsoft.
 • 6. SERVEIS DE SUPORT TÈCNIC. Poseu-vos en contacte amb l'editor de l'aplicació per determinar si hi ha cap servei de suport tècnic disponible. Microsoft, el fabricant del maquinari i el proveïdor de serveis sense fil (llevat que un d'estos siga l'editor de l'aplicació) no es fan responsables de proporcionar serveis de suport tècnic per a l'aplicació.
 • 7. CONTRACTE COMPLET. Este contracte, inclosa qualsevol estratègia de privacitat aplicable, qualsevol condició addicional que acompanye l'aplicació i qualsevol condició dels suplements i les actualitzacions constitueixen en el seu conjunt el contracte entre vós i l'editor de l'aplicació.
 • 8. LLEI APLICABLE.
  • a. Estats Units i Canadà. Si adquiriu l'aplicació als Estats Units o al Canadà, les lleis de l'estat o la regió on residiu (o, en cas d'una empresa, on estiga ubicat el principal lloc de negocis) regiran la interpretació d'estes condicions, les reclamacions per incompliment i qualsevol altra reclamació (entre altes, la protecció al consumidor, la competència deslleial i les reclamacions per danys), independentment del conflicte de principis de dret.
  • b. Fora dels Estats Units i del Canadà. Si heu adquirit l'aplicació en un altre país, s'apliquen les lleis d'eixe país.
 • 9. EFECTE JURÍDIC. Este contracte descriu determinats drets legals. Podeu tindre altres drets segons les lleis del vostre estat o país. Este contracte no canvia els vostres drets en virtut de les lleis del vostre estat o país si eixes lleis no permeten fer-ho.
 • 10. RENÚNCIA DE GARANTIA. Esta aplicació té una llicència "tal qual", "amb tots els defectes" i "segons la disponibilitat". L'editor de l'aplicació, en el seu propi nom, Microsoft (en cas que Microsoft no siga l'editor de l'aplicació), operadors mòbils amb la xarxa dels quals es proporciona l'aplicació i cadascuna de les seues respectives filials, distribuïdors, agents i proveïdors ("Altres parts"), no proporcionen cap garantia contractual addicional, garanties ni condicions en relació a l'aplicació. Disposeu de totes les garanties obligatòries previstes per la llei, però nosaltres no oferim cap altra garantia. En la mesura que la legislació local ho permeta, les altres parts compreses exclouen qualsevol garantia implícita obligatòria, entre altres les de comerciabilitat, d'idoneïtat per a un objectiu particular, de seguretat, de confort i d'absència d'infracció de drets.
 • 11. LIMITACIÓ DE COMPENSACIONS I INDEMNITZACIONS.
  • a. L'editor de l'aplicació no serà responsable de cap contingut de l'usuari ni de cap altre material de tercers, inclosos els enllaços a llocs web de tercers i activitats proporcionades pels usuaris. Estos tipus de contingut i activitat no són atribuïbles a l'editor de l'aplicació ni representen la seua opinió.
  • b. L'editor de l'aplicació només serà responsable si les obligacions materials de les condicions de la llicència s'han infringit.
  • c. L'editor de l'aplicació, els seus agents indirectes i/o els representants legals no seran responsables de cap dany o pèrdua financera imprevisible respecte a un dany indirecte, incloses les pèrdues de beneficis, a menys que l'editor de l'aplicació, els seus agents indirectes i/o els seus representants legals hagen actuat, com a mínim, de forma greument negligent o amb faltes intencionades.
  • d. Qualsevol responsabilitat legal objectiva de l'editor de l'aplicació, incloent-hi, entre d'altres, la responsabilitat segons la llei de responsabilitat del producte i la responsabilitat legal per l'incompliment de la garantia, no es veurà afectada per la limitació de la responsabilitat. Això mateix s'aplica a la responsabilitat de l'editor de l'aplicació, els seus agents indirectes i/o els seus representants legals en cas de frau o negligència per la seua part que haja ocasionat lesions personals o la mort.
  • e. No hi ha cap altra reclamació contractual ni legal a banda de les que s'inclouen en els subapartats de l'(a) a l'(e) d'este apartat 11 que puga resultar de l'aplicació d'estos termes de llicència i/o de l'ús de les aplicacions o dels serveis posats a la vostra disposició mitjançant l'aplicació.
Text complet
Serveis cobertsServeis cobertsserviceslist
Resum

Els productes, les aplicacions i els serveis següents estan coberts pel Contracte de serveis de Microsoft, però és possible que no estiguen disponibles en el vostre mercat.

