Microsoft Dynamics CRM 2013 Kundecenter
Microsoft Dynamics CRM
Kundecenter
Search Microsoft Dynamics CRM 2013 Kundecenter

Gemme og tilknytte Outlook-kontaktpersoner i Microsoft Dynamics CRM

Du kan gemme Microsoft Outlook-kontaktpersoner som nye kontaktpersoner i Microsoft Dynamics CRM. Du kan knytte den post, du netop har gemt, til en anden Microsoft Dynamics CRM-post, f.eks. et firma eller en kontakt.

  1. I CRM til Outlook i Microsoft Outlook-mappen med kontakter kan du vælge op til 20 kontakter.

  2. På fanen Startside i gruppen CRM skal du klikke på fanen Spor.

    Kontakterne vises i området Kontakter i Microsoft Dynamics CRM.

    I mappen Microsoft Outlook-kontakter vises ikonet Sporet i CRM for at indikere, at hver kontakt er sporet.

  3. Hvis du vil knytte kontakterne til en overordnet post i Microsoft Outlook i gruppen CRM, skal du klikke eller trykke på Angiv overordnet og derefter klikke eller trykke på posttypen.

  4. I dialogboksen Slå post op skal du klikke eller trykke på den post, du vil bruge, og derefter klikke eller trykke på OK.


    Tip!

    Klik eller tryk først på Angående, Angiv angående eller Angiv overordnet, og Spor i CRM aktiveres automatisk.



    Bemærk!

    Under Registrering af dubletter identificeres dubletposter, når en post spores. I Microsoft Dynamics CRM kontrolleres det også, om der er dubletter, når du synkroniserer eller skifter til online.

    Løse problemer med potentielle dubletposter

    Hvis det registreres, at en post er en potentiel dublet, vises dialogboksen Der er registreret dubletter i Microsoft Dynamics CRM i stedet for at gemme posten.

    1. Hvis du vil åbne en post for at sikre dig, at det er en potentiel dublet, skal du dobbeltklikke eller trykke på posten på listen Potentielle, dublerede poster.

    2. Hvis reglen for registrering af dubletter identificerer potentielle dubletposter i andre posttyper, skal du gennemse poster fra alle de angivne posttyper.

    3. Hvis den nye eller opdaterede post ikke er en dublet, kan du oprette den nye post ved at klikke eller trykke på Gem post.

      ELLER

      Hvis den nye eller opdaterede post er en dublet, kan du annullere ændringerne ved at klikke eller trykke på Annuller.



    Vigtigt!

    Registrering af dubletter kan kun ske, hvis registrering af dubletter er aktiveret i Indstillinger for registrering af dubletter, og hvis der findes mindst én regel for registrering af dubletter for posttypen. Arbejde med Avanceret søgningFlere oplysninger:Avoiding Duplicate Records


  • Hvis du vil føje flere oplysninger til formularen Kontakt i Microsoft Dynamics CRM, skal du klikke på kontakten i Microsoft Outlook og derefter i gruppen CRM klikke eller trykke på Vis i CRM.

  • Hvis kontakten er knyttet til en overordnet post, kan du åbne den overordnede post fra kontaktposten i Microsoft Outlook. Klik eller tryk for at åbne posten på Microsoft Outlook-listen over kontakter. Klik eller tryk på Vis overordnet i gruppen CRM.

  • Feltet Firma i en Microsoft Outlook-kontakt føjes ikke automatisk til det overordnede firma for den nye Microsoft Dynamics CRM-kontakt. Arbejde med Avanceret søgningFlere oplysninger:Angive personlige indstillinger

Oplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger for Microsoft Dynamics CRM til Microsoft Office Outlook

Før du kan bruge CRM til Outlook, skal du logge på med dine legitimationsoplysninger (en mailadresse og adgangskode). Du kan vælge at gemme disse oplysninger lokalt, så du ikke bliver bedt om at angive dem, hver gang du åbner Outlook. Hvis du vælger at gemme oplysningerne, oprettes der automatisk forbindelse mellem Microsoft Dynamics CRM og CRM til Outlook, hver gang du åbner Outlook.

Når du første gang har logget på CRM til Outlook og brugt programmet, er der altid forbindelse mellem computeren og CRM, når der er adgang til internettet. Du kan vælge at afbryde forbindelsen mellem computeren og CRM ved at angive den relevante indstilling. Hvis du deaktiverer forbindelsen, fungerer CRM til Outlook muligvis dårligere.

Hvis du anvender CRM til Outlook til sporing af mail, bliver mailtråden synlig for de brugere i organisationen, der har tilladelse til at se den.

For alle mails, som du modtager, sendes afsenderens og modtagerens mailadresser samt meddelelsens emnelinje til CRM fra CRM til Outlook. Dermed kan det kontrolleres, om en bestemt mail skal gemmes i tjenesten CRM. Når du sporer et element, gemmes der en kopi af elementet i tjenesten CRM. Kopien er synlig for alle andre brugere i organisationen, der har de fornødne tilladelser. Kopien slettes automatisk fra tjenesten CRM, når du stopper sporingen af et element, men kun, hvis du ejer det pågældende element.

 
Kunne du bruge disse oplysninger?