Hent

Afgav du din ordre den 17/3/2014 eller derefter? Hvis du gjorde det, skal du se nogle andre ofte stillede spørgsmål.
Hvis du har afgivet din ordre den 17/3/2014 eller derefter, skal du se disse ofte stillede spørgsmål om download.

Vis alle

Er der noget, jeg skal gøre, før jeg starter en download?

Deaktiver eller stop følgende midlertidigt, før du foretager overførslen, for at få den bedste overførsel og for at beskytte den hentede fil:

Firewall – En firewall kan forhindre, at du kan hente en fil.

Antivirusprogrammer – Antivirusprogrammer scanner hentede filer og kan afbryde en overførsel. Som følge heraf kan filen muligvis ikke hentes, eller den kan blive ødelagt eller beskadiget.

Overførselsovervågere – Programmer som GoZilla!™ og NetZip er ikke kompatible med vores server og kan afbryde en overførsel.

Pauseskærm – Pauseskærme er kendt for at forstyrre en overførsel eller påvirke systemydeevnen under en overførsel. Vi anbefaler, at du deaktiverer pauseskærmen, før du foretager overførslen. Hvis du har brug for yderligere hjælp til at deaktivere et af de produkter, der er anført ovenfor, skal du kontakte producentens tekniske supportafdeling.

Hvordan henter jeg den software, jeg har købt?

Du kan enten hente den ved at klikke på knappen Hent på siden Bestillingsoplysninger eller ved at højreklikke/ctrl + klikke på knappen Hent og derefter klikke på Overfør link, der henvises til i Safari eller Gem link som i Mozilla® Firefox®. Du må ikke omdøbe den hentede fil, da dette kan give problemer med installationen.

Hvor skal jeg gemme den fil, jeg henter?

Du kan gemme den, hvor du har lyst, men du skal huske, hvor du har gemt den hentede fil, og hvad den hedder. De fleste synes, at det er lettest at gemme den hentede fil på skrivebordet.

Hvad sker der, når jeg henter filen?

Når filhentningen starter, vises der et pop op-vindue med en statuslinje, der bevæger sig op til 100 %.

Hvad gør jeg, når jeg har hentet filen?

Når filhentningen er færdig, skal du finde det sted, hvor du gemte filen, og dobbeltklikke på den for at påbegynde installationen.

Hvis du har flere spørgsmål eller har brug for hjælp til at hente softwaren, så kontakt Microsoft Online ESD Support ved hjælp af oplysningerne nedenfor.

Hvordan får jeg min produktnøgle?

Hvis softwaren kræver en produktnøgle, kan du normalt finde denne i den e-mail-bekræftelse, du modtog, efter du sendte bestillingen. Hvis du ikke har e-mail-bekræftelsen, kan du få produktnøglen ved at slå din bestilling op.

Hvad gør jeg, hvis produktnøglen ikke virker?

Først skal du kontrollere, at du har den rigtige produktnøgle. Du kan finde din produktnøgle i den bekræftelses-e-mail, som blev sendt, at bestillingen blev afgivet, eller du kan slå din bestilling op.
Kontakt Microsoft Online ESD Support, hvis du stadig har problemer.

Hvad gør jeg, hvis overførslen stopper, før den er gennemført?

Hvis filhentningen stopper eller bliver afbrudt, før den er gennemført, skal du blot klikke på knappen Hent nu igen, hvorefter filhentningen fortsætter, hvor den slap. Hvis du har brug for at gå til siden med overførsler, så klik her for at slå din bestilling op.

Du finder knappen Hent nu følgende steder:

Jeg har hentet mit køb. Hvor gemmes filen?

Filen blev gemt det sted, der er indstillet som standarddestination under "Gem som" i browseren, eller den destination, du har valgt i vinduet "Gem som", der blev vist, da du begyndte at overføre filen. Hvis du kender navnet på den overførte fil, kan du søge efter filen på computeren.

Hvordan henter jeg software igen, som jeg allerede har købt?

Hvis du vil overføre software, som du allerede har købt, skal du søge efter bestillingen og klikke på knappen Start download.

Jeg vil hente den software, jeg har købt, igen, men knappen Hent er forsvundet.

Der kan være to årsager til, at du ikke længere kan se den knap, der bruges til at hente den købte software. Hvis bestillingen er over 30 dage gammel, og du ikke har købt udvidet overførselsservice (Extended Download Service – EDS) til din bestilling, er den periode, hvor softwaren kan hentes, udløbet. Klik her for at slå din bestilling op og købe EDS til din software.

Hvis du har købt EDS og stadig ikke kan hente softwaren, skal du kontrollere, at bestillingen ikke er over tre (3) år gammel. EDS gælder i en begrænset periode på tre (3) år, fra du oprindeligt købte softwaren.

Hvad er udvidet overførselsservice (Extended Download Service – EDS)?

Med EDS kan du hente den købte software igen i op til tre (3) år, hvis computeren skulle bryde ned, eller den hentede fil skulle blive beskadiget. Det fungerer så at sige som en forsikring i tilfælde af, at der skulle gå noget galt med din computer eller den hentede software. Når din bestilling indeholder software, der skal hentes, kan du i indkøbskurven eller ved kassen se et link, hvor du kan føje EDS til din bestilling. Når det angivne gebyr er betalt, forpligter Digital River, Inc. ("DR") sig til at levere dig ("Slutbrugeren") en serviceydelse, der gør det muligt for Slutbrugeren at hente digitale computersoftwareprodukter (et "Produkt" eller "Produkter"), som er blevet købt ved en enkelt bestilling (en "Bestilling") og hentet på dette websted ("Webstedet"), flere gange i en periode på tre (3) år efter den dato, hvor Slutbrugeren har købt produktet ("Serviceydelsen"). Klik her for at få udførlige oplysninger om EDS.

Hvis du ønsker at købe EDS til software, der kan hentes, og din bestilling allerede er gennemført, skal du slå din bestilling op og foretage et ekstra køb.