 • Account.microsoft.com
 • Advertising.microsoft.com
 • Aplicació Mapes
 • Auxiliar d'assistència i recuperació de Microsoft per a l'Office 365
 • Bing App for Android
 • Bing Apps (Aplicacions del Bing)
 • Bing Bots
 • Bing Business Bot
 • Bing Desktop (Escriptori del Bing)
 • Bing Dictionary (Diccionari del Bing)
 • Bing for Business
 • Bing Image and News (iOS)
 • Bing in the Classroom (Bing a l'aula)
 • Bing Search APIs/SDKs
 • Bing Search app (Aplicació de recerca del Bing)
 • Bing Sportscaster
 • Bing Toolbar (Barra d'eines del Bing)
 • Bing Translator
 • Bing Webmaster
 • Bing Wikipedia Browser (Navegador de la Viquipèdia del Bing)
 • Bing.com
 • Bing
 • Bingplaces.com
 • Botiga de l'Office
 • Botiga del Windows
 • Botiga
 • Citizen Next
 • Compte Microsoft
 • Cortana skills by Microsoft
 • Cortana
 • Default Homepage and New Tab Page on Microsoft Edge
 • Dev Center App
 • Device Health App
 • Dictate
 • Docs.com
 • education.minecraft.net
 • Empaperats de Microsoft
 • Entrevistes de Skype
 • Face Swap
 • Família de Microsoft
 • Forms.microsoft.com
 • forzamotorsport.net
 • Galeria fotogràfica del Windows
 • Groove Music Pass
 • Groove
 • GroupMe
 • HealthVault
 • Jocs de l'Xbox i del Windows, aplicacions i llocs web publicats per Microsoft
 • LineBack
 • Mapes del Bing
 • Microsoft Academic
 • Microsoft Add-Ins for Skype
 • Microsoft Bots
 • Microsoft Educator Community
 • Microsoft Health
 • Microsoft Pay
 • Microsoft Research Interactive Science
 • Microsoft Research Open Data
 • Microsoft Soundscape
 • Microsoft Translator
 • Microsoft XiaoIce
 • Mixer
 • MSN Dial Up
 • MSN Diners
 • MSN Esports
 • MSN Explorer
 • MSN Menjar i Beure
 • MSN Notícies
 • MSN Oratge
 • MSN Premium
 • MSN Salut i Benestar
 • MSN Viatges
 • MSN.com
 • Next Lock Screen
 • Office 365 Consumer
 • Office 365 Home
 • Office 365 Personal
 • Office 365 University
 • Office Online
 • Office Sway
 • Office.com
 • OneDrive.com
 • OneDrive
 • OneNote.com
 • Outlook.com
 • Paint 3D
 • Pel·lícules i programes de Microsoft
 • Picturesque Lock Screen
 • Presentation Translator
 • Recerca intel·ligent
 • Remix 3D
 • Rinna
 • rise4fun
 • Ruuh
 • Seeing AI
 • Send
 • Skype in the Classroom
 • Skype Manager
 • Skype Qik
 • Skype.com
 • Skype
 • Snip Insights
 • Spreadsheet Keyboard
 • Sprinkles
 • Sway.com
 • to-do.microsoft.com
 • Translator for Microsoft Edge
 • Translator Live
 • UrWeather
 • Video Breakdown
 • Visio Online
 • Web Translator
 • Who’s In
 • Windows Live Mail
 • Windows Live Writer
 • Windows Movie Maker
 • Xbox Game Pass
 • Xbox Live Gold
 • Xbox Live
 • Xbox Music
 • Xbox Store
Text complet
Entitats Contractants Afiliades (per als Serveis de Pagament de la Secció 10(b))Entitats Contractants AfiliadesAffiliateContractingEntities
Resum

En este moment, no hi ha cap entitat contractant afiliada. Microsoft Ireland Operations Limited és la vostra entitat contractant.

Text complet
12 de novembre de 2018 0