Publiceret: 12/21/2011
Visninger: 439
Bedøm casen:

Fugmann Fugmann sparer tid, besvær og 100.000 kroner årligt med Office 365

– Med Office 365 kan jeg bruge mere af min tid på fakturérbart arbejde og ikke på IT-problemer og serverknas. Det betyder, at vi sparer op mod 100.000 kroner om året, når driftsbesparelser og mere effektiv udnyttelse af min tid tælles med, anslår Christian Tyllesen.

Han er data- og sikringstekniker hos Fugmann A/S og fungerer tillige som installationsvirksomhedens it-ansvarlige, ’for som i mange andre mindre virksomheder er der jo ikke plads til en dedikeret it-funktion’ tilføjer han.

”Det er utrolig nemt”

Fugmann har 75 ansatte og specialiserer sig i energibesparende tekniske installationer. Derfor korresponderede det fint med virksomhedens værdier at vælge den skybaserede Office 365, fordi det bl.a. gav virksomheden mulighed for at sende den fysiske og strømslugende Exchange-server til de evige silicium-marker. Desuden sparer han – med egne ord – utroligt meget tid på banale IT-gøremål.

– Tidligere tog det op mod en halv time at konfigurere en ny mailadresse og jeg skulle sidde på kontoret for at gøre det. I dag tager det mig fem minutter, og jeg kan klare det via web på telefonen, f.eks. hvis jeg er ude på en byggeplads. Det er utrolig nemt, forklarer han.

Betaler udelukkende for forbruget

Samtidig slipper Fugmann for at holde en fysisk server opdateret ’med alle de komplikationer, der følger med,’ som Christian Tyllesen bemærker. Han slipper f.eks. helt for at holde styr på spamfilter og backup, ligesom alle kolleger nu har fået en mail, som de kan tilgå fra den pc, telefon eller tablet, de nu måtte have ved hånden.

– Tidligere skulle vi købe ’mailsikkerhedspakker’ med 5 eller 25 adresser og betalte på forhånd, uanset hvor mange adresser vi havde brug for nu og her. Men med Office 365 betaler vi kun for de adresser, vi faktisk bruger. Prisen kan heller ikke siges at være helt urimelig; kioskbrugerne – dvs. kolleger, der kun har behov for webmail – koster os f.eks. kun 13 kroner om måneden, siger han.

”Jeg kan kun anbefale Office 365”

Sammen med overgangen til skyløsningen skiftede Fugmann til Microsoft Office 2010, som virksomheden lejer på brugerbasis via Office 365 – hvormed man helt slipper for bøvlet med licensstyring. Den samlede løsning er sat op i samarbejde med ExatoSolutions, som Christian Tyllesen betegner som ’utroligt professionelle og gode til at hjælpe os, både undervejs og sidenhen.’

– Alt i alt kan jeg kun anbefale Office 365 til andre mindre virksomheder. Vi har fået en ekstremt fleksibel løsning, der er let at administrere og gennemskue udgifterne til. I dag har vi reelt også kun behov for et par superbrugere og så for vores it-partner i de sjældne tilfælde, hvor der er et eller andet, vi ikke lige selv kan konfigurere, siger Christian Tyllesen.

Løsningen - kort fortalt
Partner Profile

ExatoSolutions ApS +45 70 27 66 55 www.exatosolutions.dk


Situationen

Fugmann A/S er en familiejet virksomhed med speciale i tekniske installationer, navnlig med fokus på energibesparende og miljørigtige løsninger indenfor el og datanetværk. Virksomheden har ca. 75 ansatte og hovedkontor i Valby.


Løsningen

Microsoft Office 365


Fordele
  • Tidsbesparelse og forbedret produktivitet svarende til ca. 100.000 kroner årligt
  • Lave og behovsbaserede driftsomkostninger
  • Enkel administration af konti
  • Let udbredelse af mail til alle ansatte
  • Mailadgang på mobile og bærbare enheder
  • Intet behov for administration af licenser
  • Intet behov for backup og spamfilter

Software & Services
Microsoft Office 365

Industri(er)
  • Life Sciences, Chemicals; Oil & Gas, Mining
  • Professional Services

Land
Denmark

Languages
Danish

Partner(e)
Exato Solutions