DCSIMG

OVS Expert

Ugovor o licenciranju Open Value Subscription (engl.)

Program Open Value Subscription je Microsoftov program licenciranja namijenjen organizacijama s barem 5 računala, koje žele iskoristiti pogodnosti godišnjeg plaćanja pretplate na najnovije verzije softvera, u periodu od tri godine. Pretplatom tvrtka stječe pravo na korištenje Microsoft Desktop Platforme (Windows Upgrade, jedno od ponuđenih izdanja Office paketa i paketa pristupnih licenci za poslužitelje - Core CAL, ili Enterprise CAL Suite) i dodatnih Microsoftovih proizvoda uključenih u OVS ugovor.

Tvrtke koje se standardiziraju na Microsoftovoj platformi mogu uživati u pogodnostima koje im nudi OVS kao što su:

  • Popis pogodnosti
  • Glavne prednosti OVS modela
Riješite probleme koji vam usporavaju i otežavaju poslovanje!
Pogledajte koje su prednosti OVS načina licenciranja
Microsoft Office 2010

Činjenica je da neplanirana kupovina softvera često dovodi do neočekivano visokih troškova kao i do neusklađenosti verzija softvera unutar vaše tvrtke.

Pravilnim planiranjem kupovine softverskih licenci, putem odgovarajućih modela, postižete usklađenost svih računala kojima se vaši djelatnici koriste.

Nadalje, zahvaljujući Home Use Programu vi i vaši djelatnici dobivate pravo upotrebe najnovijega programskog paketa Microsoft Office kod kuće, čime ćete povećati svoju učinkovitost u radu s njim.

Rezultat? Bolja produktivnost i veća profitabilnost!

Rješenja
OVS Expert

Poslovni je svijet žestok, a konkurencija nikada ne spava. Svaka je minuta važna, a to postaje pravi izazov ako zapnete u zračnoj luci, daleko od poslovnih datoteka, ili ako je osoba s kojom morate raditi ostala kod kuće s bolesnim djetetom. Svaki dodatni korak, svaki zastoj znači da imate manje vremena za usredotočivanje na zaradu. Pravi alati za povećanje produktivnosti omogućuju vašim zaposlenicima manji utrošak vremena, a bez smanjenja kvalitete te povećanje učinkovitosti prilikom međusobne suradnje, neovisno o tome nalaze li se u uredu ili izvan njega.
A rezultat? Bolja produktivnost i veća profitabilnost.

  • Pojednostavnite svakodnevne zadatke i obavite ih više
  • Učinkovitije surađujte uz tehnologije za suradnju
  • Lakše radite izvan ureda uz moderne mobilne tehnologije
  • Uz brze uvide u poslovanje donosite pametnije odluke