Publiceret: 12/21/2011
Visninger: 208
Bedøm casen:

ChainEx Office 365 sikrer international konsulentvirksomhed skalérbarhed og optimal videndeling

– Vi har altid valgt de bedst tilgængelige IT-løsninger og har aldrig sparet. Så jo, det er da fint, at vi nu har fået en billigere løsning baseret på Office 365, men prisen er ikke afgørende. Det vigtige er, at den fungerer upåklageligt, siger Jens Indahl, ledende partner i ChainEx Consulting A/S.

Virksomheden rådgiver broderparten af de største danske koncerner om international Supply Chain Management. Partnergruppen har længere tids samarbejde bag sig og hver især 10-20 års erfaring. Ved udgangen af 2011 er der seks ansatte i det nystartede firma, hvilket ventes at blive fordoblet i Danmark inden sommeren 2012, og ’desuden er vi ved at etablere kontorer i Manila, Dubai og Houston,’ tilføjer Jens Indahl.

Manila eller Houston: Der er altid adgang

– Vores forretning handler i meget høj grad om at kunne kommunikere og om at få mennesker i forskellige dele af kundernes værdikæde til at tale sammen og finde løsninger. Desuden skal vi til hver en tid kunne opstille nogle retvisende modeller og forecasts på baggrund af bl.a. eksisterende datasæt, forklarer han.

– Samtidig rejser vi meget rundt og kan let være i Manila den ene dag og i Houston nogle dage efter. Derfor har vi brug for at have adgang til mail og alle vores data, uanset hvor vi er i verden, tilføjer Jens Indahl.

Office 365 fungerer virkelig godt

Virksomheden hyrede Belsø IT til at sammensætte en løsning baseret på den skybaserede Microsoft Office 365 – hvilket bl.a. sikrede universel adgang til mail, kalender, opgaver, kontakter og kundebase. Desuden kan ChainEx hurtigt sætte fjernmøder op via Lync eller tilgå og styre dokumenter og sager via SharePoint.

– Office 365 fungerer virkelig godt. Her er ingen ventetid og tingene går lige så hurtigt, som hvis der stod en server under bordet. Det er også meget sympatisk, at vi selv kan skalere løsningen præcis, som vi har lyst til. Skal der nye brugere på? Fint; det tager fem minutter at sætte op, siger Jens Indahl.

10-20 procent billigere

Belsø IT koblede desuden Office 365 sammen med Microsoft Small Business Server Essentials, så ChainEx kan trække på virksomhedens 500 GB store databank via en vilkårlig pc, blot der er mobil- eller netværksforbindelse.

– Det hele er bundet sammen via én enkelt sign-on procedure, der gør betjeningen endnu mere enkel. Det er nok – når alt kommer til alt – en temmelig avanceret løsning, der også sagtens ville kunne fungere for betydeligt større virksomheder, vurderer Jens Indahl.

– Samtidig er løsningen 100% abonnementsbaseret og har ikke krævet hardwareinvesteringer af nogen art. Jeg vil også gætte på, at den er 10-20 procent billigere, end hvis vi havde valgt en traditionel mail-løsning baseret på en hostet Exchange-server, hvilket i øvrigt slet ikke ville have givet os samme fleksibilitet. Det er ret imponerende – og fungerer bragende godt, siger han.

Løsningen - kort fortalt
Partner Profile

Belsø IT +45 39 69 29 09 www.belso.dk


Situationen
ChainEx Consulting A/S rådgiver danske koncerner med stort international engagement om chain management. Virksomheden vokser hastigt og vil inden sommer 2012 have 12 ansatte i København samt lokalt ansatte på kontorer i Manila, Dubai og Houston.

Løsningen

Microsoft Office 365


Fordele
  • Alle konsulenter kan effektivt videndele på tværs af organisationen. Uanset hvor de befinder sig eller om de bruger pc eller mobil.
  • Effektiv styring af konsulenternes maskiner med pålidelig backup og garanteret høj oppetid på hele løsningen.
  • Fuld skalérbarhed og let opsætning af nye brugerkonti
  • Nem deling af kontakter, kalender, aftaler og opgaver
  • Forudsigeligt og gennemskueligt udgiftsniveau, intet behov for hardwareinvesteringer

Software & Services
Microsoft Office 365

Industri(er)
Other Services

Land
Denmark

Languages
Danish

Partner(e)
Belsø IT