Publiceret: 9/11/2012
Visninger: 171
Bedøm casen:

SalesForce 1 Vækstvirksomhed gik i skyen og halverede omkostningerne

Find nærmeste Office 365 forhandler her

– Med Office 365 har vi halveret udgiften til mail og filhosting, ligesom vi kender vores præcise udgiftsniveau. Der er ganske enkelt ingen kedelige overraskelser, og det er for så vidt meget passende for en virksomhed som os, der har specialiseret sig i at sætte tingene i system.

Det siger Jens Hindkjær, partner i SalesForce1, hvis halve snes ansatte gennem mere end 11 år har hjulpet over 600 virksomheder – deriblandt adskillige i dansk erhvervslivs absolutte elite – med at optimere salgsindsatsen med udgangspunkt i de mennesker, der skal drive salget.

– Vi hjælper blandt andet virksomheder med at give deres salgsorganisation et eftersyn, sætte salget i system, definere ansvarsområder og målbare parametre. Ligeledes støtter vi op om indsatsen med uddannelse og motivation af salgspersonalet, forklarer Jens Hindkjær. De ansatte hos SalesForce1 bruger megen tid ude hos kunderne, og derfor skal data og mailsystem også være umiddelbart tilgængeligt overalt. Det er baggrunden for, at man gennem flere år anvendte en hostet Exchange- og SharePoint-løsning.

– Problemet var bare, at den hostede løsning var temmelig kostbar. Desuden vidste vi aldrig præcis, hvor meget vi skulle betale om måneden. For hvis vi kom til at overskride datakapaciteten – og det gjorde vi nemt – var der ingen vej uden om at betale ved kasse ét. Det var komplet uforudsigeligt og temmelig utilfredsstillende, konstaterer Jens Hindkjær. Derfor tog han konsekvensen og skiftede til en ny it-partner.

*
* Faktisk har Office 365 gjort os i stand til at halvere vores udgifter til mail og filhosting – samtidig med, at vi har fået langt, langt mere plads end før. *

Jens Hindkjær,
Partner,
SalesForce1

*
Der er ingen ubehagelige overraskelser

– Vores nye partner, Hejlesen Consulting, gjorde os opmærksom på, at vi burde overveje at få mail, kalender og SharePoint via Office 365 i stedet for som en hostet ydelse. Det var dels interessant, fordi Office 365 i lighed med vores regnskabssystem er skybaseret, og det gør alt andet lige systemet mere tilgængeligt. Dels var udbyderen – Microsoft – jo en stor spiller og i sig selv garant for, at systemet også ville være her i morgen. Endelig var prisen jo attraktiv, og vi kunne jo konstatere, at mange andre virksomheder havde gode erfaringer med tjenesten, siger Jens Hindkjær.

– Faktisk har Office 365 gjort os i stand til at halvere vores udgifter til mail og filhosting – samtidig med, at vi har fået langt, langt mere plads end før. Det er jo interessant. Og der er ingen ubehagelige overraskelser, når regningen kommer, for udgiftsniveauet er fuldstændig forudsigeligt. Der er ganske enkelt styr på sagerne. Samtidig er tjenesten både sikker og utroligt skalérbar; det tager mig et par minutter at klikke en ny bruger på, hvis vi har behovet. Det er rart, når man leder en virksomhed i vækst, forklarer han.

'Office 365 er utroligt stabilt – selv når vi stresser det'

Jens Hindkjær bemærker, at det ganske vist tog lidt tid at migrere alle data og mails over på Office 365, da man indledte skiftet sidst i 2011. Men ’til gengæld kunne alle komme i gang med at bruge systemet med det samme. For det lignede jo præcis det, vi kendte i forvejen,’ tilføjer han. Desuden viste Office 365 sig at være mere end almindelig stabilt.

– Systemet er utrolig stabilt, selv når vi virkelig stresser det med store filer og de grafisk meget tunge dokumenter, vi bruger i uddannelsessammenhæng. Faktisk har vi kun været uden mail én gang i mere end otte måneder, og det var en dag vores netforbindelse røg. Men så tog vi bare vores iPads og arbejdede videre på den mobile netværksforbindelse. Det var slet ikke noget problem. Du kan jo komme på Office 365 via en hvilken som helst enhed, konstaterer Jens Hindkjær.

Løsningen - kort fortaltOrganisations størrelse
15 medarbejdere

Organisationsprofil
SalesForce1 er en konsulentvirksomhed med speciale i salg og salgsledelse. Virksomheden arbejder med at udvikle mennesker og virksomheder til at skabe bedre salgsresultater. SalesForce1 har en halv snes ansatte og har gennem mere end 11 år hjulpet over 600 virksomheder – og mere end 50.000 ansatte – med at optimere salgsindsatsen.

Situationen
SalesForce1 havde behov for at udskifte en kostbar og noget begrænset hostet mail- og Sharepoint-løsning med en skalérbar, skybaseret platform med et højt tilgængeligheds- og sikkerhedsniveau.

Løsningen
Microsoft Office 365

Fordele
  • Meget enkelt at tilgå mail og filer – uanset hvor man er eller hvilken fysisk enhed, man anvender
  • Billig løsning; omkostningsniveauet er halveret
  • Kendt og troværdig leverandør
  • Meget stabilt og umiddelbart skalérbart
  • Rigelig plads til filer og mails
  • Forudsigeligt udgiftsniveau

Software & Services
Microsoft Office 365

Industri(er)
Professional Services

Land
Denmark

Languages
Danish

Partner(e)
Hejlesen Consulting