Korisničko i partnersko iskustvo
Početna stranica Slušamo vas Naši odgovori Pošaljite nam povratne informacije Obratite nam se
 
Slušamo vas
Naši odgovori
Pošaljite nam povratne informacije
 

Zatražite povratne informacije

Klijenti i partneri traže sigurna, pouzdana i inspirativna rješenja za rad na računalu. Microsoft od klijenata i partnera neprekidno traži povratne informacije, sluša ih i na njih odgovara. Pažljivo praćenje izraženih potreba i prioriteta naših klijenata i partnera omogućuje nam stvaranje proizvoda i tehnologija koji će tim klijentima i partnerima biti najkorisniji.

Premda nam je anketa glavni izvor informacija za bolje razumijevanje općih trendova koji pokreću zadovoljstvo klijenata i partnera, to nije jedini način na koji Microsoft od klijenata i partnera pribavlja dragocjene informacije. Naši nam klijenti i partneri dobrovoljno pružaju i čitav niz drugih informacija i uvida, koji izravno utječu na Microsoftove poslovne procese te projektiranje proizvoda i usluga. To čine putem dodatnih anketa, studija iskoristivosti, istraživanja, tehnologija za slanje povratnih informacija o proizvodu te putem mogućnosti slanja povratnih informacija internetom.

Povratne informacije mogu se pribaviti i putem dolje prikazanog obrasca. Ako imate bilo kakve povratne informacije vezane uz bilo koji Microsoftov proizvod, uslugu ili proces, obratite nam se putem niže prikazanog obrasca. Možete biti sigurni da će naše više rukovodstvo pregledati svaku povratnu informaciju koju dobijemo.Ivan Vidaković Ivan Vidaković
General Manager
Microsoft Croatia
Ivan Vidaković

Ime: Obavezno
Prezime: Obavezno
E-pošta: Obavezno
Telefon:
Kategorija povratne informacije: Obavezno
Poruka:
Osigurajte dobivanje odgovora od Microsofta – pogledajte važne informacije o SPAM filterima.