Publiceret: 6/19/2012
Visninger: 167
Bedøm casen:

Ravn Kommunikation Enmandsfirma fik professionel IT for 40 kroner om måneden

Jette Ravn sidder ofte i en nøglerolle, når større trafiksikkerhedskampagner planlægges og sættes i søen. Det har hun – med enkelte sidespring – gjort i over tyve år, både på kommunalt, regionalt og landsdækkende niveau i Danmark, men undertiden også i udlandet, bl.a. i Ghana.
*
* Faktisk er 40 kroner om måneden en særdeles rimelig pris at betale for en velfungerende tjeneste med en professionel organisation i ryggen. *

Jette Ravn,
Ejer,
Ravn Kommunikation

*

– De seneste ti år har jeg haft firmaet Ravn Kommunikation, og det har på stort set alle måder været utroligt gode år som selvstændig. Men man kommer ikke uden om, at det undertiden kan være en udfordring på IT-området. Du skal selv sørge for alt, og når noget ikke fungerer, skal du selv finde ud af, hvor kæden er hoppet af, konstaterer Jette Ravn. Indtil for nylig var hun f.eks. kunde hos et stort webhotel, og her var ikke megen hjælp at hente, når mailen enten ikke virkede eller skulle konfigureres på en ny maskine.

– De var virkelig svære at komme i kontakt med. Og når jeg endelig fik hul igennem pr. mail eller chat, var resultatet typisk et ikke-svar og link til en eller anden supportside, der reelt ikke omhandlede det problem, jeg stod med. Det var ikke videre tilfredsstillende, konstaterer hun.

"Office 365 var svaret på alle mine IT-problemer"

Samtidig havde hun en aldrende hjemmeside, som ikke længere kunne opdateres, hvilket ”efterlod et uprofessionelt indtryk og gjorde det svært at arbejde effektivt i retning af mere internationale opgaver,” tilføjer Jette Ravn. En dag talte hun med en bekendt om problemerne og blev anbefalet at kigge nærmere på Microsofts skytjeneste, Office 365. Derfor tog Jette Ravn kontakt til Microsoft-partneren ProActive, der har hjulpet rigtig mange danske virksomheder i gang med tjenesten.

– Det stod ret hurtigt klart, at Office 365 var svaret på alle mine IT-problemer. Dels ville jeg endelig komme på en professionel infrastruktur og få reel hjælp af konsulenter, der er vant til at arbejder med virksomheder. Dels ville jeg ret hurtigt kunne bygge både en dansk og en engelsk hjemmeside op, som jeg selv var i stand til at vedligeholde bagefter. Så der var ikke særlig meget at betænke sig på, konstaterer Jette Ravn.

ProActive hjalp hende hurtigt over på Office 365 og fik sat mail og hjemmeside op med både et .dk og et .com-domæne.

Professionel skytjeneste tilen meget rimelig pris

– ProActive hjalp med alle de ting, jeg reelt selv havde siddet alene med før. Efter den oplevelse kan jeg godt anbefale, at man får professionel hjælp i stedet for at lade sig spise af med sekunda-support hos et af webhotellerne, konstaterer Jette Ravn. Tilsvarende fik hun etableret en hjemmeside på Office 365, men bemærker dog, at ”de prædefinerede webskabeloner var en smule begrænsede. Så jeg bekostede nogle grafikertimer på at give siden et ekstra pift.”

– I dag har jeg velfungerende mail og en hjemmeside på både dansk og engelsk, jeg selv kan opdatere. Det er faktisk nemt, og jeg skal heller ikke længere gå og være bekymret for computernedbrud og datatab, for al backup ligger i hænderne på Microsoft, siger Jette Ravn – der også er ved at lægge alle dokumenter over på SharePoint Online og i øvrigt er tilfreds med prisen på Office 365.

– Faktisk er 40 kroner om måneden en særdeles rimelig pris at betale for en velfungerende tjeneste med en professionel organisation i ryggen, siger hun.

Løsningen - kort fortalt
Organisationsprofil
Ravn Kommunikation ejes og drives af cand. mag. Jette Ravn, der har mere end tyve års erfaring med at løse kommunikations- og kampagneopgaver for organisationer og offentlige virksomheder.

Situationen
Ravn Kommunikation havde behov for en erstatning for mailløsning uden backup og elendig support – samt for at erstatte en hjemmeside, der ikke længere kunne opdateres.

Løsningen
En samlet, skybaseret produktivitets- og webløsning baseret på Office 365.

Fordele
  • Automatisk backup af dokumenter og mails
  • Onlineadgang til dokumenter overalt
  • Mulighed for at dele filer med kunder
  • Kan selv opdatere hjemmeside
  • Central administration af to domæner i engelsk og dansk sprogversion
  • Fornuftigt prisniveau
  • Adgang til reel, professionel support fra både partner og Microsoft

Software & Services
Microsoft Office 365

Industri(er)
  • Other Services
  • Telecommunications

Land
Denmark

Languages
Danish

Partner(e)
ProActive A/S