Administrer, analysér, organiser.

Se nyheder i Excel 2011

Excel til Mac 2011 hjælper dig med at analysere, organisere og holde styr på alle dine data og lister. Gem, rediger, og del online.

Betinget formatering

Præsenter dine data visuelt.

Opret detaljerede og iøjnefaldende dataark og tabeller med ikoner, datalinjer og farveskalaer. Lær mere om rammer, dækkende farver, negative værdier og foruddefinerede formaterings- og filtreringsvalg, f.eks. "Top 10", "Nederste 10 %" og "Tekst, der indeholder".

Introduktion til Excel til Mac 2011

  • Lær at bruge programmet
  • Interaktive vejledninger
  • Grundlæggende funktioner i Excel 2011

Minidiagrammer

Se tendenser i dine data, og bevar det store overblik.

Minidiagrammer er diagrammer i miniaturestørrelse til direkte visning af store mængder data, så du nemt kan finde mønstre i tidsseriedata eller tendenslinjer. Data kan vises i søjle-, linje- eller kolonneformat. Minidiagrammer bruger OfficeArt-motoren, så de gengives med meget høj kvalitet og stor nøjagtighed. De kan også tilpasses med specifikke farvesæt ved hjælp af temaer.

Tabeller

Få styr på dine data.

Organiser, filtrér og formatér relaterede data med Excel-tabeller. En samling af celler kan nemt vises og redigeres med Excel, så det bliver enklere at analysere relaterede data. Du kan endda indsætte flere tabeller i det samme regneark.

Pivottabeller

Opsummer dine data.

Brug mindre tid på at sortere data og mere tid på at analysere med automatiske pivottabeller. Den populære pivottabelfunktion sorterer store datasæt i knivskarpe oversigter og viser nemt relationer mellem datavariabler på tværs af tabeller. Pivottabellerne i Excel 2011 har forbedret kompatibilitet med Excel til Windows og har fået et nyt design, som gør dem nemmere at bruge.

Visual Basic

Nem programmering på tværs af platforme.

Visual Basic fungerer på tværs af platforme i virksomhedsmiljøer, hvor der anvendes en blanding af pc og Mac. Visual Basic har nye funktioner, f.eks. IntelliSense og overvågningsvinduer, fejlfindingsværktøjslinjen og nye fejlfindingsværktøjer.

Excel Online

Få adgang til dine filer overalt.

Send, åbn, rediger og del dine filer, uanset hvor du befinder dig. I Excel Online kombineres de mest anvendte Office-funktioner og egenskaber for samtidig redigering i realtid, så du kan samarbejde gratis med venner og familie om delte regneark.