Communicator til Mac

Få fordel af udvidet tilstedeværelse, der automatisk opdateres

Communicator til Mac følger med ethvert køb af Office til Mac Standard 2011 via Microsoft Volumenlicens til din virksomhed.

Hvad er Communicator til Mac?

Microsoft Communicator til Mac 2011 arbejder sammen med Microsoft Office Communications Server 2007 R2 for at muliggøre samarbejde i realtid mellem personer på forskellige placeringer. Brugere kan samarbejde i realtid ved at bruge forskellige kommunikationsmetoder, herunder chat, tilstedeværelse, webmøde og AV-møde (lyd/video). Kontakter, som en bruger føjer til sin Communicator-konto, kan indeholde kollegaer i det samme firma, og, hvis det er godkendt, samarbejdspartnere på organisationsnetværk.

Chatsamtaler er ikke begrænset til samtaler med andre Communicator til Mac-brugere. Med Microsoft Office Communications Server 2007 R2 kan Communicator til Mac-brugere føre chatsamtaler med kontakter, der bruger Office Communicator til Windows og offentlig chatforbindelse, f.eks. AOL Instant Messenger (AIM), Yahoo! Messenger og Windows Live Messenger.

Hvad får brugerne med Communicator til Mac?

Udvidet tilstedeværelse

Ved blot at se på et kontaktnavn og det tilstedeværelsesikon, som er knyttet til denne person, kan du få at vide, om en person er tilgængelig, sidder i møde eller ikke er til stede, så du kan bestemme den bedste måde til at kommunikere med vedkommende.

Med tilstedeværelse kan du få vist brugerstatus, der kan angives af en bruger eller automatisk på baggrund af kalender, logonstatus eller andet. Brugere kan få bedre kontekst med data såsom udgivne telefonnumre via en ensartet oplevelse med visitkort.

Tilstedeværelse i andre Office til Mac 2011-programmer.

Communicator er integreret i Office til Mac 2011, så brugerne kan samarbejde med deres kontakter ved at starte en samtale fra disse Office-programmer: Word, PowerPoint og Outlook. På visitkortet vises flere detaljer om kontaktens tilstedeværelsesstatus, og brugere får flere kommunikationsmuligheder, f.eks. afsendelse af en chatbesked, e-mail eller mødeforespørgsel eller start af et lyd- eller videoopkald.

Kalenderbaseret tilstedeværelse.

Communicator indeholder nye tilstedeværelsesstatusser, der mere præcist kan afspejle, om en person kan kommunikere med andre på det pågældende tidspunkt. På baggrund af en brugers Exchange-kalender kan Communicator automatisk angive status. Hvis personen f.eks. sidder i møde, ændres status automatisk til Optaget (Deltager i møde).

Deling af skrivebord

Via den indbyggede funktion til deling af skrivebord kan brugere få vist andres skrivebord eller dele deres eget skrivebord for at lave en demo eller samarbejde om et dokument. Brugere deler deres skrivebord for at samarbejde mere aktivt, gøre det muligt for eksterne kollegaer at arbejde sammen om dokumenter, præsentationer og regneark, som om de sad ved siden af hinanden. Opret en chatbeskedsession, der kan ændres for at tilføje tale, video og skrivebordsdeling, så du straks får en komplet samarbejdssession.

Lyd- og videoopkald

Brugere kan oprette lyd- og videoopkald fra computer til computer. De kan også lede telefonmøder ved at invitere flere kontakter til at deltage i samtalen. Ved at bruge lyd- og videoopkaldsfunktionerne i Communicator kan brugere se og høre deres kontakter. Dette giver en oplevelse, der ligner et rigtigt møde.

Brug computeren som telefon.

Med Communicator kan brugere foretage opkald ved at bruge et numerisk tastatur og ringe til eksterne telefonnumre.

Deltag i virtuelle møder

Med Communicator kan brugere deltage i et planlagt virtuelt møde med kollegaer og kunder længere nede af gangen eller et helt andet sted i verden ved at klikke på det mødelink, som findes i en Outlook-mødeinvitation. De kan deltage i møder direkte eller ved at se delte dias eller delt lyd, der hører til mødet.

Serverunderstøttelse

Communicator til Mac 2011 er kompatibelt med Office Communications Server 2007 R2 og Lync Server 2010.

Communicator til Mac 2011 er fuldt kompatibelt med Office Communications Server 2007 R2. Office til Mac-brugere vil kunne logge på og kommunikere med brugere, der kører Lync Server 2010, men nogle funktioner vil ikke være fuldt tilgængelige.

På nuværende tidspunkt er Communicator til Mac 2011 ikke kompatibel med Office Communications Online eller Lync Online, men produktteamet arbejder på en opdatering, der vil være tilgængelig i en fremtidig version, så Communicator til Mac kan arbejde med Lync Online.

Hvordan er Communicator til Mac 2011 i sammenligninger?

Nyttige dokumenter

Installationsvejledning til Communicator til Mac | .pdf