Tag Office med dig på nettet

Office Online

Rediger og gem Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter og -præsentationer online, helt gratis med OneDrive. Du har adgang til dokumenterne fra stort set enhver computer ved hjælp af Office Online. Du skal blot bruge din webbrowser 1 til at logge på onedrive.com, så er du i gang. Nu kan du være produktiv overalt på farten.

Altid adgang til de nødvendige værktøjer

Er du ofte væk fra din Mac, når du får en god ide? Har du brug for at foretage rettelser i sidste øjeblik på farten? Når du gemmer dine Word-, Excel- og PowerPoint-filer online, kan du opdatere dem fra stort set enhver computer med internetforbindelse ved hjælp af Office Online. Du kan også få adgang til og få vist filerne på din mobile enhed.2

Forbedret samarbejde

Office Online gør det nemmere at samarbejde med resten af teamet, uafhængigt af hvilken version af Microsoft Office de bruger, og om de arbejder på en pc eller en Mac.

Privat brug

Office Online på OneDrive er tilgængelige gratis.

Virksomhedsbrug

Brug Office Online i virksomheden.

Kom i gang med det samme

Du slipper for at bruge tid på at lære nye programmer. Office Online har en velkendt Office-grænseflade med nogle af de samme værktøjer, som du allerede bruger. Og hvis du har brug for ekstra funktioner, kan du åbne filen i det tilsvarende Microsoft Office-program på skrivebordet med blot et enkelt klik.3

1 Office Online kræver SharePoint Foundation 2010 til virksomhedsbrug eller et gratis Windows Live ID til privat brug samt en relevant enhed, en internetforbindelse og en understøttet webbrowser. Understøttede browsere omfatter Internet Explorer 7 og nyere til Windows, Safari 4 og nyere til Mac og Firefox 3.5 og nyere til Windows, Mac eller Linux. Der er enkelte forskelle mellem funktionerne i Office Online og i Office 2010-programmerne.

2 Det er muligt at få vist Word-, Excel- og PowerPoint-filer ved hjælp af Office Online på mange enheder. Understøttede mobile fremvisere til Office Online med SharePoint 2010 omfatter Internet Explorer til Windows Mobile 5/6/6.1/6.5, Safari 4 til iPhone 3G og 3GS, BlackBerry 4.x og nyere, Nokia S60, NetFront 3.4, 3.5 og nyere, Opera Mobile 8.65 og nyere og OpenWave 6.2, 7.0 og nyere. Understøttede mobile fremvisere til Office Online med Windows Live omfatter Safari 4 til iPhone 3G og 3GS og Internet Explorer 7 til den kommende Windows Phone 7. Visning af Excel-filer i en mobil browser er i øjeblikket kun muligt i Office Online med SharePoint 2010.

3 Adgangen til at åbne filen direkte i programmet på skrivebordet fra Office Online er kun muligt på computere, som har en understøttet browser samt Office til Mac 2011.

Bemærk! iMovie, iPhoto, iTunes og Safari er varemærker tilhørende Apple Inc., som er registreret i USA og andre lande. Alle andre varemærker tilhører de respektive ejere.