Publiceret: 1/11/2012
Visninger: 206
Bedøm casen:

Connect People Office 365 helt central for rekrutteringsfirma i vækst

– Med Office 365 kan jeg styre firmaet fra en hvilken som helst pc. Alt ligger online i ét system; mail, kommunikation, dokumentstyring, kalender, regnskabsdata, kandidat- og kundedatabase samt meget mere. Reelt kan jeg såmænd også overskue det meste via min telefon. Det er virkelig smart, når man rejser meget.

Maria Møller Simonsen er administrerende direktør for Connectpeople ApS, et rekrutteringsbureau med fire ansatte og sunde vækstrater. I efteråret 2011 skiftede firmaet en traditionel serverbaseret mail- og storageløsning ud med Microsoft Office 365, hvilket hun med egne ord ’ganske afgjort ikke har fortrudt.’

”Vi arbejder altid i samme dokumentversion

– Tidligere var mange processer vildt besværlige. Var jeg ikke på kontoret, var det altid noget med at skulle sende dokumenter frem og tilbage med mail. Det var noget rod, konstaterer hun.

– Men med SharePoint Online er vi sikre på at arbejde med samme dokumentversion. Vi har også alle vores grafiske filer, billedmateriale og databasen over kandidater liggende online, så vi let kan få adgang til det hele. Vi skal heller ikke spekulere på, om der er styr på backup, for det klarer Microsoft, siger Maria Møller Simonsen.

*
* Med Office 365 kan jeg styre firmaet fra en hvilken som helst pc. Alt ligger online i ét system; mail, kommunikation, dokumentstyring, kalender, regnskabsdata, kandidat- og kundedatabase samt meget mere. Reelt kan jeg såmænd også overskue det meste via min telefon. *

Maria Møller Simonsen
adm. dir.
Connectpeople ApS

*

Effektivt samarbejde på distancen

Hun arbejder undertiden fra bl.a. Miami og Barcelona, hvilket Office 365 har gjort en del lettere. Ikke blot via fuld adgang til mail og alle virksomhedens data, men også fordi løsningen indeholder kommunikationstjenesten Lync.

– Meget klares hurtigere med samtale end med mail. Her er Lync smart, fordi jeg kan se, hvornår en medarbejder er ledig og med det samme ringe op ved ét enkelt klik. Det ligger meget bekvemt i samme system som alle de andre funktioner, jeg alligevel bruger. På den måde kan vi tage møder ad-hoc, uanset om vi sidder ved siden af hinanden eller på den anden side af kloden, forklarer Maria Møller Simonsen.

Det er også blevet enkelt at oprette nye brugere, når Connectpeople ansætter nye medarbejdere. Det tager under fem minutter – hvorefter vedkommende kan begynde at downloade nyeste Microsoft Office til sin maskine.

– I dag er vi sikre på, at alle altid har nyeste Office på computeren, samt at vi har en komplet infrastruktur, som vi heller ikke skal bøvle med at vedligeholde. Vi ejer også selv vores data og har fuld kontrol. Den kombination giver os de bedste forudsætninger for at arbejde effektivt. Samtidig er det langt billigere end tilsvarende infrastrukturløsninger, der kan bare nogenlunde det samme, og samtidigt kan jeg få support fra Atea døgnets 24 timer hvilker er rart når man

nu ikke selv er så teknisk IT-kyndig. Atea har generelt ydet en rigtig god service i forbindelse

med implementeringen af Office 365, siger Maria Møller Simonsen.

Office 365 sikrede data da telefonen brød ned

Hun er i øvrigt heller ikke længere er så bekymret for at miste sin telefon, som hun tidligere har været.

– Meget af mit arbejdsliv ligger på min iPhone; noter, kontakter og kalender – you name it! Så det løb mig koldt ned ad ryggen, sidst jeg opdaterede telefonens styresystem og det alt sammen blev slettet uden videre. Men heldigvis synkroniseres det hele automatisk med Office 365, så efter et par minutter lå alt igen, hvor det skulle. Det var noget af en lettelse, siger hun.

Løsningen - kort fortalt
Organisationsprofil
Connectpeople er en mindre virksomhed i hastig vækst. Virksomheden har kontor i hjertet af København og har til formål at fungere som en pålidelig samarbejdspartner og leverandør af search-, vikar- og rekrutteringsopgaver.


Fordele
  • Det er muligt at arbejde effektivt og med fuldt overblik – uanset hvor man er.
  • Løfter kvaliteten, fordi alle altid arbejder med samme dokument.
  • Prisen er attraktiv – og løsningen giver langt større værdi, end hvis virksomheden skulle have købt elementerne i løsningen enkeltvis. 
  • Let og hurtigt at give nye medarbejdere fuld adgang til mail og centrale arbejdsredskaber. 
  • Connectpeople slipper for at bekymre sig om drift, opdatering og backup af infrastrukturen.

Third Party Software
Microsoft Office 365


Software & Services
Microsoft Office 365

Industri(er)
Professional Services

Land
Denmark

Languages
Danish

Partner(e)
Atea